![]() |
Dildeki Pas - Koku |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dildeki Pas - KokuGönderildi: 17-Kasim-2012 tarihinde 18:38 |
|
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Kasim-2012 tarihinde 20:27 |
|
|
Sizin diliniz saglikli g�r�n�yor. Zayif bir kaplama var. Bu g�n�n belirli saatlerinde kendiliginden ortaya �ikar ve fir�alayincxa kaybolur. Kabarcik dediginiz olusumlar papillalardir ve normal g�r�n�m ve sayidadir. Ben size agiz kokusu yapan dil fotograflari g�stereyim:
|
||
![]() |
||
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Kasim-2012 tarihinde 20:34 |
|
|
Ne belirli saati ne kaybolmasi hocam.T�y gibi bunlar.Ve ince degil.Ben kendimi bildim bile var bu bende.Fir�alayinca etki bile etmiyor.Rengi bile degismiyor.
Düzenleyen: coqnfechn - 17-Kasim-2012 tarihinde 20:35 |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Kasim-2012 tarihinde 17:43 |
|
|
Sol alttaki fotograf dikkatimi �ekti,ekledigim kendi dilimin fotograflarinda da g�r�ld�g� gibi bazi yerlerde renk degisiklikleri var, sanki o b�lge yanmis gibi.Bu neyin belirtisi olabilir Murat bey?
Son birka� ayda zaman zaman ortaya �ikip bazen kayboluyorlar, bazi durumlarda �eperleri beyaz bir tabaka ile �evrelenmis oluyor. 25 yasinda bir erkegim,eger �nemli ise.
Düzenleyen: aydinmur - 18-Kasim-2012 tarihinde 19:46 |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Kasim-2012 tarihinde 19:55 |
|
Bahsettiginiz fotograftaki kahverengi siyah lekeler keratin isimli bir proteindir. Dilin y�zeyine ��ker. Sa� ve killarda bulunan bir proteindir. Dil y�zeyindeki t�ys� papillerin �zerine ��k�nce sanki dil killanmis gibi g�r�n�r. Buna "killi dil" ismi verilir. Kazimak ile yerinden kolayca kalkar, sert fir�alanmalidir, sigara i�enlerde daha sik ortaya �ikar. Tip 1 koku sebebidir.
Sizin dilinizdeki olay killi dilden epey farklidir ve daha masumdur. Atrofik adaciklar bulunur ve yer degistirir. Koku sebebi degildir. Bu dili kuvvetli fir�alamaniz �nerilmez. |
||
![]() |
||
gunes
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Mayis-2014 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Mayis-2014 tarihinde 16:52 |
|
|
bnm dilim de b�ylee neden acaba murat hocamm
|
||
|
http://agizkokusu.org/forum/avatars/leaf.jpg
|
||
![]() |
||
123yine
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mayis-2014 tarihinde 14:40 |
|
iste bu ayni bendede tipa tip ayni kardesim bu lanet sey buyuk ihtimal bagirsaklardaki bir baktari cunki bunun saglikli bir dil olmasi imkansiz |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mayis-2014 tarihinde 15:31 |
|
|
Sn coqnfechn ,
Bu fotografinizi egitim amaci ile slayt olarak kullanacagim m�saadenizle. (saglikli dil fotografi olarak) -M |
||
![]() |
||
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mayis-2014 tarihinde 00:21 |
|
|
hocam benimde dilim hemen hemen b�yle. �zellikle sabahlari bu durumda g�z�k�yor.
affniza siginarak ciddi misin ger�ekten bu dilin saglikli olduguna ? |
||
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mayis-2014 tarihinde 05:47 |
|
|
Kan dolasimi, d�rt papilin orani, simetrisi, islakligi, konumu, b�y�kl�g� ve homojenligi saglik g�steriyor. B�yle bir dil kokmaz. �zeri beyazlanirsa fir�alandiginda normale d�ner zaten.
Meslektaslarimla paylasmak i�in slaytlarimin arasina koydum. Resmin sahibine haber vermis olayim. -M |
||
![]() |
||
123yine
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2014 tarihinde 14:27 |
|
|
hocam aslinda benim demek istedigim bu dil kokumuyor ama her hangi bir bakteri ve ya hastaliga isaret edebilirmi?
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2014 tarihinde 21:21 |
|
|
Arkadaslar , bu resimleri nasil y�kl�yorsunuz ? Kopyala yapistir mi yoksa mesaj yazarken resim ekle kismi mi var ? Telefondan ugrasiyorum olmuyor.
|
||
![]() |
||
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Temmuz-2014 tarihinde 14:59 |
|
|
20140709_155824_image.jpg
Hocam bu dil rengini g�rd�g�n�zde ilk akla gelen tani ne olabilir? |
||
![]() |
||
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Temmuz-2014 tarihinde 18:58 |
|
|
bu pass konularinin altindan bir hastalik cikicak bakalim ne olcak hangi babayigit cozucek olayi bendede ayni sorun
|
||
![]() |
||
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Temmuz-2014 tarihinde 09:29 |
|
Hocam bu foto hakkindaki yorumunuzu da beklerim. |
||
![]() |
||
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Temmuz-2014 tarihinde 16:58 |
|
|
1) dilde renklenme olup da agiz kokusu olmama ihtimali var mi?
2) dilde renklenme olmadan agiz kokusu olma ihtimali var mi? |
||
![]() |
||
g�khan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2014 tarihinde 18:04 |
|
|
bence suclu dil pasi degil..benim eskiden dilde ki pas kokuyodu.lakin simdi bu hastaliktan kurtuldugumdan beri.dilde pas olmasina ragmen. dilimdeki pas kokmuyo.
|
||
![]() |
||
mmervve
�ye
Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2014 tarihinde 23:54 |
|
|
Merhaba gokhan hastalik tan kurtuldum derken agiz kokusunumu kasteddin eger �yleyse kisa bir bilgi verebilirmisin
|
||
![]() |
||
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 07:40 |
|
|
Gokhan kards nasil kurtuldun suc dilin degilse bu koku nerden geliyor ya anlayamadim
|
||
![]() |
||
g�khan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 15:15 |
|
|
reihi mantari denen bitkinin oz�nden yapilan, kaps�l�n�,cayini kahvesini ve dis macununu kullaniyorum. �zelden yazarsaniz sizlere yardimci olabilirim.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 15:30 |
|
|
G�khan bey,
Siz bu isin ticaretini yapiyor gibi ifadeleriniz var. diger baslik altinda yazdiginiz bir mesaji silmek zorunda kaldim ��nk� reklam ve satis yapiyor gibi bir durusunuz var. Biz bu forumda ticari yazismalari pek tercih etmiyoruz. -M |
||
![]() |
||
g�khan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 16:02 |
|
|
murat hocam ben lise yillarimdan beri agiz kokusunu cekiyodum hatta yaklasik 5 yada 6 yil once sizinle telefonda gorusmustum..bir cok anket g�ndermistiniz bana mail uzerinden .
kullanmadigim ilac kalmadi KEFIR mi i�medim.flagly ,nidazol, helipak. kimden ne duyduysak onu i�tim. bu forumlarda insanlarin nasil caresiz oldugunu kendimden biliyorum. gittigimiz doktorlardan agiz kokusu psikolojiktir,,benimde agzim kokuyo ,yok sigarayi birak gibi laflari cok duydum. benim gibi bir cok kisi agzi koktugu icin evlenmedi. bugun ben bu hastaligimi yendim diyorum.hemde soyleidgim bu bitkiyle..siz bana ticaretini yapiyosunuz dediniz, aslinda haklisiniz ben bu �r�nden fayda gordukten sonra kanser hastasi olan amcama aldim,qatir hastasi olan arkadasim iylestigini gordum.. bu isin ticaretini yapsam sizce yanlismi yapmis olurum.keza ben buradaki arkadaslara ismini verdim.internetten arastirip tedarik edebilirler.. Sizinde yillardir nefes kokusu �zerinde nasil �alisma yaptiginizi,bizlere yardimci oldugunuzu gayet iyi biliyorum.Keske sizde bu �r�n� dikkate alsaydiniz burdaki bircok size inanip guveniyorlar benim inandiriligim olmaya bilir lakin sizin daha cok olabilir ve ben eminimki bircok insan kullandiktan sonra sifasini bulacaktir.saygilarimla |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 20:08 |
|
|
Aziz kardesim, Foruma gireli bir ka� g�n olmasina ragmen 3 �nc� mesajinizda "bana �zelden yazin size ila� bulayim, sizi y�nlendireyin" diyorsunuz (silinen mesajiniz)
Burada her seyi serbet�e paylasabilirsiniz. Tavsiye ettiginiz bir �r�n varsa, ismini, prospekt�s�n�, etkisini, yorumlarinizi, fiyatini nerde satildigini hangi ticarethanede bulundugunu telefonunu adresini ve firmanin web sitesini her seyini yazabilirsiniz. Her sey serbest. Ama "bana �zelden mesaj yaz, sana ila� bulayim" anlamina gelen ifadeler yazarsaniz m�saadenizle paylasiminizin ticari oldugunu d�s�nebiliriz. -M |
||
![]() |
||
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Aralik-2014 tarihinde 00:43 |
|
|
murat hoca hakli bu t�r umut tacirleri piyasada �ok var(g�khan i�in demiyorum) ve insanlarin acizliginden yararlanmakta �stlerine yok mesela bu reishi mantarina baktim da forumdonanim da birisi bunla ilgili bi konu a�mis altinda 70 tane spam mesaji adamlar sirf �r�n�n reklamini yapmak i�in �ye olmuslar sonra mesela burda bir ari s�t� olayi var birisi bunla ilgili bir mesaj yazdi ben kendisine sorular sordum ama cvp yok o y�zden onun da bir reklam oldugunu d�s�n�yorum diyecegim o ki burda hi� mesaj yazmayip durumunu anlatmayip sadece sunu kullanip iyilestim diye konu a�ilinca pek inanasim gelmiyor artik ama inanan varsa da saygi duyarim
|
||
![]() |
||
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Aralik-2014 tarihinde 12:45 |
|
|
||
![]() |
||
bymax
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Aralik-2014 tarihinde 12:32 |
|
|
Merhaba
Dilinde pas olan arkadaslar, bir sitede okumustum size bir test �nerecegim sabah kalktiginizda agzininzi bile calkalamadan bir bardak suya t�k�r�n ve yarim saat sonra kontrl edin t�k�r�kten suyun i�ine dogru sa�a benzer sarkmalar varsa deniz anasi gibi bir g�r�n�m olusmussa, bardakta bulutumsu bir g�r�n�m varsa bardagin dibinde birikim olusmssa sizin bagirsaklarinizda mantar var demektir deniliyor.Mantari azdiran en b�y�k etkende antibiyotklermis.alkol kokusuna benzer agiz kokusu yapar ve bu mantarlar b�t�n organlara dagilabilirmis. uzman kisiler tarafindan �zellikle �zerine gidilmezse teshsi zor bir vaka deniliyor. |
||
![]() |
||
bir hayalim var
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Mart-2015 tarihinde 01:20 |
|
|
Murat hocam agiz kokularin tespitinde kokularin nerelerden kaynaklandigi ger�ekten belli oluyor mu?
Diyelim ki burun kaynakli bir koku ger�ekten burundan geldigi belli oluyor mu? Veya ciger kaynakli bir koku belli olabiliyor mu? Ayni sekilde agiz i�i kaynakli bir koku sadece agizdan kaynaklandigi belli oluyor mu? Bu soruyu su nedenle sordum. Yine kendimden yola �ikarak �ok eskiden mesela yanimdaki kisilerin " off be! " deyip te kalkip gittigini g�rd�m. Ayni sekilde yukaridaki �rnekteki gibi arkadaslarla y�r�rken " bu ne ya " deyip de bana hi� sormadan sakiz vermeye �alisan arkadaslarim da oldu:)) Veya yolda y�r�rken arkamdan bakip y�z ifadeleri degisen insanlarin oldugunu g�rd�m. Bu s�ylediklerim yalan degil. Bunlarin hepsini ger�ekten g�rd�m. Psikolojimden dolayi yada hal�sinasyonlar g�rd�g�m� d�s�nebilirsiniz. Ancak sadece yaydigim kokudan dolayi yukaridaki seyleri g�rd�g�mden hi� s�phem yok. Bu konuda emin olabilirsiniz. Yukaridaki �rnekleri niye verdigimi bilmiyorum ama asil merak ettigim sey: Ben hayatimda koku kaynagi tespiti falan hi� yapmadim. Bu y�zden ge�misimde aslinda ger�ek koku kaynagimin neresi oldugu hakkinda hi� bir bilgim yok. kafamda olan soru ise ben ameliyatlarimdan sonra bile agiz i�inden k�t� tad ve kokularin oldugunu hissedebiliyordum. Mesela ben o zamanlar koku tespiti yapsaydim bu tuhaf tad ve kokularin sadece agiz i�inden geldigi belli olabilecek miydi? Bu soruyu asil sorma nedenim: �ogumuz ger�ekten kompleks d�s�nd�g�m�z� saniyorum. Nedeni su: Bunu yine kendimden yola �ikarak s�yleyecegim. Mesela ben ameliyatlarimdan sonra agiz i�inden dolayi olan tad ve koku y�z�nden �ok komleks d�s�n�yordum. Yani sirf bu y�zden ameliyatlarimdan fayda g�rmedigimi d�s�n�yordum ve asil koku kaynagimin v�cut i�inden geldigini d�s�n�yordum. Hem de ciddi ciddi d�s�n�yordum. ��nk� o zamanlar hissettigim tad ve k�t� hava akimi beni b�yle d�s�nmeye zorluyordu. Bunlarin ger�ekten sadece agiz i�inden kaynaklanabilecegi aklima hi� gelmiyordu. Ve suan g�r�yorum ki aslinda o hissettiklerim ger�ekten sadece agiz i�inden kaynakliymis. Bunu da daha �nce dedigim gibi biraz uzun, d�zenli ve yogun bir hijyenle ge�tigini / ge�ebilecegini g�rd�m. Suan rahat bir kafayla da d�s�n�yorum ki aslinda �ogumuz agiz i�inden gelen kokular y�z�nden koku kaynaginin baska yerlerden ( mide,bagirsak) olustugu hissi mevcut. Ve bu basit ger�egi i�inde bulundugumuz durum nedeniyle tam g�remiyoruz aslinda. Bu y�zden inaniyorum ki dogru ve d�zenli bir hijyenle aslinda �ogumuz iyilesebilecegizdir. Yine uzun yazdim bu y�zden biraz karisik yazmis olabilirim. Demek istedigim �ogumuzun koku kaynagi aslinda sadece agiz i�indedir. Bu yani :)) Agiz i�indeki tad ve kokulardan kastim, mesela bir �rnek olarak yumurta kokusu gibi. Anlamissinizdir umarim. Evet arkadaslar burda tekrar ayni seyi s�yleyecegim ve l�tfen sizleri incitme gibi bir nedenim olmadigini bilin.. Tekrar s�yl�yorum; SIZ hijyeninize daha fazla �nem verin. SIZ hijyeninizi biraz daha abartarak yapin. ( g�nl�k 8-10 defa ). SIZ hijyeni dogru ( dis ipi, phormal zn... ) ve d�zenli yapmaya gayret edin. Arkadaslar bu yogun hijyeni �mr�n�z boyunca yapacaginizi d�s�nmeyin. Sadece belli bir zaman diliminde b�yle bir �aba i�inde olacaksiniz o kadar. Tabi g�n�l ister ki hep b�yle olmak ama imkansiz gibi bir sey bu:) bu konuda rahat olun. Bu arada ileride biraz daha ayrintili anlatmak istedigim sey ise, Biliyor musunuz arkadaslar? Aslinda agiz kokusu genel itibariyle 2 ana grupta incelenmeli. Evet, bence agiz kokusu 2 gruba ayrilir. Bunlar: - Agiz kokusuna neden olan ana etmenler ( ANA KAYNAKLAR ) - Bu ana etmenlerin olusturdugu ALT KAYNAKLAR. Yani bu etmenlerden dolayi meydana gelen YAN KAYNAKLAR. Mesela �rnek vermem gerekirse daha �nce dedigim gibi �ogumuzda mide ve bagirsak rahatsizliklari aslinda psikolojimiz ve i�inde bulundugumuz stresten dolayi olan rahatsizliklardir. Burda Ana Kaynagimiz aslinda PSIKOLOJI iken, Bunun Yan Kaynagi ise, Mide ve bagirsak rahatsizligimizdir. D�s�n�yorum ki eger bizde refl� veya mide yanmasi varsa bunlardan kurtulduktan sonra mideyi fazla d�s�nmeyelim. Veya bize rahatsizlik vermeyen diger mide rahatsizliklarimiz gibi. Bazen diyoruz ya �lkemiz mide rahatsizliklari a�isindan biraz daha �st siralarda diye. Veya hepimizin s�yledigi gibi neden bunca kiside bu rahatsizliklar var da agiz kokusundan sikayetleri yok. Ama bizde var ?? Diye. Arkadaslar belki bizde de aslinda bu mide rahatsizliklari agiz kokusuna neden olmuyordur. Bu arada dislerdeki sarilik, dildeki dis izleri, bilek yalama vb. seyleri takinti yapan arkadaslarim b�yle basit seyler �zerinde durmayalim l�tfen. Bunlar koku bakimindan d�s�n�lebilecek seyler degil. �ogu insanda da bunlar mevcut. Bizde de olmasinin bir sakincasi yoktur herhalde. Biraz karistirdim galiba, umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir arkadaslar :)) Allah hepimize sifa versin.. |
||
|
|
||
![]() |
||
bir hayalim var
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Nisan-2015 tarihinde 18:57 |
|
|
Arkadaslar bug�n dil pasi i�in hastaneye ( Cildiye B�l�m� ) gittim.�
Dil y�zeyinde olusan beyaz tabakadan rahatsizlik duydugumu dile getirdim.� Sagolsun doktor �ok anlayisli biriydi. Sikayetimin dil y�zeyindeki beyazlik oldugunu dedikten sonra� dilime bakti ve ilk s�yledigi sey bu soruna agiz i�i mantarlarin da neden olabilecegiydi.� AYRICA, v�cut i�inden de bu soruna neden olabilecek herhangi bir rahatsizlik olup olmadigini �grenmek i�in benden kan tahlili istedi.� Ve kan tahlili �iktiktan sonra bende hep olan sey yine �ikti. Yani demir eksikligi.� Ge�en sene de dahiliyede b�yle bir sonu� �ikmisti ve ne yazikki verdigi ila�lari d�zenli kullanamamistim.( �esitli seylerden �t�r�. Keske kullansaydim.)� Cildiye doktoru da tahlil sonu�larima baktiktan sonra dil y�zeyindeki bu soruna b�yle seylerin de neden olabilecegini,� o y�zden her seyden �nce i�teki nedenlerin d�zelttilmesi gerekli oldugunu s�yledi.� Yoksa i�teki nedenler y�z�nden distaki nedenlerden �ok verim alinamayabilecegini vurguladi.� Bunlara ek olarak yine bu soruna vitaminsizligin de neden olabilecegini ve bu nedenle vitamin bakimindan zengin olan sebze ve meyveleri bol miktarda t�ketmemi �nerdi. �zellikle kirmizi et gibi yiyecekleri de t�ketmem gerektigini s�yledi.� Ayni sekilde alkol, sigara , �ay , kahve ve asitli i�eceklerin kullanimini azaltmami veya kullanmamami s�yledi.� ( ki zaten alkol ve sigara hi� kullanmiyorum. Ancak �ay, kahve ve asitli i�ecekleri t�ketiyorum. �ayi �ok t�ketiyorum yalniz)� Bunlarin da bu soruna neden olabilecek seyler oldugunu dile getirdi.� Durum simdilik b�yle arkadaslar. Doktorun verdigi ila�lari kullanmaya basladim. Bunlardan fayda g�r�p g�rmedigimi zaman g�sterecek. Ileriki zamanlarda bu konuda da durumumu sizlerle paylasacagim.� ( Fayda g�rd�g�me emin olduktan sonra )� Allah hepimize sifa versin ins. selametle. |
||
|
|
||
![]() |
||
Aleho
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Nisan-2015 tarihinde 16:09 |
|
|
Bir hayalim var sen kendi agiz kokunu hissediyomusun hissediyosan nidazol flagly felan kullaninca ge�timi birde Demir eksikligin �ikmis demir eksikligi dilde beyazlik yapar bende bu y�zden Dahliye ve Cildiyeye gittim 2 side Demire bakti normal �ikti Cildiyede sordum mantarmi diye Mantar b�yle olmaz dedi
|
||
![]() |
||
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Nisan-2015 tarihinde 21:28 |
|
|
merakla bekliyoruz...
|
||
![]() |
||
bir hayalim var
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Nisan-2015 tarihinde 15:49 |
|
|
Aleho, kardesim ben agiz kokusundan kurtuldugumu daha �nce �ok kere s�yledim.
Suan agiz kokusu gibi bir sorunum yok. Ben cildiyeye sadece dil pasi sorunum i�in gittim. ve doktor da bunun mantarlardan dolayi olusan bir rahatsizlik oldugunu s�ylemedi ki. Sadece bu soruna mantarlarin da sebep olabilecegini s�yledi. Suan kullandigim ila�lar da mantar ila�laridir. Kullaniyorum bunlari. Bakalim sonu� ne olacak ? Bu arada eskiden dil pasim oldugunda koku adina sikayet�iydi. Ancak suan olusmasi beni pek fazla etkilemiyor. Temiz bir hijyenle yine �sttesinden gelmeye �alisiyorum. Bu soruna karsi yapabildigim tek sey bu sadece. O y�zden hijyen konusuna tekrar dikkatinizi �ekerim:) |
||
|
|
||
![]() |
||
Aleho
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Nisan-2015 tarihinde 11:41 |
|
|
Arkadaslar size tek sunu s�yleyim bu koku kesin ge�ici bisey ben Biteral flagly nidazol kullandigim da koku gitmisti ama burda 2 3 defa normalken gitmisti 1.de 2 hafta a� karnina yesil eksi Elma yemisti 1 bu�uk g�n gitti 2.de o g�n Hamsi yemistim yaninda B12 vitamini b vitamini kombinasyonu almistim sonraki 2 g�n koku gitmisti 3. De alamadim bunlarin bi baglantisivar ama benim ttahminince kokunun kaynagi yemek borusu veya mide birde ben su i�erken yudumlayip nefesimi verdigimde koku oluyo yani ya yemek borusu iltihabi ya da Helico bakter pylori
|
||
![]() |
||
bir hayalim var
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2015 tarihinde 23:47 |
|
|
Arkadaslar, kullandigim ila�larin dil pasina herhangi bir etkisini g�remedim ne yazik ki.
simdilik bu konuya uzunca bir ara verecem. Ileride ge�tigini g�r�rsem yazarim tekrardan. Ancak dedigim gibi bu sorunu hijyenle basedebiliyorum sadece. Umarim ileri de bunun da yokolup gittigini g�rebilecegim. Bir de koku adina �ok fazla bir rahatsizlik duymuyorum. Olustugu zamanlar bile ciddi anlamda koku falan olmuyor. Ancak huzursuzluk hissediyorum ve bu durum moralimi olduk�a bozuyor. Birisi bu soruna ��z�m bulur ins. |
||
|
|
||
![]() |
||
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2015 tarihinde 12:57 |
|
|
Bir hayalim var sanirim �ogu kisi bu durumdadir.
Koku olmadigi zaman bile var mi acaba tedirginligi i�indeyim. |
||
![]() |
||
BahtsizzBedevi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 27-Mayis-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Haziran-2015 tarihinde 23:02 |
|
![]() |
||
ramtha
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 13:28 |
|
|
meraba arkadaslar ben de agzimin koktugunu yeni �grendim.kardesim s�ylemese bilmem m�mk�n degildi.yazilanlari okuyunca dilime baktim evet ilk kez bilin�li baktim.dilimin orta ve arka b�l�mleri beyaz.deli gibi dil fir�alamaya basladim beyazlik yine de tamamen ge�medi.bunun nedeni ne olabilir
|
||
|
ramtha
|
||
![]() |
||
mertk
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2021 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Temmuz-2021 tarihinde 17:07 |
|
|
merhabalar 20 yasinda bir �niversite �grencisiyim bogazimda ge�meyen bir balgam hissi var bogazima telefon feneriyle baktigimda yutak kisminda sari sari biseyler g�z�k�yor ve dilimin �zerinde beyaz kaplama olusuyo dilimi fir�aliyorum ama bi ka� saat sonra tekrar olusuyor kokuyu yogun bir sekilde hissediyorum agzimda s�rekli k�t� bir tat olusuyor ne yapmam lazim l�tfen yardimci olun.
|
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Temmuz-2021 tarihinde 17:54 |
|
|
Sari sari seyler bademcik tasi b�y�k ihtimal. Agizda k�t� tat yapiyor, ben bademciklerimi aldirdim k�t� tat gitti
|
||
![]() |
||
mertk
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2021 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2021 tarihinde 14:32 |
|
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2021 tarihinde 16:05 |
|
|
Himm bademcik tasi degilmis. Iltihapli geniz akintisi olabilir veya da sin�zit. Fotograf �ok net g�z�km�yor ama dilin de beyaz sanirim. Geniz akintin, sin�zitin ya da refl�n olabilir. Bunlar i�in doktora g�z�kt�n m� hi�
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |