![]() |
dil pasina dair |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: dil pasina dairGönderildi: 08-Aralik-2014 tarihinde 22:21 |
|
http://www.dogaltedavi.net/f176/dil_uzerindeki_pas_tabaka_ne_anlama_gelir-4293.html
arkadaslar foruma �ye olan herkesin neredeyse dil pasi sorunu var.yukardaki baglantida dil pasinin bir �ok hastaligi teshis etmede �nemli rol oyanadigi s�yleniyor.belki yardimci olur.sizinkinin neye benzedigini yazarsaniz ayni tarz dil pasin a sahip arkadasla yasadiginiz diger semptomlari karsilastirirsiniz.belki bu da bize bi isik tutar. |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2014 tarihinde 09:01 |
|
Dilimin fotosunu cekip koyucam ozaman daha cok belirgin etmis olurum arkadaslar sizde oyle yapin ben bu arada dilimdeki pss icin dermatologa mi gitsem diye dusunurken midemden kaynakli olabilecgi yuksrk orandadir cunki cok sik reflu olurum
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2014 tarihinde 11:44 |
|
erkan kardes baglantidaki yaziyi okudun mu?
|
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2014 tarihinde 19:43 |
|
Okudum kardes benimki buyuk ihtimalle mideden kaynakli ben direktmen ic hastaliklarina giricem derdimi anlatip endoskopi isteyecegim egerki boyleyse ben nasil kurtulucam bu sorundan hep ilacla mi yasayacagim ilaci birakirsam eski haline donecekmi kesin cozum yollari yokmu acaba
|
|
![]() |
|
bad-i saba
�ye
Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Ocak-2015 tarihinde 03:00 |
|
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76524/2368/26/cok-yakindan-unluler-2013
Yukaridaki linkte d�nyaca �nl� bir mankenin fotosu var. Dil pasinin sadece kendisinde oldugunu d�s�nen ve bunu b�y�k mesele haline getiren arkadaslarimiz i�in �rnek teskil etmesi a�isinda paylasiyorum. Ben dil pasinin kokuyla dogrudan iliskili oldugunu d�s�nm�yorum. Herkeste dil pasi olabilir fakat dil pasi olan herkeste koku bulunmayabilir. Bazi arkadaslarimiz sorunun tek nedenini dil pasi olarak g�r�p yanlis yere odaklaniyor olabilirler. |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Ocak-2015 tarihinde 07:37 |
|
Haklisin ama o fotodaki dil keske benimkide oyle olaydi benim tum dilimi kaplior pas ve kokunun buradan geldigini her yolla kanitlayabilirim
|
|
![]() |
|
bymax
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Ocak-2015 tarihinde 14:38 |
|
Evet kardesim bende de sari dil pasi var �ay kasigi ile kaziyorum kokluyorum ama koku yok
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ocak-2015 tarihinde 03:42 |
|
belki o mankenin de agzi kokuyordur, �nl� �ns�z ayirt ediyor mu ki bu meret :)
|
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ocak-2015 tarihinde 09:54 |
|
Bymax degisebilir kardes sende haklisin ama ben mideyi bozduguma eminim ve dil pasi koku mideden kaynaklaniyor bence zamaninda asiri ve dengesiz beslendogim icin boyle oldu bence asiri hizli ve cok yagli ve gereginden fazla yiyordum suan yavas ve duzenli yiyorum inanki reflu kesildi.ama pas ve koku var sabahlari kalktimmi daha beter halde oluyor inanki biktim artik.
|
|
![]() |
|
bymax
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ocak-2015 tarihinde 17:48 |
|
<vivident �inkolu sakiz.Kutunun �zerinde b�y�k puntolarla �inkolu diye yaziyor.Gazetenin birinde okumustum 10 dakika �ignenen sakizdan sonra yapilan �l��mde y�zmilyondan fazla bakterinin yok oldugu g�r�lm�s.Asil olan bu bakterinin k�k�n� kazimak.Cda zor gibi sanki.Onun i�in iyi huylu bakterileri �ogaltmanin yollarini arastirmaliyiz.
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Subat-2015 tarihinde 11:55 |
Benim de bu durum futbol oynayan oyuncularda dikkatimi �ekiyor. Metobolizma ile alakali bir durum herhalde veya bagisiklik sistemimizle ilgili olabilecek bir sorun.bu dil pasi sadece bizlere �zg� bir durum degil anladigim kadariyla. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
bad-i saba
�ye
Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2015 tarihinde 19:50 |
|
Bug�ne kadar pek �ok doktora gidip hi�bir sonuca ulasamayinca (bademcik ameliyati falan da cabasi) en sonunda hi�bir hastalik olmadigina ve kokunun dilden kaynaklandigina inanmistim. Son birka� haftadir g�nde 3 defa dil fir�alamak suretiyle dil temizligini maksimum seviyeye �ikardim, �yle ki zaman zaman dilimi acitarak fir�aliyorum. T�m bunlarin etkisiyle dil pasim yok oldu (zaten fazla yoktu) Su an neredeyse dilim hi� pas tutmaz hale geldi sadece k�kte azicik oluyor o da fir�alamayla gidiyor fakat koku hala var. Dil pasi gidiyor ama koku gitmiyor :( Murat hocam pas yokken bile koku olmasi sorunun dilden kaynaklanmadigini mi g�sterir? Dilin kokmasi i�in illa pas olmasi gerekli midir? Temiz g�r�nen bir dil de kokar mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 17:32 |
|
Evet temiz g�r�nen bir dil de kokar.
-M |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 20:04 |
|
Dilimi fir�aladim ve bu resmi �ektim. Bundan pembe veya kirmizi olmuyor. Sizin diliniz ne renk? Dilinizin bu fotodakinden daha arka kisimlarini fir�aliyor musunuz?
https://hizliresim.com/t3ku96w Adresi kopyala yapistir yapin. Yakindan �ekilmis bir dil fotosu g�receksiniz. Resmi yalnizken a�in bence. |
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 21:52 |
|
Bogazinda bir cikiklik varmi senin agzini actiginda tam gnizinin altinda ona bak �nce
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Ekim-2023 tarihinde 09:11 |
|
Slm arkadaslar bu tedavisi olan oldumu aramizda ?
Olan varsa sonucu ne oldu dilindeki tabaka gectimi ? Almanca arartigimda ic hastaliklar b�l�m� bu durumu bakiyormus ve tedavi ediyormus .. Tadavi Sonunda geciyormus dildeki pas olusumu . Ben bunu yeni g�rd�m deneyimleri olan arkadaslar biraz bilgi verirmisiniz geciyormu dildeki pas ? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |