Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Off biktim yillardir

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hasta Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Off biktim yillardir
    Gönderildi: 19-Aralik-2014 tarihinde 12:44
Arkadaslar ben yillardir biktim. Tokkende a�kende agzim hep igren� bi sekilde kokuyo. Biktim artik garagralar fir�alamalr hi� bir ise yaramiyo. Yardim edin bana l�tfenn
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2014 tarihinde 20:16
Edebilsek ederdik
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Aralik-2014 tarihinde 13:13
Agiz kokunun nasil ve nerden kaynaklandigini d�s�n�yosan onla alakali doktora git dilinde beyazlik vs gibi sorun varsa ve ge�meyen kabizlik sorunun varsa agiz kokusu yapar
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2014 tarihinde 23:27
her seyden �nce hijyenine daha da fazla �nem ver..
(hijyen konusunda hepimiz elimizden gerekeni yapiyoruz zaten.bunu biliyorum.
normal bir insan g�nde 2 defa dis ve dil temizligini yapiyorsa bizim en az 4 defa bunu yapmamiz gerekiyor.
��nk� bizim normal insanlar bir farkimiz olacaksa bu da mutlaka hijyen konusunda olmalidir diye d�s�n�yorum.
bu y�zden hijyen bizim i�in �ok �nemli bir yere sahip olmalidir)

a�ikcasi burda hi� kimse bunu yap,sunu ye kokun ge�ecekdir diyemez..
��nk� agiz kokunun birden �ok bazen de kompleks sayilabilecek nedenleri bulunmaktadir.
burda birisine iyi gelen bir bitki veya y�ntem hepimize de iyi gelecektir diye d�s�nmemiz pek saglikli degildir.
belki o kiside olmayan bir neden bizde vardir da bu durumda onun tavsiye ettigi sey belki bize iyi gelemeyebilir.
yani demek istedigim o kisi kullandigi ot veya tedavi artik her neyse bunlari kullanana/yaptirana kadarki s�re i�inde
kendisine bu koku hakkinda olan nedenlerden �ogunu bilerek veya bilmeyerek ��zm�st�r de
o tedavi sekilleri kullandigi anda diger nedenlerin de yoklugu sayesinde
olumlu sonu� almistir yada bir nebze de olsa rahatlamistir.
bu durumda o kisinin hayatini tam bilmedigimiz i�in veya neler yasadigini tam anlamiyla bilmeyecegimiz i�in
b�yle bir seyin bize de fayda verecegini umut ederiz ya da bir beklenti i�ine gireriz.
ancak kendimizi yani bizim ne gibi sorunlarimiz mevcut oldugundan bihaber olmak gibi bir durumundaysak
sonu�lar diger kisinin aldigi olumlu sonu�lar gibi olmayailir ne yazik ki.
burda anlatmaya �alistigim sey imzamda da belirttigim gibi "�aresizseniz, �are, sizsiniz."
evet hepimiz kendimizi bilmeli bilmek zorundayiz. bundan sonrasi ise eminim �orap s�k�g� gibi gele�ektir.
sen simdi b�yle basit bir sekilde neler yaptigini anlatinca b�yle bir durumda sana hangi konuda yardimci olabiliriz ki.(yanlis anlama l�tfen burda seni incitmek gibi niyetim yok.b�yle de algilamasan sevinirim)
yani burda anlatmak istedigim agiz kokusu b�y�k bir tahta merdiven gibidir.
seni simdi 7. basamaga y�nlendirirsek ve sen de sadece buna odaklanip oraya ulasmak i�in elindeki b�t�n g��le �ikmaya kalkarsan
ancak, evet ancak merdivenin diger alt kismindaki basamaklar ya sorunluysa veya ya tamamen yoksalar,
sen ne yaparsan yap ne yazik ki bu merdivenin sonuna ulasamayabilirsin ve yolun ortasinda pes edip d�sebilirsin.
tamam sen simdi bunlari unut. biraz sa�maladim galiba

kisacasi, kendini bir degelendir,�l�,tart bu sorununa neden olan ne gibi rahatsizliklarin var onlari sakince ve sabirli bir sekilde d�s�n.
b�yle bir durumda hepimiz kendimizin doktoruyuz. kendimizi bizden baska (burdaki insanlar dahil) bilemez. bilmesi de m�mk�n degildir.

sana simdi ancak s�yle bir tavsiyede bulunabilirim. sayin Murat hocamizin hazirladigi ve giris sayfada olan o klavuzu indirip g�zelce incelemeni tavsiye ederim.
b�yle bir kitabi hazirlattigi i�in Murat hocamiza da tesekk�r ediyorum.
ger�ekten �ok aciklayici ve g�zel bilgilerin oldugu bir �alisma olmus.
bu kitabi okursan kafanda az �ok bir seyler belirginlesecektir kendi hakkinda.o y�zden bunu okumani tavsiye ederim

ikincisi ise eger bu konu hakkinda simdiye kadar hi�bir sey yapmamissan ve ne yapabilecegini bilmiyorsan
bence b�yle bir sorunu olan insan s�yle bir yol izlese mantikli olur diye dus�nuyorum.
s�yle ki bu sorunun ��z�m� veya asil nedenini bulmak ya da bu nedene yaklasmak i�in "DISTAN ��E" dogru olacak sekilde bir yol izle.

nedir bu;
d�stan kastim agizdan yani agiz i�inden basla.. dislerde dis etlerinde veya agiz i�i herhangi bir problemin varsa herseyden �nce bunlari hallederek/ varsa b�yle bir neden bunu eleyerek basla. tabi varsa da yoksa da emin olmak i�in bir dis hekimine g�r�n

daha sonra burundan devam edebilirsin. burunda herhangi bir anormallik veya seni rahatsiz edecek bir sorun var mi yok mu bunu �grenmek ve g�zlemlemek i�in bir kbb hekimine g�r�nebilirsin.

sonra bademcik veya bogazla ilgili bir sorunun var mi yok mu �grenmen i�in yine ayni sekilde bir kbb hekimine g�r�nebilirsin.

baktin bunlardan �yle kaale alinacak boyutta sorunlar yoksa bundan sonra artik i� organlarina baktirabilirsin.

mide i�in endoskopi, bagirsaklar i�in kolonoskopi olabilirsin

b�brekler i�in �rolojiye ugrayabilirsin ve cigerler i�in test/film �ektirebilirsin.

bunlari yaptiktan sonra elbet elde somut nedenler olacaktir veya en �nemlisi de bir�ok nedeni elemis olacaksin.
yalniz basta dedigim gibi hijyen �ok �nemlidir.

bunlarin disinda moralini y�ksek tut, inancini yitirme ve bu yolda sabirli olmani tavsiye ederim. ayrica nefes egzersizlerini ekstradan yapabilirsin

unutma: �aresizseniz �are sizsiniz. allah hepimize sifa versin.

�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.