Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

bitsin artik bu koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı karamel Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: bitsin artik bu koku
    Gönderildi: 29-Aralik-2011 tarihinde 10:11
merhabalar,
senelerdir cektigim agiz kokusunun nedenini d�n aksam gittigim dr. bademciklerden kaynaklandigini ve tek c�z�m�n lazerle bademcikleri almak oldugunu s�yledi, bademciklerimden bi sikayetim yok ama b�y�te�le baktiginda dr. bademcigin �zeri beyaz iltihap gibi seylerle kapliydi g�r�nt�s� bile korkunct:(( daha �nce mideden kaynaklaniyo olabilir diye endoskopi yapildi bisey cikmadi, sin�zit tedavisi oldum koku gecmedi, b�t�n dis dolgularimi yenilettim sorunun onlardan kaynaklanmadigini da anladim... koku okadar yogunlasmaya basladi ki insanlarla konusmaktan cekinir hale geldim, agzimda devamli naneli sakiz, seker ama hepsi gecici c�z�mler bunlar. sanirim bademciklerimi aldiricam, umarim kesin c�z�md�r...
Başa Dön
misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Aralik-2011 tarihinde 20:11
benzer bir durumu bende yasamistim.kbb uzmani sikayetimi(esneyerek,ilgisizce) dinledikten sonra bademciklerimin alinmasini �nermisti ama sorunun kaynaginin kesinlikle bademcikler olup olmadigini kendisi de bilmiyordu, bu da beni d�s�nd�rm�st� biraz.

tibbin ilk ilkesidir daha fazla zarar vermemek.bunu g�z �n�ne aldigimda doktorlarin g�ven verdiklerini s�yleyemem.tedavi i�in ne kadar �aresiz olursam olayim v�cuduma daha fazla zarar vermek istemedigimden �nemsemedim �nerisini.

belkide konusuna daha hakim bir doktordan daha detayli bilgiler alabilirsin.ya da hi� ugrasmadan aldir gitsin o et par�alarini.zaten ne ise yaradigini hala anlamamislar degil mi ?

her iki durumda da bu konuyu g�ncellersen sevinirim.
Başa Dön
misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Aralik-2011 tarihinde 20:12
bu arada burasi iyilesme hikayeleri i�in ayirilmis bir b�l�m degil mi ?
Başa Dön
fb Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı fb Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2012 tarihinde 18:44
karamel ameliyat oldunmu? Olduysan sonucu bizimle paylasirmisin..
Başa Dön
misafir2 Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı misafir2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2012 tarihinde 19:31
karamel ayni belirtiler bende de var.gitmedigim gastroentolog ve kbb uzmani kalmadi.artik yoruldum.sakiz �gnemekten de yoruldum.bakteriyel tedaviye cevap verdim.ama sonra tekrar basladi.inanilmaz agir bir koku ve aci bir tad hissediyorum agzimda.
Başa Dön
ISIMIZI Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ISIMIZI Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2012 tarihinde 07:38

Benimde sizden farkim yok.birinizde desin ki sunu yaptm su doktora gittim ve ii oldum

Başa Dön
MT Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı MT Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Haziran-2012 tarihinde 19:39
Iyi sanslar, denemekte fayda var...
Başa Dön
rasitcalik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rasitcalik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2012 tarihinde 03:12
benim sorunum orta kulak iltihabindan kaynaklaniyordu ve ben bu durumun agiz kokusu yaptigini iyilestikten sonra ogrendim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.