Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

yarisi ge�ti

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: yarisi ge�ti
    Gönderildi: 10-Subat-2015 tarihinde 21:29
merhabalar. arkadaslar bende 2 senedir yasiyorum bu sorunu. nidazol kullandim herkesin de bildigi gibi etkisi ilaci biraktiktan sonra ge�iyor. kudret nari propolis kullaniyorum etkisi oluyor mu bilmiyorum ama benim size �nerilerim var. herkesin agiz kokusu kaynagi ayni olmayabilir benimki bagirsaktan geliyor. ve bunun gut hastaligi oldugunu d�s�n�yorum ( hocam kusura bakmayin tahmin ediyorum bi tani koydugumdan degil) sebebi su ki ben herg�n et yiyen bi insanim ki �ok abartirim. su 1 haftadir et yememeye basladim ger�ekten �ok etki etti. bi deneyin derim. bir de bi arkadas yine yazmis hijyen hijyen diye. kesinlikle dikkat edelim buna. dil temizligini kesinlikle yapin mideniz bulanabilir. ama bir s�re sonra alisiyorsunuz. yediginiz seylere kesisnlikle dikkat edin. d�zensiz beslenmeden de olabilir koku. hayatinizi bi d�zene sokun beslenme �g�nlerinizi d�zenli bir sekilde yapin. bendeki koku ger�ekten azaldi. ama var az da olsa. ge�ecegine de inaniyorum. et konusunu bi dikkate alin. bagirsaktaki bakteriler protein yedigimiz zaman koku yapiyor olabilir mi hocam. bir de bir yerden okumustum tam hatirlamiyorum kusura bakmayin. bagirsakta bakteri de mantar da olabilirmis. bunun farkini bilemez misiz. bakteri varsa antibiyotik etki edermis. ama mantar varsa arkadaslar mantarin daha b�y�mesine etki olurmus. hocam bu konuda ne dersiniz.. saygilar..
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2015 tarihinde 22:42
Magdur42, sorununun bagirsaklarindan kaynaklandigini d�s�n�yorsan kolonoskopi olarak bunu netlestirebilirsin.
yalniz hazirlik asamasinda kullanilmasi gereken ila�lardan dolayi biraz sikinti yasayabiliyor insan, aklinda bulunsun.
Hamdolsun herhangi �nemli bir rahatsizligim �ikmadi.

Mide i�in haklisin. Mide rahatsizligi olanlar kendisine iyi gelmeyen yiyeceklerden uzak durmali.
Mesela bana eskiden salam,sucuk ve baharatlar �ok iyi gelmezdi.
Bunlari yedikten sonra midemde yanma,acima ve eksime hissi �st seviyelere �ikiyordu.
Ben de tabi dogal olarak bunlari bir s�re kullanmadim. Ta ki midem biraz kendine gelene kadar.
Midemden rahatlama hissettikten sonra bunlari tekrar kullanmaya basladim:)

Endoskopi olmadiysan olmani tavsiye ederim. b�y�k ihtimalle midede rahatsizligin vardir.(tahmin sadece)

Ayrica protein emilimi midede ger�eklesir. bagirsaklarda yaglar,vitaminler,mineraller ve suyun emilimi ger�eklesir.
Daha dogrusu sindirim sistemimizin son asamasi oldugu i�in nerdeyse b�t�n besinlerin sindirimi burda tamamlanir.

Endoskopi olmadiysan olmani tavsiye ederim. b�y�k ihtimalle midede rahatsizligin vardir(tahmin sadece)

Düzenleyen: aydinmur - 02-Mart-2015 tarihinde 17:32
Başa Dön
Magdur42 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Subat-2015 tarihinde 16:31
kardesim endoskopiye girecektim son anda vazge�tim vucudun dengesini bozabiliyormus ne kadar sikintili g�z�kse de bogazina soktugu o sey kalici hasarlar birakabliyormus. ve endoskopiden sonra 1 hafta ne yedigini bilmiyormussun. sik sik kusmalar. yani sikintili. kolonoskopiyi hi� d�s�nemiyorum bile :) baska bi ��z�m�n varsa yardimci ol l�tfen
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Subat-2015 tarihinde 23:05

Endoskopi olmak fazla korkulacak bir sey degil. Zaten her sey en fazla 10 dakka i�inde olup bitiyor. Uyandigin zaman olup-olmadiginin, nasil oldugunun farkina bile varamiyorsun.
Uyandiginda narkozun etkisiyle sadece 1-2 dakika bas d�nmesi, bulanti gibi hafif durumlar meydana gelebilir.Miden de herhangi bir agri,sizi hissetmezsin.
Yemek konusundaki 1 haftalik rahatsizlik ne demek ya? yok �yle bir sey. 1-2 saat sonra istedigin kadar �ig k�fte yiyebilirsin:)

Diger t�rl� fazla bir tekhikesi yok yani.Bu s�yledigin korkun� seyleri nerden duydun bilmiyorum ama kesinlikle d�s�nd�g�n gibi degildir.
Bence k�t� d�s�nceler yerine biraz da olumlu tarafindan bak. Bu agiz kokusuna neden olan sorunlardan bir tanesini elemis olacaksin
yada sonucunda alacagin netice ile belki bu sorundan tamamiyle kurtulabilirsin.

Burda 5-10 defa olanlar bile var ve hi�birinden herhangi bir sikayet olmadi sanki. Ben de oldum ve iyiki de oldum diyorum. Farkinda olmadan mide sorunum oldugunu �grenmis oldum. Gerekirse ilerde de hi� �ekinmeden olurum. Bu konuda i�in rahat olsun.

Kolonoskopi konusunda ise endoskopiden hi�bir farki yok gibi. Tek sikintisi bunu olmadan �nce kullanilan ila�lardan dolayi olusan rahatsizliktir.
Bol bol ishal oluyorsun o kadar:)

�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Subat-2015 tarihinde 00:30
endoskopi 10 dakikalik olay.islem sirasinda ilk 30 saniye �g�rme hissi geliyor biraz sabrediyosun.islem bittikten sonra dakka sektirmeden hayatina devam edebilirsin.ama kolonoskopi hakkinda ayni seyleri s�yleyemem:)
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Subat-2015 tarihinde 07:05
Hayalim var baryumlu film ne kadar saglikli endoskopiye gore bi bilgin varmi ?
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Subat-2015 tarihinde 14:28
�ncelikle ben 3 defa endoskopi 1 defada kolonoskopi yaptirdim narkoz felan hi� almadim korku ve agri konusuna gelince �nemli olan nerde yaptirdiginiz ben endoskopi ve kolonoskpiyi ilk gittigim hatanede yaptirdim midemi ve bagirsaklarimi �ok agrittilar biran �nce bitsin diye dua ettim midemde gastrit �ikti sadece mide koruyucu ila� verdiler tabi ila�lar kesmedi kokuyu baska hastaneye gittim orda endoskopi 5 dk s�rd� gram aci ve agri hissetmedim yattim ekranda midemi izledim hemen bitti doktor tamam kalkabilirsin dedi yasim 19 valla hi� tirsmadim yani diger hastalar korku i�indeydiler hepside b�g�rd� benim taktigim �ok basit kendinizi hi� kasmayin derin nefes alin uygun sekildede yatin midenizi bosluga getirin yatakla temas olmasin siz kendinizi kasarsaniz zorlasir derin nefes alin yeter
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Subat-2015 tarihinde 17:53
baryumlu film hakkinda herhangi bir bilgim yok. Bu soruyu ikisini de olan biri cevaplarsa daha saglikli olur.
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.