|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Subat-2015 Saat 21:39 |
Mahoni abi nerede abi kbb konusunda sana danisacaklarim var abi el at
![]() |
|
![]() |
|
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
MAHONI, verdigin formülü uyguluyorum 2 gündür. Bir haftadir nezleyim ve degerlendirmem çok saglikli olmayabilir ama kokuda azalma ve agiz tadimda da düzelme hissediyorum. Peki bunu ne kadar süreyle uygulamak gerekiyor? Sadece kullandigimiz sürece mi etkili oluyor yoksa bir süre sonra kalici bir düzelme sagliyor mu? Son olarak da mesaj hanen dolu,bunlari mesajla yazmak istedim ama gönderemedim.
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bende uygulayanlardanimkesinlikle iyi geliyor ama kalicimi bende merak içideyim bendeki koku %80-90 azaldi senin oranlar ne birde bende bas agrisi yapiyorr kisa sürelegine bilemiyorum ama etkili oldugu kanatindeyim enazindan kimyasal degil bir zarari olmaz diye düsünüyorum |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Evet beyler bir gun yapin,bir gun ara verin ve bunu 10 gun yapin sonra da ara verin.Ama bu arada da agzinizi girtlaga kadar sirkeyle gargara yapin.Benimki bir ay ara vermeme ragmen %80 azalan kokuda degisiklik yoktu olumluydu yani.Ve hala da oyle.Hatta uzun zamandir 3 gun once 2 kere tazeledim ve daha da azaldi.Sirke bir yerlerde kotu yaratiklari kurutuyor sanki.Pes etmeyin ama hemende tamamdir oh be oldu bitti demeyin.Cunku hayal kirikligini iyi bilirim.Ama size bir umut,ben yaklasik 3 ay oldu nerdeyse koku hala %80,90 az. Bu arada benim msj kutum dolmus fark etmedim.Ama yinede gelismeleri ortaya yazin ki,belki baska arkadaslar da okur yararlanir tecrubelerimizden.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Not; kokuda bi azalma baska bir gun artma olursa panige kapilmayin devam edin.Sanirim o esnada kokunun son çirpinis reaksiyonu olsa gerek.Bu arada,Sirkeyle gargarayi da aynen bir gun yapin bir gun ara verin.Hadi bakalim rasgele
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Sirkenin kimyasalligi konusunda Murat Hocamiza danismak lazim!
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Bu arada isteyen burundan sirke olayini hergun de yapabilir.Yani ben bi ara 10 gun boyunca hergun yapmistim.
Ama agiz gargara olayini bir gun arayla yapmistim. Yani oyle yada boyle 2si de olur. |
|
![]() |
|
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
kardesler k.bakmayin aslinda yazmayacaktm da bulamadim mahoni nin yazdiklarini. bana da söler misiniz lütfen ne uyguluyorsunuz??
|
|
![]() |
|
Arayan
![]() ![]() ![]() |
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1670&get=last#15267 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |