Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sebep Disler Olabilir mi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bikkinnn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sebep Disler Olabilir mi?
    Gönderildi: 21-Mart-2015 tarihinde 20:22
Benim sorunum da herkes gibi ge�meyen ge�mek bilmeyen agiz kokusu. Sorun dislerimde midir bilmiyorum. Doktora gittim yine. Ilk dis doktoruna. Doktor kontrolden sonra: sorunun agzindan kaynakli oldugunu zannetmiyorum demisti. Lakin ben emin degilim. Dislerim asiri sari. Normal degil eminim. G�lmeye utanilacak cinsten,i�ine islemis sanki. Hani sularda asiri flor olunca olusan sariliktan. Sebebi bu olabilir mi? Bilen biri varsa cevabinizi bekliyorum...
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 10:33
ya abi hijyen diyosunda bu o kadar kotu bisey ki agzinin heryerini ic yanaklarini bile fircalasan gunde 50 kere de fircalasan yine koku olur... hijyenle bitmiyor kokunun kaynagini arastirmak lazim... valla millet catlicak bigun agzini hipoyla yikarlarsa hic sasirmam (:
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 10:41
benim bildigim disleriniz sariysa nedeni sigara yada fazla �ay kahve t�ketimidir. ayrica �ok iyi bir dis�iden duydum ve s�yle dedi. eger dis rengin kendini bildin bileli b�yleyse yani sonradan olmadiysa bu disin yapisi. herkesin bir dis rengi vardir ve dis rengi beyazlatma islemi var ama ben dogru bulmuyorum bi zarari var mi yokmu bilmem tabi doktorlar daha iyi bilir de benim i�ime sinmiyo allaha s�k�r ihtiyacim yok bembeyaz dislerim:9
Başa Dön
Kader Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kader Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2015 tarihinde 18:14
bende neyaparsam yapayim dislerim hep sari neden acaba
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2015 tarihinde 22:51
İlk gönderen: bikkinnn bikkinnn yazdı:

Benim sorunum da herkes gibi ge�meyen ge�mek bilmeyen agiz kokusu. Sorun dislerimde midir bilmiyorum. Doktora gittim yine. Ilk dis doktoruna. Doktor kontrolden sonra: sorunun agzindan kaynakli oldugunu zannetmiyorum demisti. Lakin ben emin degilim. Dislerim asiri sari. Normal degil eminim. G�lmeye utanilacak cinsten,i�ine islemis sanki. Hani sularda asiri flor olunca olusan sariliktan. Sebebi bu olabilir mi? Bilen biri varsa cevabinizi bekliyorum...

Sarilik agiz kokusu degildir ama dislerde bende s�pheliyim.Dis arasindan ��r�k yok dis arasini dis ipi ile girdimi baya koku var ��r�k yok diste ama degisik koku var.

20 lik dis r�ntgenini istedinmi ?
Başa Dön
Zorcocuk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Zorcocuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Nisan-2023 tarihinde 21:04
Arkadaslar merhaba.
8 yildir evliyim, ilk defa esim 2 ay �nce bana agzimin �ok k�t� koktugunu s�yledi hatta BOK gibi...

KBB, Dahiliye vs gittim bir problemin olmadigini s�ylediler. Kudret narindan tutunda, doktorun verdigi asit dengeleyicilere kadar kullandim.

Aklima 2.5 ay �nce yaptirdigim dislerim geldi. Gelmesinin sebebide su;

Disim d�n tesad�fen lokumla birlikte K�PR� �ikti.
Disimin bir tanesi saglamdi ve k�pr� yapilabilmek i�in kesildi ancak en arkadaki dis ise Berbat �tesi c�r�kt� c�r�k temizlendi ( neredeyse dis et hizasina geldi ) ve �zeri y�kseltilerek K�pr� yapildi.

Herneyse dis �ikar cikmaz, AGZIMDA berbat �tesi bir koku olustu. Disi �ikarttim ve c�r�k disin �zerine gelen kismi kokladim LES gibiydi. INANIN MIDEM BULANDI.
Zaten dis etimin kanadigini ve morluklar hassasiyet oldugunu fark ettim altinda.

Cifle yikadim, dis macunuyla kaplamanin oldugu diside temizledim. gecici olarak taktim ve sabah disciye gittim yapistirmasi i�in disci tekrar cikarttiginda o berbat KOKU tekrar vardi.

Disci bana, gecici olarak yapistirdigini 1 hafta sonra kokunun kalmayacagini disi �ekip implant yapsakda ayni koku olarak dedi. Sanki beni basindan atti gibi bu beni tatmin etmedi. Is arkadasim bu forumu ve hocami anlatti.

Arkadaslar sizce kokunun sebebi bu olabilir mi ?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Zorcocuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Nisan-2023 tarihinde 21:05
Not: Aklima gelecek herseyi yaziyorum. �st bogazimda yani damagimda birde yapiskanlik, balgam gibi bir his var. ( buda depremde calistim ondan sonra olustu )
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Nisan-2023 tarihinde 01:54
Ben kesinlikle yeni yaptirdiginiz disinizden kaynaklandigini d�s�n�yorum. Belliki bir a�iklik kalmis ve altina yemek artigi tarzi seyler nedeniyle koku olusuyor. Benimde dis maceram var agzim kokmasina ragmen dis tedavi s�resinde doktor ge�icileri �ikardiginda igren� kokuyordu ve o kokuyu hissediyordum. Size iyi bir dis hekimine g�r�nmenizi �neririm.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Zorcocuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Nisan-2023 tarihinde 13:31
İlk gönderen: kaderarkadaslar kaderarkadaslar yazdı:

Ben kesinlikle yeni yaptirdiginiz disinizden kaynaklandigini d�s�n�yorum. Belliki bir a�iklik kalmis ve altina yemek artigi tarzi seyler nedeniyle koku olusuyor. Benimde dis maceram var agzim kokmasina ragmen dis tedavi s�resinde doktor ge�icileri �ikardiginda igren� kokuyordu ve o kokuyu hissediyordum. Size iyi bir dis hekimine g�r�nmenizi �neririm.

Abi baska dis hekimine gittim ve 6 mayisda implanta baslayacaklar.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Nisan-2023 tarihinde 20:43
implant yapilinca �zerine yine kaplama yapilacak. Implant kaplamadan kurtulmanizi saglamaz.

K�pr�lerin yaptigi koku k�pr� g�vdesinin altinin kapali yapilmasi sebebi ile ortaya �ikar.
https://drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Nisan-2023 tarihinde 01:50
Abi😂. Implant tamam ama kaplamalar koku yapan bence. Bu s�ylediklerimi g�zardi etmeyin. Hekiminize danisin hatta gerekirse baska bir hekimden yardim alin. Murat hocaya da gidebilirsiniz

İlk gönderen: Zorcocuk Zorcocuk yazdı:

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Nisan-2023 tarihinde 01:51
Amannn k�pr�ler yada kaplamalar.

Abi😂. Implant tamam ama kaplamalar koku yapan bence. Bu s�ylediklerimi g�zardi etmeyin. Hekiminize danisin hatta gerekirse baska bir hekimden yardim alin. Murat hocaya da gidebilirsiniz

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Zorcocuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Nisan-2023 tarihinde 11:06
Abiler merhaba d�n sizin mesajlarinizi dikkate alarak baska bir hekime gittim, kontrol sirasinda bir tane dolgulu disimde kirik oldugunu ve altina t�k�r�k ile bakterilerin girecegini s�yledi, direk y�z�ne; IMKANSIZ dedim.

Deneyelim dedi..

O dolguyu yeniledi.
Esim suan kokunun olmadigini s�yl�yor :D
Saka gibi ama cidden ne agzimi fircaladim, anlayabilmek i�in 2 g�nd�r agiz bakimi yapmiyorum sabah kontrol ettirdim esime KOKU yok dedi.

Bununlami alakali degil mi tam emin degilim.
Bekliyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Nisan-2023 tarihinde 16:58
Sevindim senn adina. Belliydi zaten dis tedavin s�recinde olusmus bir kokuydu. En azindan tedavisi m�mk�n. Git t�m dislerini yaptir 😂😂
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Zorcocuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Nisan-2023 tarihinde 19:06

Sevindim senn adina. Belliydi zaten dis tedavin s�recinde olusmus bir kokuydu. En azindan tedavisi m�mk�n. Git t�m dislerini yaptir 😂😂

Esim suan kontrol ettirdim koku yok diyor :D
Abi eskiden yolda y�r�rken r�zgar bile kokuyu getiriyormus.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Zorcocuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mayis-2023 tarihinde 13:07
Abiler, bugun 3 g�n koku yok.
Minik bir c�r�k bu kadar k�t� kokabilirmi acaba
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Zorcocuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2023 tarihinde 10:30
5 g�n agizk okum yok.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mayis-2023 tarihinde 01:42
Sen iyilestin git artik ahhasj bizi hastaligimizla yalniz birak 😂😂😂 birazda g�lelim

5 g�n agizk okum yok.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Zorcocuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Haziran-2023 tarihinde 18:47
Allahin izniyle kokudan kurtuldugumu d�s�n�yorum 1 aydir koku yok.
5 tane fakiri doyuracagim.
Başa Dön
Cihangir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2023 tarihinde 22:56
Iyilesmene �ok sevindim damaginda yapiskan bi sivi oldugunu s�ylemissin devam ediyor mu hala
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.