![]() |
BIKTIM ARTIK B�YLE YASAMAKTAN |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bikkinnn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: BIKTIM ARTIK B�YLE YASAMAKTANGönderildi: 26-Mart-2015 tarihinde 20:03 |
|
Ben ger�ekten biktim arkadaslar. Ger�ekten biktim. Ben herkesi igrendirmekten biktim,milletin yanina yaklasmaktan korktum. Ben daha 15 yasindayim. Ben daha lisedeyim. Ne �gretmenlerim ne arkadaslarim. Hi�birine yaklasamiyorum. Bazen �ok gerek oluyor, ne yapsam da farketmesinler kokumu,nasil ka�sam yanlarindan diye d�s�nmekten biktim. �gretmenlerimin kokuyu farkedip de hakkimdaki d�s�ncelerinden korkuyorum artik. Arkadaslarimin da �yle. Ne yapsam ge�miyor. Ben tek basima kaldim bu hayatta artik. Bunun daha �niversitesi var,is hayati evliligi var. Ben yeni yeni farketmeye basladim aci ger�egi. Simdiden b�yleyse �niversitede ne olur? Evlilik nasil olur? Kim evlenmek ister benimle,onu ge� hi�bir erkek yanima mi yaklasir benim? AGZI IGREN� KOKAN BIR KIZ. Olabilecek en igren� sey. Hemen ka�arlar. Hayatla aramdaki bir engel konumuna geldi artik. A�ilmayan bir perde. Insanlardan nasil ka�arim diye d�s�n�yorum. D�s�nmek istiyorum,gelecegimi aklima bile getiremiyorum. Insanlarin tepkileri,d�s�nceleri,arkamdan diyecekleri. Allah'im ne yapayim ben ? Nereye gideyim. �ok uzaklara mi gitsem kimsenin olmadigi kimseyi rahatsiz edemeyecegim? Hi�bir �aresi yok. Artik yasama dair en ufak sevincim kalmadi. Neyime sevineyim,sevinelim. Derslerimiz iyi olsa,ya da baska seyler. Sonu�ta bu agiz kokusu var bizde. �tesi olamaz.Her zaman �n�m�ze �ikan kocaman bir engel. Ne zaman mutlu olsam diyor ki ben burdayim. Ben de istiyorum digerleri gibi olmak,sevdiklerimin g�z�ne bakarak korkusuzca konusmak. Hayattan tek istegim bu inanin. �ok sey mi istiyorum Allah'im? Normal insanlar gibi olmak i�in her seyi yaparim inanin. GEr�ekten de buraya kadarmis. �ikmazlardayim,tek basima. Tek ger�ek �l�m olmus artik.Sessizce gitmek. DAha fazla dayanamayacagim.
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mart-2015 tarihinde 20:38 |
|
kardesim sakin ol.senin yasadiklarinin es degerlerini biz de hayatlarimiz da yasiyoruz.dua et ve en �nemlisi sorunun tespitine basla.bi de ailene s�ylemediysen ilk onlara s�yle.ailenin bilmesi islemlerin y�r�mesi a�isindan �ok �nemli bide senin 18 yasinin altinda oldugunu d�s�n�rsek..
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mart-2015 tarihinde 21:08 |
|
Hanim Kardesim sen yalniz degilsin ama!
Bak bizlerde variz burada.Problemimiz ayni.Sen nelre cektiysen biz de aynisini cektik.Hatta belkide daha fazlasini cektik yasimiz geregi.Sen en azindan daha gencsin ve erken yasta farkettin bunu.Daha dur hemen pes etme tip hergecen gun ilerliyor.Ben kokumun farkina,kokudan 20 sene sonra vardim.Ama 2 aydir kokum yok denecek kadar az diyiim.Sana bu konuda yardim edecek,rehberlik edecek bir buyugun yokmu?Yada anlatmadinmi buyuklerine? Bence annene yada babana anlat bu konuyu haberleri yoksa eger.Yada varsa yardim edemiyorlarmi? Bana yaz anlat bugune kadar bu konudaki girisimlerini.Ozelime yaz istersen.Bir care bulalim yonlendirelim.Evet belki kelligin ilaci olsa kel once kendine surer,diyebilirsin.Ama bizim tecrubelerimiz var.Neler yaptin yaz bana,bize. |
|
![]() |
|
pharmacy
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mart-2015 tarihinde 00:20 |
|
Kardesim benim yazini okurken o kadar duygulandirdin ki beni,lisedeki beni hatirlattin bana..Bende ilk olarak lise 1 de 15 yasindayken tam olarak farketmistim kokumu ve o kadar zor ki bu forumdaki herkes anlayabiliyor seni emin ol..Yeri geldiginde neden bu kadar sessizsin sorularina ��nk� konusmak istesemde konusamiyorum ��nk� benim agiz kokusu HASTALIGIM var demeyi o kadar cok istemistim ki o zamanlar ama olmuyor iste diyemiyor insan..Ama umudumu,�midimi hicbir zaman yitirmedim ben hala da �yle..Suan �niversitede eczacilik 3 sinif �grencisiyim,ve ben bu zamana bir sekilde sakizlardir,naneli sekerlerdir,firsat buldugun aralarda hemen lavoboya kosturup dis fircalamalardir,karanfillerdir derken gelebildim ve inan bana idare edebiliyor bir sekilde insan..Umudunu kaybetme,ben inaniyorum T�rkiyede neredeyse hi�bir doktorun,dis hekiminin umrunda bile degilizken,Murat Hocamin ve buradakilerin �abalariyla bir sekilde bulunacak bu �are,inandigim sey hicbirseyin sebepsiz olmadigini s�yl�yor ��nk� bana..
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mart-2015 tarihinde 13:55 |
|
sen burdaki �ogu mesaji okudun mu bilmiyorum ama okumadigini varsayarak ya da bu y�ntemleri daha �nce uygulamadigini d�s�nerek bika� ��z�m �nerisinde bulunmak istiyorum
1-dilini fir�aliyor musun fir�alamiyorsan kesinlikle fir�ala ben dil fir�alamanin �nemini yanlis hatirlamiyorsam lisedeyken fln anlamistim ve o zmn baslamistim yani snn yaslarinda fln snn de daha �nce aklina gelmemis olabilir diye yaziyorum 2-daha �nce oksijenli suyla hi� gargara yaptin mi eger yapmadiysan oksijenli suyu normal suyla yari yariya seyrelterek gargara yap 3-pharmol zn yi hi� denedin mi denemediysen mutlaka dene 4-bademciklerin duruyorsa(eger aldirmadiysan) kulak ��p�yle bademciklerine �ok hafif bastirarak yani kanatmadan bademcik taslarini �ikarmayi dene eger bademcik tasini �ikarmayi basarip onu ezip koklarsan ne kdr igren� bi kokuya sahip oldugunu g�rebilirsin ve onun ne kdr k�t� bi koku meydana getirebilecegini anliyabilirsin 5-burnuna tuzlu su �ektin mi eger �ekmediysen sin�s rinse kiti uygulayabilirsin ya da kaya tuzuyla normal suyu karistip bu tuzlu suyu burnundan �ekip agzindan �ikarmaya �alis faydasini g�receksin 6-eger yutacaksan asiriya ka�mamak sartiyla dereotu tohumu �igneyebilirsin yutmadan �igneyip t�k�r�rsen istedigin kdr �igneyebilirsin (bunu forumda daha �nce hi� yazmamistim ilk defa yaziyorum diger arkadaslar da faydalanabilir) simdilik aklima gelen bunlar ve asla umudunu kaybetme kaybetsen de hemen pes etme bunu defalarca umutlandiktan sonra umudunu kaybedip yine de pes etmeyen biri olarak s�yl�yorum |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mart-2015 tarihinde 22:43 |
|
Adim adim git kbbye git sin�zit deviasyon burun eti varmi baksin geniz akintisi
genel cerrahi git refl�n gastrit varmi diye baksin dahiliye git seker hastaligin varmi diye baksin dis hekimine git ��r�k 20 lik dise baksin vs vs |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2015 tarihinde 10:16 |
|
Inan, insan �ok sey demek istiyor ama, bazi zamanlar bunlari dile getiremiyor. Dile getiremiyor ��nk� bazi zamanlarda kelimelerin hi�bir anlami kalmiyor insan i�in. Kelimeler kifayetsiz kaldigi anlar da b�yle zamanlardir. Senin bulundugun durum da b�yle bir zaman iste. Aslinda hepimizin bulundugun durumu yasiyorsun. Hi�birimiz senden farkli duygulara sahip degiliz. Farkli bir hayat yasamiyoruz yani. Burda yanliz degilsin anlayacagin. Biliyor musun? Burdaki herkes de senin gibi g�nesin dogmasini hi� istemiyor. Hem de hi� istemiyor. ��nk� g�nesin dogusuyla yeni aydinlik bir g�n degil, yeni karanlik bir g�n olacagini herkes farkinda. Yeni bir g�n demek yeni acilar demek oldugunu hepimiz biliyoruz. Burda hepimizin yapmasi gereken bu acilar karsisinda sabretmek ve elimizden ne geliyorsa onu yapabilmektir. Inan ben senin �ektigin acilarin katbekat fazlasini yasadim. Ama sabrettim, bekledim ve suan sanki hi�bir sey yasamamisim gibi geliyor bana. Tamam, bu belanin etkileri bende yok demiyorum ancak inaniyorum ki yine kazanan ben oldum. Yine diyorum ��nk� bu bela hi�bir zaman �n�me engel olamadi. Yapabilecegim her seyi yapmaya �alistim. Hayata k�sme gibi duygular i�inde de hi� olmadim. �abaladim, sabrettim, ne yapmam gerekiyorsa yaptim ve sonu�:�ok iyi bir durumdayim. Hem de ge�misimde belirttigim b�t�n hakaretlere maruz kalan biri olarak suan b�yle diyorum. Hi�bir zaman umutsuzluk olmadim. Her zaman bir umudum vardi. Umarim sen de sabredersin, �abalarsin ve bir g�n benim iyilestigim gibi bu beladan kurtulursun. Bir bakmissin bir g�n kendi kendine de iyilesmis olabilirsin. Hayat b�yle s�rprizler yapabiliyor bazen ;-) Hem de hi� ummadigin bir zamanda kurtuldugunu g�rebilirsin. Inan buna. Bu arada �ok sanslisin ki burda seni anlayan insanlar var. Bu da �ok g�zel bir sey. Ne zaman canin sikilsa burda i�indekileri paylasabilirsin. En azindan biraz olsun bu seni rahatlatabilecektir. Bir g�n iyilesmen dilegiyle g�zel kokulu kiz. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
delux
�ye
Kayıt Tarihi: 19-Subat-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2015 tarihinde 13:50 |
|
Buradaki herkez senin yasadigin seyleri yasiyor emin ol,bende 24 yasindayim 18 yasindan beri bu dertle urasiyorum abileriminde dedigi gibi sirasiyla hepsine git ve sorunun en azindan nereden kaynaklandigini ogren benim kokumun sebebi mide bunu ogrenmis oldum mesela diger arkadaslarin burun agiz bolgesi kaynakli.. bir sekilde boyle yasamayi ogreniyoruz napalim sakiz vs. gunu bitirmemize yardimci oluyor.. insallah bizimde seninde sorunun cozulecek
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2015 tarihinde 19:28 |
|
g�zel kardesim yasin geregi her duyguyu �ok yogun yasiyorsun sevincini de acini da.. o y�zden suan b�yle d�s�n�yorsun ama emin ol ge�ecek.ben de senin yaslarinda farkettim bu hastaligi �ok �z�ld�m �ok agladim sevdigim insanlara onlari sevdigimi s�yleyemedim belki bir�ok kisi bana �ok kirildi anlayamadilar bi t�rl�.�l�mden baska herseye �are var arkadasim, derdi veren rabbim dermanini da vermistir mutlaka, bize d�sen tedavi yollarini arayip gerisini Allah 'a birakmaktir.seni bizden iyi kimse anlayamaz yalniz degilsin asla.evet ben de bi zamanlar isyan etmis olabilirim Allahim neden ben? diye ama artik anliyorum.s�yle d�s�n dogustan y�r�yemeyen g�zleri g�rmeyen ve daha bir�ok hastalikla dogmus nice insan var eminim onlarda demistir neden ben? diye, herkesin imtihani farkli, bu da bizim sinavimiz.�l�m� aklindan bile ge�irme herseye ragmen hayat �ok g�ZEL.ben kendimi birakmadim insanlardan soyutlamadim. suan �ok mutlu oldugum bi isim �ok sevdigim ve beni seven arkadaslarim var bu hastaliga inat gayet de sosyal bi insanim.ve inaniyorum ki yari yariya azalan koku bi g�n tamamen bitecek.senin ki de �yle.�ok bunaldiginda yaz d�k i�ini bi de forumu bastan sona okumaya �alis isine yarayacak �ok sey bulacaksin. sevgiler :))
|
|
![]() |
|
hazenn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 30-Eyl�l-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2015 tarihinde 20:43 |
|
Seni o kadar iyi anliyorum ki ... sanki herkesten �z�r diler gibi yasamak bizimkisi ama pes etmek �l�m� d�s�nmek ne kadar dogru bizde variz hayatta anlattiklarinin aynisini yasadik ama pes etmek yok evet her adimda karsimiza �ikiyor bu lanet durum ama tedavisini er ge� bulucaz �mit ediyorum hepimiz adina....
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2015 tarihinde 21:03 |
|
delux lardes mide kaynakli olduguna nasil karar verdin?
|
|
![]() |
|
bikkinnn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2015 tarihinde 21:30 |
|
Hepinizin yazdiklarini okudum. Ve ger�ekten de daha iyi hissettirdiniz inanin. Beni sizlerden baska kimse anlayamayacak. �ok tesekk�r ediyorum hepinize. Yazdiklariniz o kadar degerli ki benim i�in. Bu konuda yalniz olmadigimi ilk kez siz hissettirdiniz bana. Ayri ayri minnettarim hepinize. Iyiki varsiniz,Allah razi olsun sizden...
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |