|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
jazeera
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2013 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2015 Saat 19:45 |
Murat hocam;
Alacagim yaniti asagi yukari kestirebiliyorum ama bir umut iste sormak istedim. Karbonatin vücudu alkali hale getirip kanser dahil bir çok hastaligi tedavi ettigi iddia ediliyor, bununla ilgili bir sürü sey okudum. Isin ilginç yani karbonatla girtlak kanserini, ayak mantarini, ve adi aklima gelmeyen çesitli deri hastaliklarini yendigini iddia eden kisilerin deneyimlerini okudum. Ticari bir kaygi var diye düsündüm ama karbonat tuz fiyatina satilan bir madde neticede, ticari bir sey olamaz bu. Hurafe mi hocam bu sizce, denemeye deger mi? Agiz kokusu için ise yarayan bir yani olabilir mi? Tesekkürler. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Alkali diyet, alkali beslenme, alkali içmek bunlar birer aldatmacadir. Hiç kimse agiz yolu ile aldigi bir kimyasal madde ile kanini veya vücudunu alkali yapamaz. Alkali yapsa bile bu bir sifa vermez. Tam tersine hasta eder. Paraya çevrilebilen bir hurafedir.
-M |
|
![]() |
|
jazeera
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2013 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam buraya yazmadim reklam olmasin diye özeldek size bir link gönderdim, orada kullanici yorumlari var.
Karbonatla iyi oldugunu söyleyen insanlarin hepsi belki de plasebo etkisi gibi bir durumla karsi karsiya o zaman. Çok ilginç, tesekkürler hocam. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Birinci yazinizda karbonatin sistemik etkisinden bahsediyordunuz? Fakat gördüm ki, simdi lokal etkisinden bahsediyorsunuz. O halde söyle bir ekleme yapmama izin veriniz:
Karbonat dahil hiç bir besin yutularak, hiç bir organimizi (mide hariç) alkali yapmaz. Farzedelim ki kan alkali olsun veya farz edelimki beyin alkali oldun, bu durumda ölüm gerçeklesir. Hiç bir hastalik tedavi edilmis olmaz. Kim "kanimi alkali yaparak sifa buldum" diyorsa, ona yarim mililitre karbonat IV injekte edelim. Kan pH derecesini (sadece 0.1) onda 1 derece yükseltelim. Alkalozdan soluk soluga kaldiginda, kas kramplari girmeye basladiginda, kalp ritmi bozuldugunda, kanin veya dokularin alkali olmasinin ne demek oldugunu, alkali diyet palavrasinin göz yumulan bir hurafe oldugunu en net ve en güzel sekilde anlayacaktir eminim. Simdi karbonatin lokal etkisine gelelim. Karbonat gargarasi yapmak zararli degildir. Bir süre için belirli bazi faydali etkileri olmasi mümkündür. Zannedersem simdi netlestirebildim. -M |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bu sayfaya göz atmakta fayda olabilir. Henüz karsilastim. Faydali olabilecegini düsündüm. gruba yolluyorum https://www.facebook.com/notes/tuncay-erciyes/sadece-idrarinizi-alkali-yaparsiniz-kan%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-ve-bedeninizi-de%C4%9Fil/10153855489830201 |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam banada kbb dr u gargara yap bir ay dedi aqiz kokusu icin . 😆
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |