Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

bademcik taslarindan kaynaklanabilecek koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: bademcik taslarindan kaynaklanabilecek koku
    Gönderildi: 21-Nisan-2015 tarihinde 16:15
merhaba arkadaslar beni bilen bilir siteye kayit oldugumda 20 yasinda falandim simdi 23 yasindayim haziranda askere gidicem. uzun zamandir yokum. artik kendi kabuguma �ekilip bu lanet agiz kokusuyla yasamaya karar verdim bir s�re.

son 1-2 ay'dir bademcigime takilan ufak par�alari kesfettim. kulak temizleme seyiyle bademcigime ulasip taslari topladim. bir de ne g�riyim... bu taslar les gibi kokuyor. yoksa liseden beri �ektigim bu agiz kokusunun sebebi bu pis kokan bademcik taslarimiydi ??

zaten benim bademcigim girintili �ikintili yani tas biriktirmeye m�sait.
baya bi arastirdim bu taslari temizlesek bile dipte birikenleri almak m�mk�n degil.

yakin zamanda kbb doktoruna gidip bademciklerime iyice bakmasini s�yl�cem. ameliyatsa olucam artik napiyim. umarim artik sorunu bulmus olurum.

diyecegim su ki sorunu bulmakta zorlaniyorsaniz sizde bademciklere y�nelin biraz. belki bu s�ylediklerimden yola �ikip sorununu ��zenler olur diye siteye girip yazmak istedim.

diceklerim bu kadar allaha emanet olun kader arkadaslarim...
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Nisan-2015 tarihinde 22:04
az �nce bademciklerimden 5 k���k par�a daha �ikardim kulak temizleme seyiyle. suan hohluyorum bi koku yok. artik galiba nedenini buldum gibi. dularim kabul olsun artik allahim...
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Nisan-2015 tarihinde 17:21
Yine olusacak.Bademciklerini elle komple ve eline parmagina kokla kokacaktir. ��nk� siniyor ayni s�yle.Bir ��p at odana ilk basta temizliyorsun . Zaman ile ��p ata ata odana o koku siniyor odaya ge�miyor .
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.