|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2015 Saat 00:28 |
arkadaslar size bu spreyi kesinlikle oneriyorum hergun sukredeceksiniz :) sabah kalktginizda koku olmadiginda
ben bu spreyi septm deviasyonu ameliyatndan sonra kullandim 5 gnulugune tabi bu arada altini ciziyorum 5 gun kullanacaksiniz en fazla bu spreyi gunde 2 kez olmak uzere sabah aksam her burun deligine 1 kez fislastiyorsunuz ben bunu kullaniyodum sabah disimi bile fircalamiyordum gram koku yoktu kiz arkadsmin yanina oyle gidiyordum gersini siz dusunun arkadaslar bu ilac kortzonlu ve oyle guzel bi spreyki burnunuzun icindeki eti balon gibi dusunun spreyi sktginiz zaman aninda etki gosteriyor aninda brun eti iniyor ve rahat bi nefes almanizi sagliyor duyan illaki vardir kullanin derim recetesiz 15 tl civari olmasi lazim yada doktora gidip danisin oyle alin receteyle 3-5 tl verirsiniz arkadaslar bende yakin zamanda alcam bu spreyi 3-5 gun kullanip birakcam sizden ricam bu konu basligi altinda yorumlarinizi eksik etmemeniz... kulannan arkadas sabah kalktiginda neler degistini kokunun gidip gitmedini yazarsa cok sevnirim tesekkurler :) |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
kullanirsam yazarim gelismeleri Gurkan kardes.
tsk paylasimin icin |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Yalniz anlamadigim,ameliyattan sonra zaten kullanmissiniz.
Sonra da ben de yakin zamanda bu spreyi alip kullanicam,diyorsunuz! Bende yakin zamanda alicam,demek,ilk defa kullanacagim,demek olmuyormu? Ya yanlis yazdiniz yada bir tuhaflik var! Bu spreyi nezman kullandiniz ve nezaman biraktiniz ve biraktiktan sonra kokunun akibeti ne durumda? Yanlis birsey yazdiysam af edin! |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
yakin zamnda alcam dedim evet tekrar alcam anlaminda soyledmi
bu srpeyi ameliyattan sonra kullandim , simdi tekrar kullanmak istiyorum doktora gidip recete yazidirip alcam spreyi 5 gun kullanip birakcam eger hala devam ederse alerji testi yaptircam deri testii kullanan arkadaslar sabah nasil dinc kalktgini gorunce sok olcaklar :) umarim hep oyle olur spreyi birakinca sprey kullanirmis gibi kalkarsiniz |
|
![]() |
|
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar.bende buna benzer bir sprey kullandim hatta hatirlamiyorum belki aynisida olabilir.5 gün kullanip biraktim.fakat tehlikeli bir sprey 5 günden fazla kullanildigi zaman sürekli kullanma ihtiyaci hissediyosunuz burun sürekli tikali oluyor.spreyi skdiginiz anda açiliyo burun.doktor tavsiye etmedi bana.gurkan arkadasim sen ameliyat olmusssun doktor bu yüzden vermistir sana ilaci.ben agiz kokumun geçtigini hatirlamiyorum.fakat dedigim gibi kullanmak isteyenler 5 gunvden fazla sakin kullanmayin.yarari degil zarari olur yoksa
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
otrivine olmasin o merve? en zararlisi odur benim bildigim 5 gun kullanirsan sorun olmaz bnm dedigim ilacta otrivine bagimililik yapiyor spreye bagli yasiyorsun cok kullanimda bunu herkes biliyor zaten...
evet en onemli not zaetn maksimum 5 gun kullanin arkadaslar merve senin sorunun demekki burunla alakali degil bence ben doktor degilim ama mantikken burnunda sorun olsaydi koku gecerdi , sende baska hastalik var benden soylemesi , bobrekten olabilir mideden olabilir... burunda arama sorununu |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
içerikten ziyade, sprey zaten çözüyor sorunu. bende burada eski üye olarak, çözümü spreyler ile buldum. iliadin spreyi de kullansan, alerjik rinit bagli geniz akintisi buna bagli agiz kokusunu çözünce, kokuda gidiyor. yani kbb gidip, sprey, hap vs alsan ayni etki olacak
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |