Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Mucize sprey allergodil nazal sprey Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: Mucize sprey allergodil nazal sprey
    Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2015 Saat 00:28
arkadaslar size bu spreyi kesinlikle oneriyorum hergun sukredeceksiniz :) sabah kalktginizda koku olmadiginda

ben bu spreyi septm deviasyonu ameliyatndan sonra kullandim 5 gnulugune tabi bu arada altini ciziyorum 5 gun kullanacaksiniz en fazla bu spreyi gunde 2 kez olmak uzere sabah aksam her burun deligine 1 kez fislastiyorsunuz ben bunu kullaniyodum sabah disimi bile fircalamiyordum gram koku yoktu kiz arkadsmin yanina oyle gidiyordum gersini siz dusunun

arkadaslar bu ilac kortzonlu ve oyle guzel bi spreyki burnunuzun icindeki eti balon gibi dusunun spreyi sktginiz zaman aninda etki gosteriyor aninda brun eti iniyor ve rahat bi nefes almanizi sagliyor
duyan illaki vardir kullanin derim recetesiz 15 tl civari olmasi lazim yada doktora gidip danisin oyle alin receteyle 3-5 tl verirsiniz arkadaslar bende yakin zamanda alcam bu spreyi 3-5 gun kullanip birakcam

sizden ricam bu konu basligi altinda yorumlarinizi eksik etmemeniz... kulannan arkadas sabah kalktiginda neler degistini kokunun gidip gitmedini yazarsa cok sevnirim tesekkurler :)
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2015 Saat 19:40
kullanirsam yazarim gelismeleri Gurkan kardes.
tsk paylasimin icin
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2015 Saat 19:49
Yalniz anlamadigim,ameliyattan sonra zaten kullanmissiniz.
Sonra da ben de yakin zamanda bu spreyi alip kullanicam,diyorsunuz!
Bende yakin zamanda alicam,demek,ilk defa kullanacagim,demek olmuyormu? Ya yanlis yazdiniz yada bir tuhaflik var! Bu spreyi nezman kullandiniz ve nezaman biraktiniz ve biraktiktan sonra kokunun akibeti ne durumda? Yanlis birsey yazdiysam af edin!
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 00:20
yakin zamnda alcam dedim evet tekrar alcam anlaminda soyledmi

bu srpeyi ameliyattan sonra kullandim , simdi tekrar kullanmak istiyorum doktora gidip recete yazidirip alcam spreyi 5 gun kullanip birakcam eger hala devam ederse alerji testi yaptircam deri testii

kullanan arkadaslar sabah nasil dinc kalktgini gorunce sok olcaklar :) umarim hep oyle olur spreyi birakinca sprey kullanirmis gibi kalkarsiniz
IP
mmervve
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 09:06
Merhaba arkadaslar.bende buna benzer bir sprey kullandim hatta hatirlamiyorum belki aynisida olabilir.5 gün kullanip biraktim.fakat tehlikeli bir sprey 5 günden fazla kullanildigi zaman sürekli kullanma ihtiyaci hissediyosunuz burun sürekli tikali oluyor.spreyi skdiginiz anda açiliyo burun.doktor tavsiye etmedi bana.gurkan arkadasim sen ameliyat olmusssun doktor bu yüzden vermistir sana ilaci.ben agiz kokumun geçtigini hatirlamiyorum.fakat dedigim gibi kullanmak isteyenler 5 gunvden fazla sakin kullanmayin.yarari degil zarari olur yoksa
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 22:06
otrivine olmasin o merve? en zararlisi odur benim bildigim 5 gun kullanirsan sorun olmaz bnm dedigim ilacta otrivine bagimililik yapiyor spreye bagli yasiyorsun cok kullanimda bunu herkes biliyor zaten...

evet en onemli not zaetn maksimum 5 gun kullanin arkadaslar

merve senin sorunun demekki burunla alakali degil bence ben doktor degilim ama mantikken burnunda sorun olsaydi koku gecerdi , sende baska hastalik var benden soylemesi , bobrekten olabilir mideden olabilir... burunda arama sorununu
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2022 Saat 22:42
içerikten ziyade, sprey zaten çözüyor sorunu. bende burada eski üye olarak, çözümü spreyler ile buldum. iliadin spreyi de kullansan, alerjik rinit bagli geniz akintisi buna bagli agiz kokusunu çözünce, kokuda gidiyor. yani kbb gidip, sprey, hap vs alsan ayni etki olacak
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu