Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Ve olay bitmistir... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   7 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2015 Saat 17:31
Orjinalini yazan: Aleho

Mehmet kardesim suyu böyle içmeye baslayali yorgunluk gittimi senin Gürkan senin dedigine gelince herkezde ayni olmaz örnegin ben sadece sabah lari degil gün boyu halsizim ve konustugum birisi 1 hafta ari ürünleri kullanarak anlatti bu halsizligi yani isin içinde bakteri var bende bu halsizligi candida mantarina bagladim 3 ay sarimsak yuttum söylemesi ayip diskilama sirasinda kasinti oluyordu 1 hafta sonra bitti ama halsizlik geçmedi yani ortada bakteri söz konusu bu ari ürünleri bakterilerin duvarini parçalar hatta yok eder arastirin propolis antibiyotigin etkisini artirdigi kanitlanmis.

Çok sükür kardesim yorgunluk hali %70-%75 oraninda azaldi. Sabahlari yataktan kalkamazdim gün içerisinde ise is yerinde 1 saat kestirirdim yoksa o gün benim için bitmezdi. Simdi daha dinç kalkiyorum ve gün içerisinde uyumadan rahatlikla idare edebiliyorum. Bu benim için büyük bir sorundu ve halloldu. Buda karbonatin bazi bakteri yada mantarlari öldürdügünü yada alkali suyun faydalarindan biri oldugunu gösterebilir.

Bu arada kim basladi içmeye benim tarif ettigim gibi?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2015 Saat 17:40
Bu arada kisa bir bilgi geçeyim; galiba rehavete kapilip dis temizligine önem vermemem sonucu ve özellikle bu sabah kahvaltida yedigim koku yapici sandviçten (kasar,salam,pastirma ve kavurma :D ) sonra, dil arkasinda bir süre sonra önceye nazaran %50 daha hafif bir koku olustu ki bu bile su an ki halim için felaket demek :) Aklima dis firçalamak geldi ve disimi, dilimi firçaladim. Sonuç: mükemmel.

Önceden disimi dilimi günde 10 kerede firçalasam en fazla 5 dk fayda veriyordu, birde simdiye bak koku sifir :)
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2015 Saat 20:47
Evet,kesinlikle Murat Hocamin yazdiklarina katiliyorum.
Lutfen birbirimize kirici laflar yazmayalim.
Cunku zaten hepimiz bu koku problemimizden kahroluyoruz,psikolojok aci cekiyoruz!
Sevgide yarisalim arkadaslarim.
Mehmet kardes senin yazdiklarini uygulayacagim bu gunlerde ve gelismeleri paylasirim tabiki.
Cunku her emek karsilik saygiyi hak eder ve karsiligi olmalidir.Yani neticeyi bilmen kesinlikle hakkindir.
Bu ara bende radikal baska bir sey deniyorum.Bakalim eger olumlu neticelenirse,burda paylasirim tabiki.
Sevgiyle kalin
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2015 Saat 20:51
Duzeltme...
Cunku her emek saygiyi hak eder,yazmak istedim.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2015 Saat 23:55
Dil pasi ne durumda?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2015 Saat 10:03
Dil pasinda %20 lik bir azalma mevcut. Ne olur dil pasi bilemiyorum. belki orani artirmaliyim.
IP
umit
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı umit Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2015 Saat 11:32
Yemeklerden sonra asiri gaz ve siskinlik gibi mide bagirsak sorunlari yasayan, IBS belirtilerine sahip, B12 vitamin eksikligine bagli yorgunluk, bedende güçsüzlük hissine sahip kisilerin Gluten'e karsi alerjik reaksiyonu olabilecegi de dikkate almaniz gerekebilir.

http://www.prognosnls.com/gdo---gluten-intolerans-.html

Son zamanlarda benim dikkatimi çekti, ekmek, bulgur gibi bugday ürünlerini yedikten sonra son 2-3 yildir ara ara yasadigim bu alerjik reaksiyonlar artmaya basladi bende. Bu gluten intoleransi ile birlikte konka sismesine bagli burun tikanikligi ve dil pasi da artiyordu. Okudugum bir yazida bagirsak ve mide rahatsizliklarinin sinüzit gibi üst solunum yollari enfeksiyonlarini da tetikledigi yaziyordu, ne kadar dogrudur bilemiyorum.
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2015 Saat 11:41
Amacim kimseyi kirmak degildi.sonucta bende burdaki herkes gibi agiz kokusuna care bulmaya calisan bi vatandasim.ama burda paylasimda bulunurken kesin net ve israrci ifadeler kullanmamaya dikat edersek daha iyi olacagini dusunuyorum.sonucta biz doktor degiliz.senin sorunun kesinlikle sudur hangi doktora sorarsan sor gibi ifadeler de hic hos degil.bu gibi ifadeler burayi okuyan bazi arkadaslari yanlis yonlendiredebilir.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2015 Saat 13:07
hala yok mu koku hocam?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2015 Saat 19:46
Evet gürkan hala yok. Hatta bugün deneme amaçli çok az miktar karbont miktarini artirdim sanki çok daha ferah bir nefesim var gibi hissediyorum su an da. Sizce yarim litreye yarim çay kasigindan çok az daha fazla atarsaniz daha etkili olacagi kanaatindeyim
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2015 Saat 10:58
simdi toplamda kac gundur kullaniyorsunuz karbonati

ve kac gundur koku yok
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2015 Saat 11:12
Hocam peki sizin koku burundan da geliyor muydu benim koku burundan da geliyor bu sizce neyle alakali olabilir
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2015 Saat 19:37
Burundan da geliyordu. Her yerden geliyordu :) Arkadaslar bakin koku nedeni anaerob bakteriler! Midede helikobakteriler vs. Bunlari öldürmek için ortama oksijen gitmeli. Karbonat ile bunu sagliyoruz. 10 gündür kullaniyorum 10 gündür koku yok. Üstüne üstlük 3 günde 1 kez tuvalete çikan ben simdi 2 günde bir veya 1 günde 1 hatta 1 günde 2 kez bile çikabiliyorum. Çok faydasi var. No poo olayina da girdim hazir karbonat varken. Saça da baya faydasi oldu yaglanma gitti :) Aman siz denemeyin!
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2015 Saat 23:41
Hocam peki karbonati uyguladiktan ne kadar süre sonra koku kesildi benden yarindan itibaren uygulamaya basliycam
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mayis-2015 Saat 13:49
Yaklasik bir gün sonra.
IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 07:08
mehmeh abi dun sadece oglen icmisdim simdi sabahda icdim sanki etkisini hisseder gibi oluyorum midedeki kokuyu bastirmis bir his var icimde..
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 12:32
Bu is hissiyatla olmaz kardesim ya vardir, ya yoktur. Düzenli su içilmeli. Günde 2-2.5 lt. su içilecek. Bunun 1-1.5 lt.si karbonatli olacak. Saatlerini yazdim ana mesajda. Aklina takilan bundan sonra özel yerine buradan sorsun ki herkese ayni açiklamayi yapmak zorunda kalmayayim hemde herkes faydalansin.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 16:16
Mehmet ve Umit kardes,guzel bilgiler paylasiyorsunuz.Ayrica Cuma kardese de cok tsk ederim verdigi bilgiler icin.
Burdaki ufacik bir bilgi cok ise yarayabilir.
Katki sunan herkese kendi adima tsk ederim.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 20:57
Bugün et yiyordum yaninda sogan servis etmislerdi. Ben bir sogana baktim bir ete yillarin hasreti :) Neyse, yemek bitmek üzereyken aklima geldi artik koku olmadigi gömüldüm sogana :D Kolay degil, psikolojiden kurtulamiyor insan. Aradan 1.5 saat geçti ne su içtim ne de baska bir sey sogan kokusu %85 yok oldu :) Agzinin kokmamasi çok hos bir duygu. Diger arkadaslarda gerek bu yöntemle olsun gerekse diger tedavilerle olsun sihhatlerine kavusmasini Allahtan niyaz ederim. Bir nükte olarak paylasayim dedim...
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2015 Saat 11:29
mehmet bu karbonat olayina ne kdr süre daha dvm etmeyi planliyorsun bi süre sonra birakacak misin yoksa sürekli dvm etmeyi düsünüyor musun bi de ilk basta sabah ögle aksam kullandigini söledin su an hala günde 3 kez mi kullaniyorsun yoksa sabah ve aksam olmak üzere 2 ye düsürdün mü cvplarsan sevinirim
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2015 Saat 13:51
Arkadaslar neden birakayim ki karbonati? 19 litrelik damacanama 1 yemek kasigi atiyorum. (tabi önce kaynar su döküp çözüyorum.) Sadece agiz kokusu için degil, bagisiklik sistemim ve ayni zamanda sindirim sistemim için çok iyi
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2015 Saat 14:01
Mehmet kardesim ben normal karbonatla yapiyorumda faydasini görmedim ilk gün geçer gibi oldu ama gitmedi ben ingiliz karbonatiylami denesem acaba bütün eczanelerde satiliyormu?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2015 Saat 17:55
Evet satiliyor. Su saatlerine dikkat ettiniz mi? Su miktariniza dikkat ettiniz mi? Arkadaslar saf bikarbonatla deneyiniz. Marketlerdekilerin içinde baska seylerde var.
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 08:29
Mehmet senin yontemi denicem bakalim.ama kendime gore duzenleyerek:)cok su icemiyorum malesef midem bulaniyor.hergun 1 bardak suya yarim cay kasigi karbonat atip icicem bakalim etkisi olacak mi..
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 10:11
Pek fayda görecegini zannetmiyorum ama yine de denemekten zarar gelmez. 1 bardaga yarim çay kasigi az olur 2 bardaga yarim çay kasigi at.
IP
sayko
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı sayko Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 12:56
Mehmet bey sadece sabahlari aç karinla yemekten önce içiyoruz degilmi, öglen ve aksam yine aç karinla falan degil degilmi? Sabah mesala kaç bardak su içmeliyiz?
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 15:50
Cuma asil mesele su içmekte ne kadar fazla su olursa o kadar iyi olur karbonatta hizli yayilir ben Kbb a gittigimde sinizit vs çikmadi doktor günde en az 3 litre su içmen lazim dedi bide bolca burun temizleme kiti kullanmami önerdi
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 18:10
Arkadaslar son kez yaziyorum artik sorulacak bütün sorulari cevapladigima inaniyorum. Son kez yaziyorum;

Sabah kalktiniz, mutfaga gittiniz. 500 ml. su için. Bunun içine yarim çay kasigindan biraz fazla ingiliz karbonati atin (eczaneden alin) Yarim saat geçmeden kahvalti etmeyin. Kahvaltidan ve her ögünden en az 2 saat geçene kadar su içmiyoruz! Yine ayni sekilde 3 ögünden yarim saat önce su içiyoruz ve o yarim saat gene bir sey yiyip içmiyoruz. Aralarda istedginiz kadar su içebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken sey su saatleri! Günde 2.5 lt su içeceksiniz. Ben 1 litre içer içmezdim. ama çok sükür alistim ve çok rahatim. Unutmayin vücut susadiginin farkina varmayabilir. Siz hedefiniz olan 2.5 litre suyu mutlaka içeceksinz. Yemeklerle beraber çay, ayran içmiyoruz ilk bir hafta. Colayi ve gazli içecekleri hayatinizdan çikartin!

Günlük içeceginiz su miktarinin 1 litresini karbonatli içeceksiniz. Yarim litre sabah, yarim litre aksam yemeginden 2 saat sonra. Ama ilk hafta öglen yemeginden önce de yarim litre karbonatli su için.

Hazirlamakta zorlanan arkadaslar 1.5 lt.lik suyu aksamdan hazirlasin ve içine 1,5 çay kasigi karbonat atsin. Karbonatli suyu oradan içsin miktarina uyarak ve geri kalan suyu normal içsinler. Içtiginiz normal suyun PH derecesi 7.5 ve üstü olsun.

Soracaginiz baska sorular olursa cevaplarim ama artik hangi karbonat olacak, ne kadar su içecegim, içmesem olmaz mi gibi sorular sormayin. Herkesin dünyasi kendine. Ben bu %100 herkeste ise yarar demiyorum ama bir çogumuzda ise yarayacagini biliyorum. Tek amacim birinizin daha kokudan kurtulmasidir.

Kullanimi zararsizdir.

NOT:Yüksek tansiyonu olanlar karbonat miktarini yari miktarda kullansin.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 18:13
Eklemeyi unuttum; Suyun içine karbonati atmiyorsunuz. Önce karbonat üstüne onu fokurdatacak kadar az miktarda kaynar su ilave ediyoruz sonra su. Yada suyun içine hariçte bir cezvede sicak su ile çözdügünüz karbonati ekliyorsunuz. Hepinize agiz kokusu günler dilerim :)
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 20:09
Bir bardaga yarim cay kasigi cok olur,demek istedin sanirim Mehmet kardes!?
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 20:11
Merhaba arkadaslar ben normal karbonatla denedim faydasini göremedim. Ama bence mehmet beyin dedigi gibi ingiliz karbonatiyla denemek faydali olabilir suan bulamam diye denemedim. karbonatin bir çok hastaliga derman oldugunu okudum kanser vs. Bu yüzden deneyebilen arkadaslar denesin sonuçlara bakalim.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2015 Saat 23:11
Orjinalini yazan: mahoni

Bir bardaga yarim cay kasigi cok olur,demek istedin sanirim Mehmet kardes!?

Aynen öyle
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2015 Saat 15:13
Murat hocam, bir sey dikkatimi çekti. Uzun süre yemek yemedigim zaman agzi kokmayan insanlardaki gibi hafif bir agiz kokusu oluyor, yani açlik kokusu oluyor ama çok hafif. Yemek yedigim zaman tamamen geçiyor koku. Önceden yemek yemezsem koku acayip boyutlara ulasirdi. Geçirmek için bir sey yedigimde ise bu sefer yemegin kokusu igrenç olurdu. Simdi yiyorum ve 3-5 dk içinde yemeginde kokusu gelmiyor. Yani sadece agiz kokum degil bünyemde normale döndü. Çünkü; normalde bir insan uzun zaman yemezse agzinin bir miktar kokmasi gerekir zannimca. Bir anektod olarak anlatayim dedim.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2015 Saat 15:16
Bu arada arkadaslar yabanci forumlarda ben yazmadan evvel bunu kullananlar varmis. Özellikle mide ve sindirimden kaynakli agiz kokulari ve ek olarak koku burundan falanda geliyorsa, onlarda harika sonuçlar olusturmus. Tabi su saatleri ve miktarina dikkat edilerek.
IP
Eso90
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı Eso90 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2015 Saat 22:15
Mehmet bey, yazdiginiz yöntemi mutlaka deneyecegim, çok tesekkür ederim. Yalniz kisa bir sorum olacak, karbonatli suyu öglen ve aksam yemeklerden 1/2 saat öncemi yoksa yemeklerden 2 saat sonra mi içecegiz? Sabahlari kalkinca aç karnina içilecek ve yarim saat sonra kahvalti edilecek ve 2 saat su içilmeyecek demissiniz, orayi anladim, fakat öglen ve aksam da ayni yöntemmi? Tam anlayamadim orasini kusura bakmayin. Sanki bazi yerlerde karbonatli su öglen ve aksam yemeklerden 2 saat sonra içilecek demissinizde, saniyorum bu nokta önemli onun için emin olmak istedim. Tesekkür ederim tekrar.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2015 Saat 10:10
7 mesaj yukarida gerekli açiklamalar yapildi. Lütfen okuyunuz.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2015 Saat 10:36
Karbonat gibi çok bilinen bir maddenin, olasi zararlarindan gözü korkan arkadaslarim için bir kaç çift laf edecegim.

Beyin yikamasi sayesinde bugün bir çok konuda saglikli kararlar veremiyoruz. Bunlardan birisi de süphesiz ki TIP. En ufak bir bas agrisinda agri kesici içecek kadar akil tutulmasi yasiyoruz. Antibiyotik gibi bütün vücudun bagisiklik sistemini zayiflatan haplari leblebi gibi yutuyoruz. Millet hastaliklardan dolayi kiriliyor. Çünkü modern tip hastaligin kaynagini degil, aksine sonucunu geçici olarak tedavi etme yolunu seçmis durumda. Antibiyotik içen arkadaslar kokuyu degil kokuya neden olan bakterileri öldürüyor. Ama bakterilere neden olan seyi bilmiyoruz.

En basit örnek günlük kullandigimiz sampuanlar, dis macunlari vs. onlarca kimyasal madde barindiran ve bizi bir sekilde etkileyen ve haklarinda bir sürü spekülatif yorumlar barindan ne idügü belirsiz bileskenler...

Ben diyorum ki; hadi doktorlar benim agiz kokumu geçirsin! Onlarca doktora gittim neden beni tedavi edemediler? Neden ilaçlari bir ise yaramadi? Belki sagligimi daha çok bozdu. Kullandigim reflü ilaçlari madem ki karbonatla ayni etkiyi yapiyordu da, neden reflüm rahatlamadi, neden agiz kokum geçmedi? Bana söyle olabilir böyle olabilir yerine sudur budur diyemediler! Bir dis hekimi dilini kesmemiz lazim dedi gülerek ve yaninda hanimi vardi ne kadar üzücü ki o da bir dis hekimiydi ve o da güldü. Bu mu bana vaat ettiginiz sifa, dilimi kesmek mi? Seneler boyunca arkadas ortamimin iyi olmasina ragmen yanlarinda konusamadim hep açik havalarda uzakta oturdum! Geziye çok gitmek istedigim halde otobüste agzim kokar diye gidemedim. Ne biçim adamsin dediler ama ben diyemedim hastaligimi. En güzel yillarim ve zamanlarim mahvoldu.

Kendi hastaligimi kendim tedavi ettim! Bunu da su içerek ve içine yarim çay kasigi karbonat atarak yaptim!!! Bu karbonati, milyarlarca dolarla oynayan ilaç firmalari üretmedi diye küçümsemek yada korkmak mi gerekiyor. Asil korkmaniz gereken o dolandirici ilaç firmalaridir. Allah ellerine düsürmesin.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2015 Saat 13:03
Mukemmel bir yazi,ve içimizdeki isyanin disa vurumu cok guzel ozetledin Mehmet kardes.Buldugun sey sana iyi geliyorsa,o senin ilacindir,yapistir gitsin!
Seni tebrik ediyor ve arastirmalarin,emegin icin de tesekkur ediyorum. Bence bu yaziyi kopyalayip,gittigimiz,ama kendini bilmez doktorlara okutmamiz lazim. Sifalar diliyorum herkese
IP
Magdur42
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2015 Saat 23:28
Vay be.. Gerçekten bu psikolojiyi bunu yasamadan kimse anlamaz.. Eski arkadaslarim denk geliyor tanimamazliktan gelip uzaklasiyorum oradan. Sadece benden tiksinmesin aklnda o eski agzi kokmayan çocuk olarak kalayim istiyorum. Okulda derslere gitmek istemiyorum kimseyi rahatsz etmemek için. Bahar senlikleri vardi gitmedim. Sayamadigim binlerce olay olmustur. Sizlerde de oluyordur. Allah yardimcimiz olsun. Ben söyle düsününce biraz da olsa içim rahatliyor. Bu da Allahin bize verdigi bir imtihan. Sonuçlari belki bizi cennete götürecek. Allah bir hastalik yarattiysa onun sifasini da yaratmistir. Kardeslerim herkese sifalar diliyorum...
IP
nurka
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı nurka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2015 Saat 10:47
mehmet harbiden güzel yazi duygulandirdin kardesim.

suan ben ilaç tedavisindeyim koku gitti diyebilirim. ama tekrar gelmeyecegi ne malum ? eger gelirse karbonatli suyu deneyecegim ama suan bekleyip görücem.

benimde aklima bu agiz kokusu yüzünden üniyi bitiremem ve bu zamana kadar kiz arkadasimin olmamasi geldi. hayatim alt üst oldu 10 yil içinde.

haziranda askere gidiyorum kokuyu çözmüs bir sekilde bakalim orda geri gelecek mi allah bilir.
IP
<< Önceki Sayfa   7 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu