Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Murat Hocanin muayene öncesi sorulari Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: Murat Hocanin muayene öncesi sorulari
    Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2012 Saat 14:05
Hocam bunu özellikle genelden yaziyorum ki benim gibi olan arkadaslar da bilgi sahibi olsun.

Muayaneye gelmeden önce bu sorulara hazirlanin demissiniz:
1-Dilinize buz koyun. koku geçiyor mu geçmiyor mu
2-Spordan sonra koku geçiyor mu geçmiyor mu
...

Siz dogru teshis için bunlari soruyorsunuz ama ben normalde agiz kokumu alamiyorum, sadece bilegi yalama yöntemiyle alabiliyorum.Bir de bazen çok asiri kötü kokuyor o zaman aliyorum.

Flagyl kullandiktan sonra simdi bilek testiyle de alamiyorum kokuyu.O berbat diski kokusunun bu kadar basit geçecegine inanmiyorum.Ayrica bu ilaci da sürekli kullanamam.

Sordugunuz sorularin cevabini sizdeki cihazlarla ölçmeniz mümkün mü?

Bir de bende tek tarafli burun eti büyümesi var, doktorlar sadece sprey verdi. "Konka vs varsa gelmeyin" diyorsunuz ama buna ragmen önce size gelsem kokunun kaynagi ortaya çikar mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2012 Saat 16:43
Orjinalini yazan: adanali

Siz dogru teshis için bunlari soruyorsunuz ama ben normalde agiz kokumu alamiyorum,

Peki o halde problem nedir?
Yani kokunuzu almiyorsaniz agiz kokunuz bulundugunu nerden biliyorsunuz?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2012 Saat 22:12
"...ben normalde agiz kokumu alamiyorum, sadece bilegi yalama yöntemiyle alabiliyorum.Bir de bazen çok asiri kötü kokuyor o zaman aliyorum...."

Arkadaslarimdan da saka yollu veya ciddi açikça ikazlar aldim. Ayrica emin olun agiz kokusu konusunda herkes dolayli veya direkt uyari almistir. Isterseniz anket yapin.

Ilk mesajin özeti de su:Agiz kokum ilaçla geçti ama ben o ilaci kullanmadan kökünden çözmek istiyorum,sizdeki cihazlarla -burun etine ragmen- sorunun kaynagi ortaya çikar mi ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2012 Saat 20:21
Cihaz ile yapilan ölçümler gaz profilini tespit eder ve kokunun kaynak(lar)ini tahmin etmeye yardimci olur. Fakat duymadiginiz bir kokunun iyilestigini nasil anlayacaksiniz?
Psikolojik bir sey olmasin sakin ?
http://agizkokusu.org/tip5.html
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2012 Saat 17:05
Anliyorum hocam da agiz kokusu var gerçek, yüzüme karsi da söylendi kaç kez. O konuda sikinti yok. Umarim koku agiz-nefesle sinirlidir. kullandigim ilacin etkisinin geçmesini bekliyorum gelince kendiniz karar verirsiniz.

Keske ben yanilsam da hepsi kuruntu-takinti olsa ama nafileee. Vücut kokusu çikarsa beni yönlendirebileceginiz "uzman" bir doktor vardir umarim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu