|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2012 Saat 13:48 |
Agiz kokusunu anlamak için : bilegi biraz yalayip 5-10 saniye sonra koklamak; dis ipini dislerimizin arasindan geçirdikten sonra koklamak gibi yöntemler var.
Nefes kokusu için ise Murat Hocanin yazdigi bir yöntem var. Önce bir balon bulun ve su yolu izleyin: 1-Derin nefes alin.(Dogru nefes aliminda, gögüs degil mide siser) 2-Nefesinizi biraz tutun. 3-Nefesinizin yarisini birakin. 4-Kalan yarisini balona üfleyin. Balondaki hava kokuyorsa nefes kokusu var demekmis. Google da çok aradim ama baska yöntem bulamadim. Bunun disinda yöntem bilen var mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Hayir. Ben böyle bir sey yazmadim, söylemedim. Kendi düsüncelerinizi sanki ben söylemisim gibi ilave etmissiniz. Bunu dogru bulmuyorum. Etik degil. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hocam sanirim parantez içindeki cümleyi kast ediyorsunuz. Zaten parantez içinde olmasi size ait olmadigini gösteriyor. Ayrica tibben dogru bir cümle oldugu için de etiktir.
Yine de ayrintili bilgi almak isteyenler "diyafram nefesi" konusunda arastirma yapabilirler. Yok, eger balon testi konusunda söylüyorsaniz bu cümlelerle olmasa da sizin anlattiginiz bir yöntem. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Alinti yapilirken noktasina bile müdahale edilmeksizin kopyalanir, nereden alinti yapildiüi isim-soyisim-kitap-dergi-web adresi seklinde gösterilir. Daha sonra kisisel fikriniz varsa altina yazarsiniz. kendi fikriniz oldugunu iyice belirtirsiniz. Etik (ahlak) kurali böyledir. Bu sekilde ögrenmis olun. Bundan sonra böyle yapin. Parantez içerisinde yazan bir hurafedir. Üfürükçü ve sarlkatanlarin dilinden yazilmis yanlis bilgidir. Aldaticidir. Uydurmadir. Alinip verilen nefes mideden bagimsizdir. Bir daha böyle bir sey yapmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |