|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
denizz123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mayis-2015 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Mayis-2015 Saat 20:06 |
Arkadaslar tam 3 yil oldu agiz kokum geçmiyor. Disimi dilimi dis aralarini çok iyi temizliyorum ama sonuç degismiyor. KBB uzamnina gittim birsey yok dedi. Dahiliyeye gittim reflü dedi gaviscon ve mide koruyucu verdi gönderdi ama yine geçmedi. 3 yil önce 20 lik disim çikmaya baslamisti ve hala çikamadi yarisi çikti diger yarisi çikmadi yan çikiyordu çünkü. Nidazol kullaninca koku tamamen geçiyor birakinca yeniden basliyor ve Pharmol zn gargara %80 geçiriyor kokuyu onu kullanincada koku yok gibi ama agzimda yine o garip tadi hissediyorum. sanki bakteriler sarmis gibi agzimi hani disinizi saatlerce firçalamazsinizda dislerinizde pismis hissi olur ya aynen öyle uyaniyorum sabahlari kendi agzimi açmaktan tiksiniyorum. Acaba kokunun kaynagi 20lik dis olabilir mi? Yazin endoskopi yaptirmayi düsünüyorum ya midemden ya da disimden kaynaki ama disimi aldirsam sorun çözülür mü ?
|
|
![]() |
|
denizz123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mayis-2015 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
bide dilimin arka kisimlari hafif beyaz dil ucu kirmizi bu koku yapar mi?
|
|
![]() |
|
umutsuz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
yarisi çikmis 20 lik dis koku yapiyor.bunu parmagini dis etine sürüp koklarsan kendin de anlayabilirsin.
|
|
![]() |
|
denizz123
![]() ![]() ![]() |
denedim ama baskin bir koku gelmiyor oradan yani baska disime de dokunsam ayni koku var.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yirmilik disleri çektir yoksa yandaki disleri de çürütür. Muhtemelen dislerinin seklini bozabilir. Agiz kokusu yapacagi da hem burda hem bir çok sitede yaziyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |