![]() |
Helikobakteri icin kan testi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Helikobakteri icin kan testiGönderildi: 04-Haziran-2015 tarihinde 18:29 |
|
Bugun kanlari verdim. Bir tanesini mikrobiyoloji laboratuarina goturmem soylendi. Oglede sonra sonuclari sonuclari aldim. Hemogram tsh glikoz urik asit vs ye bakilmis. Birde IgE diye birsey var. O normal gozukuyor. Helikobakteride daha baska antikorlara bakiliyormus.
Simdi kafami karistiran su. Mikrobiyoloji laboratuarindaki adam 1 hafta sonra gel dedi. Bu 1 hafta sonra cikacak olan sonuc ne oluyor bilginiz var mi? |
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 13:38 |
|
Evet kan sonucum cikti. Helikobakter yokmus :( Keske sorunum bu olsaydi da cozseydik.
Negatif 0.79 yaziyor sonucta. 1.1 den buyukse pozitif oluyormus. 0.8-1.1 arasida sinir degerlermis. Ama ben yinede su brokoli kurunu yapacagim. Kan testi tam dogru sonucu vermeyebilirmis sanirim. |
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 13:50 |
|
Murat hocam dil arkasinda diski kokusu varsa bu ne anlama gelebilir ona gore diger testleri yaptirayim.
Benim midemden falan koku gelmiyor. Hatta bitter cikolata dil arkasina yapistigindan kokuyu kisa sure kesiyor. Mide taraflarindan gelse kesemez sanirim. Diski kokusuyla ilgili yazinizi okudum ama mideden veya akcigerlerden bahsetmissiniz. Bende sadece dil arkasinida olduguna gore neden suphelenmeliyim? Bu kasinti ile agiz kokusu arasinda bir baglanti var sanirim cunku ikiside kucuklukten beri var. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 19:14 |
|
Hemen s�yleyeyim kandab Heklicobcter pylori teshis edilmez. Fevkalade degersiz ve �zg�n olmayan bir testtir. �re nefes testi veya biyopsi en dogru teshistir.
Dilinizin arkasindan geliyorsa ne kokusu oldugunun ne �nemi var? Madem yerini biliyorsunuz neyi ariyorsunuz. ? Dilinizi arkasindan geldigi belli ise diski kokusu, veya idrar kokusu veya ��r�m�s et kokusu veya baska bir seyin kokusu olmasi neyi degistirir? Yerini bulduysaniz temizlemeniz yeterli olur diye d�s�n�yorum. -M |
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2022 tarihinde 16:29 |
|
Arkadaslar kan, idrar, gaita �rnegi verdim helikobakter mikrobu var mi diye. Sonu� negatif �ikti ama hala nefes kokum var. Sizce testler yanlis mi yoksa olsaydi kesin �ikar miydi?
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2022 tarihinde 21:32 |
|
Nefes kokusunun tek sebebi h.pylori midir? Baska sebepleri olabilir neden onun �zerinde israr ediyorsunuz test negatifse
|
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2022 tarihinde 19:27 |
��nk� diger sonu�larim hep normal akla Sadece bu mikrop geliyor. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |