Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Ve olay bitmistir... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   7 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2015 Saat 16:47
3 gündür içmiyordum ve bugün tekrardan içtim yarim bardak karbonatli suyu. Dünde alabildigine balik ve sogan yedim, bilirsiniz fena bir ikili. Sonuç hala mükemmel. Yani 10 günlük tedavinin ardindan 3 günde bir yarim litre suyun içine yarim çay kasigi karbonat atarak sabahlari içtiginiz takdirle gayet istikrarli sonuçlar alabilirsiniz. Bir sonraki hedefim 1 hafta içmemek. Eger ise yararsa süper olur. Bu arada yemelerden hemen sonra dis ve dil firçalamak süper faydali haberiniz olsun.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2015 Saat 20:19
Mehmet kardesim ben 3 gündür kullaniyorum ama sonuç iyi sonuç alamadim maalesef ilk gün geçer gibi oldu ama geçmedi bogazim sürekli doluyor agzimda koyuluk var senin agi kokun nidazol flagly ile felanmi geçiyodu birde kullandigin Ingiliz karbonati ve su hazirsa markasini yazarmisin ben bu karbonati kullaniyorum sonuç alamadim http://www.oroilaclari.com/images/oro-urun-ingiliz-karbonatib.jpg
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2015 Saat 07:43
Demek ki sende nokta atisi yapilip tedavi edilecek bir rahatsizligin var. Bende nidazol içince koku tamamen geçiyordu. Reflü vardi. Burunda konka sismesi ve deviasyon. Burundan koku gelmesi. Açken ve tokken asiri agiz kokusu.

Karbonat etki etmedigine göre, agiz içine tekrar baktirmani öneririm.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2015 Saat 13:01
Baktirdim hemde kaç sefer hatta en iyi kamerayla esnek olanla bogazima iyice bakildi Kbb yogun reflün var ses tellerin hasar görnüs dedi Gastroya gittim reflü yok dedi anlamadim geniz akintisi hissediyorum bogazim doluyo hele sabahlari kalktigimda yarim saat bogaz temizliyorum sen bana kullandigin karbonatin markasiyla suyun markasini söyle bu sudaki mineraller Ph vs de önemli diyosun zaten hemen deneyim Kbb a bidaha gitcem ama gene bisey yok diycek kesin

Ayriyetten baligi sürekli yermisin ve hangisini yersin Sorma nedenim bi sfer bende Hamsi+B vitamini kombinasyonu ve Benoxol kullandgimda koku 2 gün gitmisti bi balikla bi baglanti varmi onu ariyorum
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2015 Saat 21:04
Orjinalini yazan: Aleho

Ayriyetten baligi sürekli yermisin ve hangisini yersin Sorma nedenim bi sfer bende Hamsi+B vitamini kombinasyonu ve Benoxol kullandgimda koku 2 gün gitmisti bi balikla bi baglanti varmi onu ariyorum

aleho balikla sürekli bi baglanti kurmaya çalisiyorsun ben sana yardimci olayim eger kokuyu balik mi geçirdi geçirmedi mi anlamak istiyorsan omega 3 hapi kullan ise yararsa balik geçirmistir yaramazsa baligi unut
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2015 Saat 06:04
Orjinalini yazan: Aleho

Baktirdim hemde kaç sefer hatta en iyi kamerayla esnek olanla bogazima iyice bakildi Kbb yogun reflün var ses tellerin hasar görnüs dedi Gastroya gittim reflü yok dedi anlamadim geniz akintisi hissediyorum bogazim doluyo hele sabahlari kalktigimda yarim saat bogaz temizliyorum sen bana kullandigin karbonatin markasiyla suyun markasini söyle bu sudaki mineraller Ph vs de önemli diyosun zaten hemen deneyim Kbb a bidaha gitcem ama gene bisey yok diycek kesin

Seninde mi dilinin arkasi beyaz onleri normal? Bazen onlerde de beyazlik oluyor genelde benim ama asil koku yapan yer arkasi.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2015 Saat 11:44
Baligi sürekli yemem arada sirada yerim ama yedigim zaman agiz kokum daha asiri bir sekilde kendini belli eder. Vallahi kardesim karbonatin markasinin bir önemi oldugunu zannetmiyorum. Çünkü içindeki etken madde sadece kendisi = sodium bikarbonat. Markanin ne önemi var? Dr. oetker in karbonatina baktim o da katki maddesiz. 20 yada 25 grami 75 kurus. Hemen hemen ayni para eczane ile. Içtigim su Erikli su. Tekrardan dene bakalim ama saatlere dikkat et. Belki faydasini görürsün insAlah.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2015 Saat 17:13
Valla bilmiyorum beyler deniycem biseyler Ph degeri 8.5 üzeri su deniycem ve günde 3 litre felan içecem

Ncort bu dildeki beyazlik olayi karisik Ibs hastalarinada sordum onlarinda dilinde beyazlik varmis
ama sadece sabahlari az bi koku oluyo sonra gidiyo diyo dislerini dilini firçaliyomus fayda etmiyomus
Gaitada helico testide negatif çikti benim galiba sorun tükürük bezinde ya agzimda yogunluk var bazen tuzlu gibi tat oluyo agzimda bogazimda sürekli doluyor özellikle yemekten sonra hemen banyoya bogaz temizlmeye gidiyorum bakalim gene gidecm Kbb a bu sefer tükürük bezi mevzunu açacam ilkinde günlük en az 3 litre su iç dediydi ama bakalim bide tükürük bezine baksinlar tas felan vardir belki bu agiz kokusu yüzünden koskoca hastaneyi bezdirdim arayip döküyolardi daha sorununuz bulunmadimi diye :D bende baska hastaneye basladim Insallah bunlar bezmeden hastalik bulunur tersine birde günde sadece 1 yere muayene olabiliyomusuz
IP
Magdur42
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2015 Saat 18:11
Kardesim ben senin karbonat meselesine baslamak istedim de bir denk gelmedi sinavlar oldugundan. Bende senin su su meselesine dikkat etmeye çalistim içine karbonat atmasam da sabah kalktigimda su içtim yarim saat birsey yemedim. Ve yemekten snra 2 saat su içmedim. Bunu düzenli bisekilde yaptm. Meyve eksik etmedim. Soda içtim günden 1 tane. Su anda kokum yari yariya azaldi. Insallah iyilesirim senin gibi. Allah senden razi olsun
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2015 Saat 18:47
B. Vitaminleri biberiyede dogal olarak var biberiye cayi icmeyi gargarasi yapmasi deneyen oldumu?
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2015 Saat 18:59
Ben cok uzun zamandir tedavi olmaya calisiyorum.belki yuzlerce degisik recette denedim lakin négatif.cok analiz cok tarama ve dort ameliyat gecirdim degisiklik olmadi sonki check up ta antigène carcino embryonnaire 78 ng cikti ve tumorden suphelendiler.comple makinadan gectim mideye cigerlere ve bagirsaklara camera ile baktilar birsey yok her résultat temiz sadece sinusite cikti yine yine yaptirdim testi buseferde a.c.e.70 ng cikti Hayirlisi insaAllah kulak burun ve bogazimda n cok rahatsizim ben sol taraf hep
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mayis-2015 Saat 09:12
Magdur42 umarim en kisa zamanda karbonati denersin 75 kurusa 25 grami. Buda nereden baksan 10 gün gider. Arada sirada hafif koku oluyor yediklerimden dolayi, sizde de olabilir! Bu durumda hemen dilimizi firçaladik mi koku falan kalmiyor gene uzun süren temizlik ve ferahlik hissediyoruz. Insallah bir an önce denersin ve sonuçlarini bizimle paylasirsin Magdur42
IP
Magdur42
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mayis-2015 Saat 00:00
Bugun arkadaslarla mangal yaptk kimse benden tiksinmedi :) koku baya azaldi hissediyorum ama var ynede tabi. Deneyecegim bir an evvel sonuçlari paylasacagim. Su temizleyip gidiyor belkide bol bol su içiyorum. Hijyen çok önemli bence bizler için. Insallah en kisa zamanda kurtulurum. Bu arada bahar alerjim var benm sabahlari kalkinca burun dolu oluyor. Sinüsleri de bunun sayesinde iyice temizliyorum.
Aklima gelmisken söyleyim arastirdigim birseyi. Dis macunlarinin bazilarinda titanyum dioksit diye birsey var zararli birsey oldugunu duydum. Bende dogal dis macunu aldim. Kimyasaldan uzak durmaya çalisiyorum. Murat Hocam titanyum dioksit ile ilgili bir bilginiz var mi
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2015 Saat 16:25
Mehmet gidisat nasil halen agiz kokusu ve agiz koku kalmasi yokmu
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2015 Saat 22:35
Koku falan yok 2 günde 1 bardak su içiyorum karbonatli hepi topu bu.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2015 Saat 14:01
Az bir koku olursa belki anlayamazsin. O yuzden ailenden birine 0 ile 10 arasinda bir deger vermesini soyle. Bazi kisilerin de agizlari cok az kokuyor bu bile igrenc bence.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2015 Saat 11:45
Yok kardesim, annemin yanina sokulup konusuyorum. Kadinin koku hassasiyeti var, vazo bile alsa koklar :D Önceden sürekli beni tenkit ederdi simdi agzini açmiyor. demek ki koku yok. Zaten soruyorum merak etme
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2015 Saat 10:32
Mehmet seninki nidazol flagly kullandiginda geçiyomuydu Bu sorunu internetten bi Kbb doktoruna sordum dedim birsürü doktora gittim hepside biseyin yok diyo ama çevrem agzimin koltugunu söylüyo dedim verdigi cevap O doktorlarin sizde bisey yok demesi olmadigi anlamina gelmez dogru doktoru bulana kadar devam edin
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2015 Saat 12:52
Bir sey fark ettim dün. Kasar almistim, marketten degil ama kaliteli olanlardan. Biraz fazla yedim ve agiz kokusu olustu!!! Hemde önceki gibi. Her neyse aksam oldu koku azaldi. Yemekte bol sogan yedim denemek için. Sogan kokusu 1 saat içinde %90 azaldi. Önceden olsa 25-30 saat arasi kalirdi sogan kokusu. Simdi süpheye düstüm. acaba süt ürünleri özellikle kasarin ne gibi bir etkisi olabilir. Murat hocam yardimci olabilir misiniz? bir ara bagirsak floarisinin bozuk olabilecegi ile ilgili bazi seyler okumustum. Bazi besinleri tam sindiremezlermis. Yani kabizlik veya ishal olmak ile ilgili bir durum degil, bagisiklik sistemini bozmaya kadar gidiyormus is. Siz ne diyorsunuz hocam?
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2015 Saat 12:28
Valla sen kasar dedinya Mehmet direk aklima eski beslenme tarzim geldi ben spor Yapan biriyim sütte protein açisindan önemli günlük 1 litre pastörize süt alir içerdim buz sütü sabah açki karnina içerdim agiz kokum ondan sonra basladi acaba bu süt ürünlerinin fazla tüketilmesi bi bakteriyemi yol açti 2. Tahmininde çok fazla makarna yerdim ve fazla çignemezdim acaba tükürük bezi islevi azaldida bi bakterimi engelliyor çünkü flagly felan kullandiginizda agzimiz ferah oluyo tükürükte artiyor
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2015 Saat 17:05
Simdi Kefir getirtiyorum aktardan. Ondan yapacagim. Faydali probiyotikler var içinde bagirsak florasini düzenleyecek. Tabi ki de geri dönüs yapacagim, beklemede kalin :D
IP
Betull
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Betull Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 00:00
Süt ve süt ürünlerini bende farkettim özellikle yogurt ve beyaz peynir kokuyu arttirdigini düsünüyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 08:23
Yogurt azaltir diger süt ürünleri artirabilir.
-M
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 09:25
Yogurtta ve kefirde probiyotikler var büyük ihtimalle bagirsak florasini düzenliyorlar. Kasar ve peynir konusunda süphelerim var agiz kokusunu artirdigini düsünüyorum ki baya bir artirdi.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 11:06
beyler mehmet arkadasimizin taktigini yapcam da kilo verdiriyiormus bu alkali su muhabbeti... napsam bilemedim bende kilo vermek istemiyorum acikcasi 177 boyum 72 kilom var suanki ideal ama zayiflamak istemem zaten spor yapiyorum suan..

arastirdim reklam olcak ama saka su ph 8.1 mis yani piyasadaki en bazik su... erikliden bile...

saka su mu alsak napsak? ingiliz karbonatin yaninda asidik kalir sanki , yani ingiliz karbonatinin ph ini olcmek gerekir +8.5 falan dersek saka su icersekte ayni seye gelebilir onu soylemek istiyorum kimse yanlis anlamasin sabancinin yigeni falan degilim :)
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 11:11
Orjinalini yazan: aydinmur

Yogurt azaltir diger süt ürünleri artirabilir.
-M

hocam mrb

siz ingiliz karbonatini suyla karistirip ictigimizde bi sakinca goruyor musunz? bildiginiz bi zarari var mi? vucut icin paylasirsaniz sevnirim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 19:18
Orjinalini yazan: Gurkan33

siz ingiliz karbonatini suyla karistirip ictigimizde bi sakinca goruyor musunz? bildiginiz bi zarari var mi? vucut icin paylasirsaniz sevnirim

Mide yanmasi disinda hiç bir seye faydasi olacagina inanmiyorum.

Fakat zarari oldugunu da zannetmiyorum. Içececegim diyorsaniz mahzuru yok, asiri gitmeden buyrun için.
-M
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 21:53
Arkadaslar ne alaka demeden linki okuyun tas çatlasin 5 dakikanizi alir. Bagirsak florasi üzerine kisaca deginmis. Buradaki probiyotik eksikliginin nelere neden olabilecegi anlatilmis. Flagly ile klostridium bakterilerin nasil öldürüldügü, nizoral ile mantarlarin nasil öldügü... Ama tedavi kesilince diyete sadik kalinmaz ise kisa bir sürede daha fazla çogalacagina deginilmis. Yani sodyum bikarbonat demek ki direkt mantarlara etki ettiginden (varsayim) bende nizoral etkisi yapti. Bu sekilde ters giden bir vücutta aneorob bakterilerin (oksijenli ortamda üreyemeyen bakteriler) nasil çabuk üreyecegini anlamisizdir sanirim.

Murat Hocam; HIPERBARIK OKSIJEN TEDAVISI ne ise yarar. Aneorob bakterileri temizler mi vücuttan? Zarari var midir?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 21:55
Pardon linki atmayi unutmusum :) Buyurun;

https://tr-tr.facebook.com/notes/otizm-konu%C5%9Famamak-s%C3%B6yleyecek-bir-%C5%9Feyiniz-olmad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-anlam%C4%B1na-gelmez/ba%C4%9F%C4%B1rsak-floras%C4%B1n%C4%B1n-normale-d%C3%B6nd%C3%BCr%C3%BClmesi/164378463577116
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 11:32
Orjinalini yazan: Mehmet

Arkadaslar ne alaka demeden linki okuyun

verdiginiz linki okudum. Daha dogrusu okumaya çalistim. Hurafenin saçmalk seviyesine yükseldigi yerde okumayi terk ettim. Her hangi bir insanin orada yazanlari yapmasini ve hatta dikkate almasini önermiyorum.

Murat Hocam; HIPERBARIK OKSIJEN TEDAVISI ne ise yarar. Aneorob bakterileri temizler mi vücuttan? Zarari var midir?

Oksijen uzak bir dokuya ulasamiyor ise, önemli sayida atar damarlar daraldi, tikandi, boguldu veya kan tasimasi engelleniyor ise, kanin oksijen tasima özelligini saglayan hem isimli protein birden bire azaldi ise, karbonmonoksit benzeri oksijen satürasyonunu bloke eden bir solunum zehirlenmesi var ise, clostridium benzeri bir bakterinin yarattigi öldürücü bir infeksiyon tehlikesi var ise (mesela gazli gangren, tetanus) böyle durumlarda veya dekompresyon hastaliginda bireyin hayatini kurtarmak için, ve uzak dokuya oksijen pompalamak için hiperbarik oksijen uygulamasi yapilabilir.

Agiz kokusu için oksijene çok gerek duyarsaniz, 3-5 gün oksijenli su gargarasi yapiniz.

Agiz kokusu için hiperbarik oksijen uyugulamak duvardaki sivrisinege 35 lik obüs topu ile ates etmek kadar asiri bir uygulamadir.
-M

IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 11:48
Hocam neden tip dünyasinda bu kadar uç yorumlar var anlayabilmis degilim. Ingiliz Nörolog .... (bir türk gazetesine de röportaj vermis) otizmli olan çocugunu bu beslenme sayesinde düzelttigini anlatiyordu. Birisi tedavi bu derken digerinin saçmalik demesi halkin kafasini karistiriyor. Neyse ben kefir kullanip sekeri ve unu azaltip sonuçlari buraya yazacagim insAllah.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 12:11
Bagirsak mantari otizm yapar haberini <sansür> Tip fakültesi çocuk hastaliklari anabilim dalindan yüksek rütbeli bir ögretim üyesi kitabina yazmis.

Otistik çocugu olan bir ebeveyn bu kitabi bulmus, okumus. beni buldu ve olayin aslini sordu. Temkinli konustum sonra kendilerini arayip cevap vermek üzere müsaade isteyip telefonu kapattim.

Kitabin yazarini telefonla buldum ve sordum. Eserinizin ... sayfasinda söylediginiz bu bilginin kaynagi nedir? dedim. neden bagirsak mantari otizm yapar? dedim.

Ben profesörüm dedi.
Beni hiç korkutmadiniz dedim.

Size hesap mi verecegim dedi.
Estagfurlah lütfederseniz ben kulunuz sizden ögrenmek istedim dedim.

Basladi anlatmaya, bagirsaklarda mantarlar ürerse geri zekalilik yaparmis falan filan. Hangi kaynaktan bunu dogrulayabilirim soruma israrla cevap vermedi.

Ben basladim anlatmaya, kandidiyal kolonizasyon için limfosit defekti veya bakteri diskordansi gerekir, aksi halde belirli bir sayiyi biz istesek bile geçemezler. Geçseler bile hastalik yapamazlar. Fungemi ile beyin hasari olabilmesi için hastanin günlerce 42 derece atesle dolasmasi ve menenjite uygun klinigi olmasi gerekir aksi durumda beyin hasari olmaz. Bu hasar olacaksa bile sebebi mantar degil menenjittir dedim.

Bana siz mi ögreteceksiniz dedi.
Valla birisinin ögretmesi lazim, eger bu ben olduysam onur duyarim dedim.

Daha sonra bana soru soran aileye telefon ile geri dönerek kandida diyeti adi verilen aptal hurafeyi terk etmelerini ve bebeklerini gayet güzel, ve normal beslemelerini söyledim.

Böyle bir olay çagrisim yapti sizlerle paylasmak istedim.

özet olarak:
Bagirsaktaki ve agizdaki Kandidalarin (ve diger mantarlarin) otizm veya agiz kokusu yaptigina dair elimizde hiç bir delil yoktur.
-M

IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 15:39
Tamam hocam tesekkür ederim. Ilginç bir olay yasamissiniz :D Yine de ben kefir kullansam zarari olur mu? Yas mayadan yaptim, sütte taze süt market sütü degil.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 22:34
Murat hocam sizin bu bagirsak mantari olayini yazinca bende biseyler söyleyim dedim ben daha IBS(Irritabl Barsak Sendromu) hastalari ile konustum onlarda bagirsaktaki mantar olayina kafa takmislar onlarda GAZ ISHAL KABIZLIK felan var ama böyle bizimki gibi agiz kokulari yok ayriyetten birine daha sordum onunda dilinde beyaz pas var ama sadece sabahlari az bi koku oluyo diyo
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2015 Saat 12:18
Arkadaslar sizden bi test yapmanizi istiycem
1-Kaynamis suya az bi tuz atin makarna suyu gibi daha sonra metal kasiga o sudan biraz alin ucundan biraz için ve daha sonra kagigi koklayin ben böyle yaptigimda degisik bi koku oluyo kasikta

2-t shirt gibi biseyinize agzinizi ve burnunuzu kapatin daha sonra agiz kokunuzu nasil kontrol ediyosaniz öyle nefes verin ve koklayin bende böylede bi koku oluyo Bunlari deneyin bakalim herkesde ayni sonuç çikcakmi
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2015 Saat 17:24
Aleho ben 4 sene evvel maske kullandim 2 günlügüne su domuz gribi muhabbetine. Kullandiktan sonra maske öyle bir koktu ki anlatamam sana resmen maskeye islemis koku. Ev arkadasim aldi maskeyi takti sanirim karistirsi ikimizinkini bu ne ya öff dedi atti. Bende aliyordum kokuyu. Bu resmen siniyor
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2015 Saat 12:40
Probiyotik kullandim 2-3 gün boyunca (kendi yaptigim kefiri tükettim) agiz kokusuna çok bir etkisi olmadi yani ilk 30 dk iyi ama sonra koku artisi saptadim. Yani bende etki etmedi. Eski agiz kokusuna geri döndüm maalesef :( Neyseki karbonatli suya basladim bugün sabah tekrardan ve koku sifira yakin. Ramazani en azindan rahat geçiririm. Bilirsiniz Ramazan ayi bizler için en zor ay!
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 82
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2015 Saat 13:17
arkadaslar bende agiz kokumu biriyle karsilikli konusunca aliyorum,birde bendede tereyagi yiyince karnimda sisme ve agri olusuyor.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2015 Saat 21:25
Probiyotikle alakali oldugunu düsünenler bu ürüne bi bakabilir bu normal hap seklinde direk bagirsaklara giden degil çigneme tableti seklinde eger sorun midedeki bakteri oldugunu felan düsünen varsa bi deneyebilir belki geçirir bende bilmiyorum denemedim isteyen alabilir suan indirime girmis 53 Tl normalde 73 tl felan oluyo arada sirada düsüyo fiyatlar bi ara ben kapsülünü alcaktim vazçgetim bu haslziligin agiz koksuyla alakali oldgunu ögrenince ben bagirsakta mantardan oldugunu saniyodum https://www.gnc.com.tr/urun/probiotic-complex--100-chew-tabs/5146
IP
msms
Üye
Üye

Gönderilenler: 40
Alıntı msms Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2015 Saat 05:34
Benim de ayni böyle oluyor. Kendi kokum mu yoksa karsidakinin kokusu mu bilemiyorum
IP
<< Önceki Sayfa   7 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu