![]() |
nasil s�yleyebilirim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
maslak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: nasil s�yleyebilirimGönderildi: 08-Haziran-2015 tarihinde 21:15 |
|
3 yildan beri geniz akintisina bagli agiz kokusu �ekiyorum lise 2 ye ge�ecem arkadaslarimla psikolojim �ok bozuk bazen dua ederken kendimi aglarken buluyorum bunu anneme babama s�ylemeye utaniyorum belki sa�ma gelebilir ama anne agzim kokuyor demey utaniyorum bunu anneme babama nasil s�yleyebilirim abilerim l�tfen yardim edin
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 10:58 |
|
genc annene soyleyemiceksen kime soyliceksin baska allah icin... en yakin onlar ona soylemen lazim
|
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 11:44 |
|
Neden soylemek istiyorsun? Soylemen gerekiyorsa bunu soylemeye utaniyorum ama benim galiba agzim kokuyor de. Kesinlikle soyleyemiyorsan 2 tane bira ic oyle soyle.
|
|
![]() |
|
maslak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 12:24 |
|
Yardim edin ya
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 21:23 |
|
@ maslak
Anne babana s�yleyince yardimlari dokunacaksa s�yle. ben liseden beri �ekiyorum. onlara s�ylesem g�l�p ge�erler,disini fir�ala filan derler. sorun varsa bile yokmus gibi davranirlar. |
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 23:37 |
|
ncort saka mi s�ledin bilmiyorum ama ki �le s�lesen bile k�t� �rnek oluyorsun maslak abicim sen bira mira i�me sonra i�kiye mi�kiye alisirsin bu sefer baska sorunlarla da ugrasmak zorunda kalirsin
nasil s�leyecegine gelince bunu bir hastalik olarak d�s�n nasil insanlar baska hastaliklari s�ylerken utanmiyorsa sen de utanma bu hastaligin nasil psikolojini bozdugunu anlat ailene ailen eminim ilgilenecektir seninle eger bu hastalikla tek basina ugrasmaya �alisirsan emin ol �ok zorlanirsin |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 10:35 |
|
Bak kardesim alkol falan aliyorum deme ALLAH CC haram kildigi seyden sifa bulman imkansiz bak sana simdilik seni azda olsa rahatlacak seyler yazayim
1Dislerini (dogru fir�ala)a� youtubeyi orda izle 2Kesinlikle dis ipi kullan kullan kullan 3ben fazyda g�rd�m oroburush diye bir fir�a var dilini bunla g�zel�e k�p�rterek gerilere gelerek fir�ala �g�rsende kusanda bunu yap taki dilin yeni gogmus bir bebegin dili gibi temiz olana kadar 4Girtlagini su ile iyice temizle Simdilik bunu g�nde ne az 3 kere yap |
|
![]() |
|
maslak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 11:23 |
|
Yav ben tek basima bu sorunu ��zemem abileler geniz akintimi her neyse bogazda biten bi sey yasim 15 tek basima doktora gidemem anneme babama s�ylesem dalga ge�ekler diye korkuyorum sizce s�ylemeliyim yada nasil bi yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 13:37 |
|
Alkol hemen bagimlilik yapmaz. Bilmiyorsaniz neden yorum yapiyorsunuz? Arkadas soyleyemiyorum soylemem lazim diyor. Bende son care olarak 2 tane bira icerse soyleyebilecegini soyledim.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 22:34 |
|
Ya arkadaslar 10 gun boyunca hergun 1 tane bira i�eceksiniz ve kokunuz sonsuza kadar sifir olacak dese bir profesor ve garanti verse hangi birimiz i�mez? Yani demek istedigim burayi dinde su soyledir,degildir tartismasina �evirmeyelim. Herkes herkesin fikrini kabul etmek zorunda degil.Ama tahammul edelim birbirimize.
Sevgili Maslak kardesim,ben bir doktora gittim ve a�ik a�ik soyledim.Lutfen yardim edin herkese soyleyemiyorum dedim ve gayet insancil karsilayip yardimci olmaya �alisti. Eger IST daysan iste sana vereyim adini adresini doktorun.Sevgiyle kalin arkadaslar |
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 00:32 |
|
hersey 1 kereden bisey olmazla baslar sonra devami gelir illa bagimlilik yapmasi gerekmiyo belki de hayatinda ilk defa i�ki i�ecek bi adama 2 tane bira i� diyosun hayir o kafayla agiz kokusunu ailesine s�lemeyi nasil hatirliyacak veya akil edecek merak ediyorum
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 07:20 |
|
Bir dakika.
Bir doktor size her g�n bira i�ecerseniz agiz kokunuz iyilesecek mi dedi? |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 21:29 |
|
Hayir, arkadas "�yle bir ��z�m olsa onu bile yapariz" demek istemis.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 21:44 |
|
Hayir Hocam kimse boyle bir tavsiye de bulunmadi.
Bir Dr boyle net bir �ozum getirse,diye olasiliklardan bir ornek verdim. |
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Agustos-2014 Konum: Burdur Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Haziran-2015 tarihinde 15:00 |
|
maslak kardesim yasin �ok k���k bu da eger tedavi olursan erken teshis avantaji demek bence s�ylemelisin annene ya da babana ikisinden hangisini kendine daha yakin hissediyorsan. Zaten bu hastalik ruhen �ok zarar veriyor bi de s�rekli i�inde tutarsan �ok bunalirsin benim �evremde s�yleyebilecegim kimsem yoktu 5 sene kendi kendime yasadim �z�nt�m� sikintimi sonra �ok g�venebilecegim bir arkadasim �ikti karsima onunla paylastim inan biriyle paylasmak umudunu da dayanma g�c�n� de arttirir. Cesaretini topla annen seninle dalga ge�se nolur ki anne o. Y�z y�ze dile getirmekten belki utaniyor olabilirsin ben senin yerinde olsam b�t�n �z�nt�m� sikintimi dile getirdigim bi mektup yazar ona verirdim hem dalga ge�mesini de engeller bu ��nk� ne kadar �z�ld�g�n� okuyarak anlar canim insallah okudugunda biraz yardimci olmus olurum sikma canini insallah bir g�n hepimiz kurtuluruz
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |