|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2015 Saat 23:55 |
Murat hocam bu konuda sizinde yardiminizi almak isterim
Bu testi agiz Kokusu olan herkezin yapmasini istiyorum birde agzi kokmayan kisi yapsa iyi olurdu Çok basit bi test öncelikle az bi su kaynatin daha sonrada o sudan metal kasikla suyu alip ucundan biraz için daha sonrada kasigi koklayin Ben bunu denedigimde çok degisik bir koku oluyo acaba her agiz Kokusu olanda aynimi ve saglikli insanlardada aynimi merak ediyorum Murat hocam size sorum bu test bazilarinda pozitif bazilarinda negatif çikarsa hangi verilere ulasabiliriz tükürük bezi kaynakli felanmi ben bisey yesem mesela kokusu agzimda kaliyor sonrada daha kötü bi koku oluyo dis macunu bile degisik koku yapiyor birazda kendi kokusunu birakiyor içindeki degisik bir maddenin kokusu kaliyo agzimda kötü kokuyo |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |