|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
silici
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Haziran-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2015 Saat 14:28 |
Bu siteyi yeni buldum ve hemen uye olup soru sormak istedim bende agiz kokusunu 12 -13 yasindan 18 yasima kadar çekiyorum ve suanda kokunun en agir ve hissedilir oldugu yasim yani 300 ila 400 m uzakdan duyulabilir ve lagim mi desem ayran içince özellikle ölü. Balik mi desem yoksa hiç koklamadiginiz ni koku mu desem rezalet bisey suan oruçluyum bide iki kat hissediyorum ve flagly almayi düsünüyorum burda herkezin isine yaramis reçetesiz alabilir miyim bilende yorum atarsa sevinirim okulda yeni bitti hastaneye de gidemiyorum ailem umursamiyo bile bise olmaz diyip geçiyo ise gitmiyorum bile utancimdan babam da deli oldu gitmiyom diye anlamiyolar beni hayat iskence gibi ben soruya gelim artik kokunun sebebini bulamiyorum bogazimda sürekli bir akinti var ve yutkunurken bazen lesbir koku hissediyorum bide nefesimi disarda tutmaya çalisiyorum uzun sure tutunca eve gelince her normal nefeste burnuma lagim dan beter bi koku geliyo disçide gittim tertemiz agzin var dedi dilimde tabaka çok az yok gibi tükürügümde kokuyor igrenç bi sekilde ne yapmaliyim acil yazarsaniz sevinirim hergun giricem bkliyorum yanitlarinizi allah herkezi nu dertten kurtarsin
|
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Agustos-2014 Konum: Burdur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
öncelikle neyden sikayetçi oldugunu belirlemelisin mide kaynakli olabilir bademcik tasindan olabilir geniz akintisindan olabilir ve daha birçok sebepten kaynaklanabilir. Ben de bu sorunu 6 senedir çekiyorum internetten arastiyorum ama tek bildigim bitkileri ya da doktor tavsiyesi olmayan ilaçlari kullanarak kalici bir çözüm elde edilemedigi. Tabiki de arastirip tavsiyeleri deneyebilirsin ama buralara bagli kalip çokta medet umma. Neyin buna sebep oldugunu bulmaya çalisirken çogumuz ilk once dis doktoru-kbb-dahiliye bölümlerine gidiyoruz sen de öyle yapmalisin çünkü sebepler en çok bu bölümlerin kapsadigi hastaliklardan çikiyor. Bunun yaninda bol bol su iç kesinlikle tükürügünü tazeler. Kesinlikle su içmeyi birakma. Agiz bakimini da aksatma önceden ben zaten iki türlü de kokuyor firçalasam kaç yazar kafasindaydim o yuzden aksattigim oluyodu ama öyle degil artik bunun farkindayim. Ayrica dis ipi kullanmayida ihmal etmiyorum inan biraz daha farkedicektir eger kullanmiyorsan. Dilimi de fircaliyorum. En azindan agzimi biraz rahatlatiyor. Bundan sonrasi da sana kalmis care sende aslinda içine kapanma,utanma doktora git sikintiyi bul. Zaten sorun bulunduktan sonra tedavisi de olur Allahin izniyle.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Mrb
Flgy bir antibiyotiktir alirsin almassin buna ben karar veremem.Ama onun aynisi olan nidazolu kullandigimda benim koku 0 di. Bu arada dis doktoruna gittigini soyluyorsun.Madem 300 metreden kokun algilaniyor,kokuyu dis doktorun almadimi? Yoksa aldi da dislerin temiz mi dedi? Sifalar diliyorum. |
|
![]() |
|
silici
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Haziran-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Mahoni dis doktoruna gittigimde nefesimi tutma yöntemlerim var onu kullanarak uzun bir sure gizleebiliorum vede bazen koku cok bazende az oluyo yemeklere gore degisio sanirim miyde bagirsak agirlikli cunku agzimda bise yok sade tükürük kokuyor kokuyu midemden geldini hisseder gibiyim bide bogazimdan assagi akinti gibi bise var yutkununca gitmiyo yapismis sanki nizadol ve flagly 2sinide alip denicem gecicide olsa kurtulim artik bu durumdan bide flagly recetesiz aliniyormu zorluk cikarirmi cevaplariniz icin minnetarim allaha emanet
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Hangisiniistersen recetesiz alabilirsin sorun yok.
Bende de yutkunurken sanki kucuk bir kitle var,yapismis gitmiyor gibi. Bu arada adi gecen ilaçlari aldiktan sonra gelismeleri yaz buraya. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Silici, agiz kokun olabilir ama biraz abartiyorsun. Daha önce forumda yazildi, hiçbir koku 300-400 metre gitmez. Sokaktaki kanalizasyonlarin, çöp kutularinin kokusu bile 15-20 metreden sonra duyulmuyor. Nefesimi tutma yöntemi demissin, dalgiçlar dahi 3-4 dakika nefes tutuyor daha fazla dayanamiyor. Bence sen bu kokuyu kafanda kuruyorsun veya yasin geregi çok abartiyorsun. Kendini durduk yere bu kadar sikintiya sokma.
|
|
![]() |
|
silici
![]() ![]() ![]() |
Asdf evet basta abarttigim dogru ama en az 5 6 metreden duyuluyo eminim artik bide nefesimi tutuyorum derken hic nefes almiyorum demek istemedim en aza indirerek kisik moda aliyorum diyelim :) mahoni ilaclari alir almaz gelismeleri yazarim cevaplariniz icin tesekkür ler allaha tez zaman da hepimize sifa versin
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |