Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Oru� iken agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Oru� iken agiz kokusu
    Gönderildi: 18-Haziran-2015 tarihinde 18:21
Malum ramazan ayindayiz. Oru� sirasinda a�liga bagli olarak meydana gelen koku Tip 4 nefes kokusu olup, her hangi bir dis m�dahale ile giderilemez.

Bu anlamda asilsiz vaatler ile size sunulan �r�nlere itibar etmeyiniz. Bilmemne otu, bilmemne suyu oru� kokusunu kaybeder seklinde �ikan haberlere itibar etmeyiniz.

-M

Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 13:46
Sevqili hocam bu anlattiklarinizdan yola cikarak acken benim aqiz kokum fena. Ama yine bi baskasi ac olduqu halde aqzi kokmuyor .Ama yine ben sadece dilimi iyice fircaladiqimda koku 0 bi sure sonra yine hafif hafif geliyo peki bu nefes kokusu gitmezse benimki dilimi temizlediqimde neden gidiyo acaba biraz karisik sordum kusura bakmayin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 18:03
Baska insanlar da a� oldugunda agiz kokusu ortaya �ikar. Siz olmadigini zannediyor olabilirsiniz.

Dilinizi temizlediginizde agiz kokusu kayboluyorsa bu bir nefes kokusu degilmis demekki.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 20:38
Cevabiniz icin tesekkurler hocam bununla alakali son olarak tip 4 nefes kokusu burundan da koto koku gelmesi gerekirmi.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 21:28
Tip 4 vakada burunda koku tespit edilmesi, hangi manevra ile �l��m yapildiggina baglidir.

Agizdan nefes al , burundan ver derseniz burundan yapilan �l��m koku ifade eder.

Statik burun gazlari �l��l�yor ise, bireyin burnunda hava trafigi yoksa burunda koku olmaz. (Tip 2+4 degilse)
-M
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 02:15
Yani arkadaslar asil agiz kokumuzun �st�ne birde t�p 4 agiz kokusu biniyor demek bu. Ama oran su sekilde %10-15 oru� kokusu, geri kalan normal agiz kokusu.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 10:42
Bu dogru. Mevcudun �zerine Tip 4(nefes) kokusu da ilave olur. Fakat sayisal ifade vermek dogru olmaz. her saat degisir. Hatta her 2 dakikada agiz kokusunun hem yapisi hem siddeti degisir.
-M

Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 14:29
Ben kendi kokumu hep aliyyorum orucken daha siddetli denedigim seyler gittigim doktorlar ameliyatlar falan sifird degisikllik hayirlisi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 17:13
Hocam kusura bakmayin lutfen acken olan koku tok olunca kaybolmasi gerekmezmi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 20:12
evet. A�lik kokusu yemekten sonra kaybolur. Oru� kokusu iftara kadar devam eder.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 23:53
Bide ben sekerlis eyler yiyip icince daha acayip oluyor sanki
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Temmuz-2015 tarihinde 19:03
Evian seker ve karbonhidrat diyeti yapmaya basla istersen. Bir ka� kisi yapiyoruz forumda.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2015 tarihinde 01:31
Icinde seker ve karbonditrat olmayan yiyecek varmiki
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2015 tarihinde 11:56
Kardesim belirginlerden ka�in manasinda dedim. Mesela ekmek, beyaz pirin�, makarna, sekerli tatlilar, �ay sekeri vs.
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Temmuz-2015 tarihinde 10:48
Ben bu sikintiyi 3 aydir cekiyorum belki daha �ncede vardi simdi farkediyor da olabilirim ben daha kokunun kaynagini tespit edemedim onca doktara gitmeme ragmen ama koku hic ge�miyor yemek yedigim sirada bile var koku sizce neden olabilir
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 20:49
Oru� iken ortaya �ikan agiz kokusunu biliyorduk hatirlamis olduk
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.