|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2015 Saat 14:32 |
Mrb arkadaslar dün aksam Murat Hocamizin kitabindan gördügüm sekilde oksijenli suyla gargara yaptim su ile yari yariya incelttim inanmaz siniz su saat oldu koku yok Murat Hocamiz 1 hafta kullanili diyo acaba günde 3 kere kullanilirmi siz denedinizmi hiç?
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Sevqili Murat Hocam tip 1 icin oxsijenli su kalici olarak tedavi edermi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Oksijenli su kullanildigi dönem boyunca Tip 1 agiz kokusunu azaltir. Kanserlesme ile iliskilendirildigi için sürekli kullanilmasi pek dogru olmayabilir.
Fakat bu baslik altinda sunu söylemek lazim ki, eger oksijenli su agiz kokusunu azaltiyorsa Tip 1 demektir. Dilinizi firçalayip çinkolu ürün kullanirsaniz oksijenli sudan daha kalici, daha zararsiz ve daha hizli sonuç alabilirsiniz -M |
|
![]() |
|
Arayan
![]() ![]() ![]() |
Hocam siz deqerli bir insansiniz bizlerde hakkiniz buyuk tesekkurler
|
|
![]() |
|
Arayan
![]() ![]() ![]() |
Sevqili hocam tipki bizlerle bi cocuk gibi ilgileniyosunuz cok yasayin saqlik.Hocam tip 1 cinkolu urunlerle kalici olarakmi giderilir birde tip1 en dusuk koku anlamina gelimi yani basamak teskil edermi?
|
|
![]() |
|
Arayan
![]() ![]() ![]() |
Bu oxsijenli cinkolu icerikli macun ve gargara kullanildiqinda koku gidiyo aksama doqru yine aqiz ahir gibi kokuyo kulkedisi misali buyu bozuluyor
|
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
murat hocam bu soruyu özellikle size yönlendirmek istedim bilen arkadaslar varsa onlarda yardimci olabilirse sevinirim uzun zamandir geçici çözümlerede bakiyordum internet üzerinden hydrogen peroxide ile ilgili biseyler gördüm bazilari agiz kokusundan bunu suyla karbonatla karistirip gargara yapip kurtuldugunu söylüyor bazilarida uzun süre etkili oldugunu söylüyor isin köküne inmedikten sonra bir çözüm degil biliyorum fakat en azindan kisa vadeli çözüm olarak durumu idare etmek için kullansak zarari varmidir acaba internetteki yorumlarda uzun süre kullanim iyi degil diyenlerde var senelerdir kullaniyorum bi sikinti görmedim diyende var hatta baslikta yazdigim ürün piyasaya yeni girmis %1.5 oraninda var içinde sizin görüsünüzü merak ettim bu konuda cevaplarsaniz sevinirim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Soru için tesekkür ederim
peroksitler temas ettigi yüzeyde oksijen atomu salar. Amaci disleri beyazlatmak olan dis macunlarina ilave edilir. Aylarca kullanilirsa geçici ve çok az oranda dis beyazxlattigi beyazlattigi dogrudur. Peroksitlerden açiga çikan oksijen sebebi ile mukoza yüzeyinde redüksiyon potansiyeli yükselir. Bu sebeple agiz kokusu "üretim"i durur veya yavaslar. Fakat agiz florasinda dengeleri bozar flora profili degisir, mikrop paterni degisirse sagligi olumsuz etkileyecektir. Ayrica eproksitler kanser yapicidir. Bakkala girin. En ucuz dis macununu alin ve kullanin. Çogu birbirinin aynidir. Çigneyince gicirdamayan dis macunu olsun. Mucize ve macera aramamak gerekir. |
|
![]() |
|
Anonim Tosbaga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam merhabalra küretaj tedavisinin tip 1 agiz kokusuna olumlu bir etkisi olur mu
|
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
cevap için tesekkürler hocam colgate gibi bi firmanin bunu günlük bi ürün haline getirip satmasi çok tuhaf demekki saglik bakanligi felan hikaye es geçiyorlar bu durumlari |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |