![]() |
AGZIM KOKUYOR |
Yanıtla
|
| Yazar | |
agiz magduru
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2015 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: AGZIM KOKUYORGönderildi: 02-Agustos-2015 tarihinde 21:38 |
|
HATIRLADIGIM KADARIYLA 6 YADA 7 YASLARINDA BASLADI BU BENDE SU AN YASIM 23 O SENELER KOKU BUG�NK� KADAR DEGILDI SU ANA �YLE BI KOKU VARKI SABAH KALKTIGIMDA ODAMI KOKUTACAK DERECE! AYRICA SABAH KALKTIGIMDA DILIMDE SARI TABAKA OLUYOR BAZEN OLMASA BILE ASIRI DERECEDE KOKUYOR BADEMCIKLERIM DELIK DELIK ALDIRSAM BI FAYDASI OLURMU SIZCE? 3 DOKTOR BAKTI BIRAZ B�Y�K AMA BI ANORMALLIK YOK DEDILER SADECE �ZEL BI HASTANEDE KAMERAYLA BAKILDIGINDA O DOKTOR SENIN AGIZ KOKUNU BASKA YERDE ARAMAYA GEREK YOK BADEMCIKLER DEDI VE BI S�RE I�IN ANTIBIYOTIK VE GARGARA VERDI ONLARI KULLANIRKEN GECTI AMA ONLAR BITINCE KOKU TEKRAR BASLADI DOKTOR BITINCE GEL BADEMCIKLERRINI ALALIM DEMISTI SIZCE NE YAPAYIM ALDIRIYIMMI AMA ALDIRMA KONUSUNDA �OK KARARLIYIM ARTIK GECSINDE HI� BISEY UMRUMDA DEGIL YETERKI KURTULUYUM!!
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2015 tarihinde 17:46 |
|
Aldir kardes. Doktorda �nermis hem.
|
|
![]() |
|
Gizoss
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Agustos-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Agustos-2015 tarihinde 19:34 |
|
Ayni durumdayiz. Benimde ilkokulda basladi ve hala devam edior koku 21 yasimdayim
|
|
![]() |
|
trouble
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Eyl�l-2015 tarihinde 10:15 |
|
Benim koku problemim de ilk okul yillarinda basladi tersine ilk yillar koku �ok daha fazlaydi tabi o zamanlar agiz hijyeni yok, ��r�k dis �ok bunlar da kokuyu etkilemistir.
�niversite sinavina �alisirken karar verdim doktora gittim �zel hastaneye doktor sorun bademciklerde olabilir dedi sinavdan sonra aldirmaya karar verdim 5 sene ge�ti �zerinden daha yeni aldiracagim 15 Eyl�l de ameliyatim var. Kokunun bademcik kaynakli oldugunu d�s�nm�yorum hatta bende bazen koku olmadigini bile d�s�n�yorum bug�ne kadar koku oldugunu s�yleyen �ikmadi �zellikle sordugum insanlar,kiz arkadasim bile bu konudan bahsedince dalga ge�tigimi d�s�nd�ler ama �ok az bir koku var ve beni o�ok etkiliyor onunda burun ya da geniz akintisi kaynakli oldugunu d�s�n�yorum ama se�enekleri azaltmak i�in bademcik ameliyati olacagim. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Eyl�l-2015 tarihinde 13:53 |
|
trouble pek mantikli bir karar verememissin. Murat hoca burada psikolojik olabilme ihtimali �zerine ka� kez yazi yazdi. Agiz kokusu �yle bir seydir ki; �evrenden tepki almaman imkansizdir. Birisi ikisi mutlaka y�z�ne �arpar yada hareketleriyle belli eder. Sizin aldiginiz cevaplar agiz kokusunun olmadigi y�n�nde. Tam bir tip-5 vakasi.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |