Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Antibiyotik ile ge�iyorsa !

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Akyildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Antibiyotik ile ge�iyorsa !
    Gönderildi: 22-Temmuz-2015 tarihinde 13:26
Antibiyotik ikullaninca ge�iyorsa ve mide sorununuz var ise ayrica dilde pas var ise sorun �ok b�y�k oranda mide ve mide asidi kaynaklidir. Yapmaniz gereken ilk sey mide detoksu. Yani mideye zarar veren seylerden uzak durmak, mide asidi dengeleyici gidalar t�ketmek. Ben doktor re�etesiyle lacombi diye bir ila� kullaniyorum. Midem ne kadar sorunsuz ise koku o kadar kayboluyor. Mide Kaynakli oldugunu anlamak zor degil. Bol kahve i�in, sigara i�in mide asidini arttirin koku �ogaliyorsa sorun belli olur. Midenize iyi bakin koku azaliyorsa sorun belli oldu demektir. Mide rahatladiginda dildeki pas azalmaya basliyor. Biraz daha m�cadele ederseniz yokluyor. Ismini verdigim ilaci uzun vade kullanmaniz gerekiyor. Dr bana 6 ay s�reyle kullan dedi. Su an 3. Ay ve ge�ti. Bazen dikkat etmiyorum ve midemi zorluyorum. Hafif bir koku oluyor. Murat hocamdan ricam mide ile ilgili tavsiyelerini aktarirsa konuya daha Kapsamli ��z�m �retilmis olur. Herkese saglikli kokusuz hayat dilerim.
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2015 tarihinde 20:37
Antibiyotik faydadan �ok zarari var bana ne zaman i�sem hastalaniyorum kokuda zerre kadar degisme olmuyor kafayi yemek �zereyim
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2015 tarihinde 21:22
İlk gönderen: Akyildiz Akyildiz yazdı:

Antibiyotik ikullaninca ge�iyorsa ve mide sorununuz var ise ayrica dilde pas var ise sorun �ok b�y�k oranda mide ve mide asidi kaynaklidir.

neden b�yle d�s�nd�n�z? Yani b�yle bir seyi bilebilir miyiz?

İlk gönderen: Akyildiz Akyildiz yazdı:

Murat hocamdan ricam mide ile ilgili tavsiyelerini aktarirsa konuya daha Kapsamli ��z�m �retilmis olur.

Bilmiyorum.
-M

Düzenleyen: aydinmur - 22-Temmuz-2015 tarihinde 21:23
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2015 tarihinde 00:15
Midemle cok sikintim yok. Ve boyle kesin konusanlara uyuz oluyorum. Seninki mide kaynakli olabilir ama herkes ayni degil.

Bende bagirsaklardan supheleniyorum mesela. Ama herkesin boyledir demiyorum.

Ilk defa Benexol B12 vitamini kullandigim zaman dil pasi, fircalamayla birlikte %70 azalmisti. Agiz kokusu da oyle. Ama sonra etki etmedi.

Bu tur seyler cok onemli aslinda. Mesela b vitamini neden boyle yapti? Neye yaradi?

Neden dil pasim, yasim ilerledikce cogaldi?

Neden dil pasi, agiz kokusu 5-6 yasindayken basladi?

Aslinda saglam arastirmalar yapilsa bu konu �zerine hepimiz kurtuluruz bence.
Başa Dön
delux Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı delux Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 12:37
Seninle ayni sorunu yasiyorum tam birebir ayni sorun ncort kardes.. Bu ilac antibiyotikmi yoksa mide gazi engelleyeci ilaclardan birimi pantpas tarzinda? Ozeldende yazdim seninle konusmam gerek acil
Başa Dön
Akyildiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Akyildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 14:31
Kesin midedendir demiyorum. Bende mide hassasiyeti var. Mideye Azrail bisey t�ketince koku artiyor, yararli Seyler t�ketince azaliyor. Bu benim kendi kesfim. Rotayi belirleyerek doktora gittim derdimi anlattim. Doktor benimle ayni fikirdeydi. Ona g�re ila� verdi. Su an durum stabil. Yasadigimiz deneyimleri paylasmazsak forumun ne anlami kalir.
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 16:17
İlk gönderen: delux delux yazdı:

Seninle ayni sorunu yasiyorum tam birebir ayni sorun ncort kardes.. Bu ilac antibiyotikmi yoksa mide gazi engelleyeci ilaclardan birimi pantpas tarzinda? Ozeldende yazdim seninle konusmam gerek acil

Hangi ilac? Ozel mesaj gelmedi.
Başa Dön
Akyildiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Akyildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 22:02
Delux mesaj attim sana, kutun dolu.
Başa Dön
delux Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı delux Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2015 tarihinde 11:54
Yanlislik oldu cok pardon akyildiz beye sormusdum..bende doktora gittim ve ayni seyleri yasiyorum borsa gibi midem eyer mideme dokunmayacak seyler yersem bol su icersem koku %50 azaliyor bunu hissediyorum..bu ilaci bende kullanmak istiyorum tabikide doktora danismadan baslamiyacagim tek merak ettigim bu antibiyotikmi? Ilacdan kac gun sonra kokunun azaldigini hissettiniz? Hissedilir derecede koku azaldimi?tabiki duzenli beslenme mideye dokunmayan seyler yemek bununda cok buyuk payi var 100%100 mide kaynakli koku yasadigim icin bunlari soruyorum size kisa bir bilgi verirseniz sevinirim
Başa Dön
hilal Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hilal Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2015 tarihinde 16:55
Merhaba
Nidazol ve flagly recetesiz alinabiliyor mu ?
Başa Dön
g�khan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gökhan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2015 tarihinde 19:49
endoskopi yaptigimda doktor midemin cok kotu durumda olsugunu soylemisti.. bende asiri sekilde gaz da oluyo.. ayrica gaita da cok kotu kokuyo herkesden farkli olarak..mesela sizinde boyle oluyomu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.