|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2015 Saat 17:20 |
Arkadaslar normak bir video bu tam anlamiyla bizi anlatiyo umut isigi olabilir Bir Dis Doktoru bagirsak florasi dildeki beyazliktan felan bahsediyo INSALLAH faydasi olur http://www.doktorsitesi.com/video/agiz-kokusunun-sebepleri-nelerdir
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bahsetmistik bundan zaten. Bagirsak mantarlari, dildeki beyazlik, tam sindirilemeyen proteinler vs. Vücutta kesinlikle bir seyler ters gidiyor yoksa bu koku olusmaz yani olusmamali
|
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Valla bu zamana kadar arastirdim ilk defa bu doktorun agzindan duydum bagirsak Florasi diye Keske diger doktorlar da bilgili olsa bu konuda sorun yasamazdik Adam Gastroenteroloji doktoru olmus bilmiyo daha bagirsaklarin olayini hepside hazir bilgileri kullaniyo arastiran yok bakalim bide buna yogunlasalim bir sitede bagirsak sorunu çeken kisilerde de varmis agiz Kokusu onlardada var bi irtibata geçcem Insallah çözümünü bulcaz bunun
|
|
![]() |
|
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Ya nasil bu kadar az olabilir iyilesme orani 1 senede 2 ya da 3 kisi iyilestim dyerek ayriliyor forumdan. Gerçekten moralim çok bozuluyor. Herseyi denedim ya denemedigim hiçbirsey kalmadi. Iste su aralar su candida diyetini yapiyorum kokuda baya azalma var ama hala var yani. Murat hocanin yanina gideecegim ins. Kaynagini belirleyebilsem yne kesin çözüm yok... Allah yardimcimiz olsun
|
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bu bagirsak florasi konusunda gidip bi doktorla görüsen oldumu hiç yukarda paylastigim videoda doktor Metal selasyonu bagirsak düzenleyici vitaminler ve beslenme düzeni kesin agiz kokusuna etki eder diyo burda merak ettigim metal selasyonu burda detayli anlatilmis http://www.ilhandemiryilmaz.com/?kkk=SaglikKosesi&i=12&name=%DEela%FEyon%20Tedavisi%20Nedir?
Belkide bizim gitmemiz gerekn bölüm Diyetisyendir |
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
ben bagirsaklarima baktirmak için kolonoskopi istemistim doktor en son bagirsak bakailir çünkü koku için bagirsaga gelene kadar 3 tane kapakçik var dedi ve diski tahlili yapalim dedi bakti bisey yok zaten bakteri olsa burda çikardi dedi
|
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
Zeynep senin yaptirdigin diski testi Prazit gibi seylere bakmistir benim kastettigim Probiyotik(Faydali) bakteriler bu bakterilere bakmak için SFS adinda bir test gerekir bu testte bakterilerin oranina bakilir Faydalilar ne kadar azalmis zararlilar ne kadar çogalmis diye yukardaki videodada Doktor bunu anlatiyor zaten bu dedigim test Türkiyede yok pahali bir test zaten senin dedigin Kolonoskopi biyopsi Parazit testi felan onu bende yaptirdim hatta burdakilerin çogu yaptirmistir yani hatta Ülkemizde IBS hastaligini çeken çok kisi var ishal gaz kabizlik gibi birsürü test Kolonoskopi felan yaparlar bir sonuca ulasilamadiginda bu hastaligin Teshisi konur ama bu hastaligi asil tetikleyen etken ise ANTIBIYOTIK kullanimi antibiyotik sadece zararli degil faydali bakterileride öldürür ve bu ortami firsat bilen zararli bakteriler çogalir.
Birde doktor Selasyondan bahsediyo yani bazi vitamin minerallerin vücutta fazla birikmesi sonucu agiz kokusu olabilcegi bakalim çabaliyoruz sonuca varmak için. |
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bu doktor farkli bisey söylüyo sinüzit filmde çikmayabilirmis hiç böyle kontrol olan oldumu? bu doktor detayli bakcagini söylüyo
SORU: Hocam 20 yasindayim 16 yasimdan beri süren hiç geçmeyen bi agiz kokusu sorunum var her doktora gittim Dislerde problem yok sinüsler temiz bademciklerde bisey yok reflü yok ama bu agiz kokusu hiç geçmiyor agzimda bi yogunluk var tükürükte koyuluk bogazimda sürekli balgam gibi koyu beyaz tükürük oluyo yemekler bogazima yapisiyo sürekli bogazimi temizliyorum agzimda kuruluk var buna karsi herseye baktirdim B12 Demir diger vitaminler sekerde yok ama endoskopi(3 defa) kolonoskopi hersey yaptirdim ama bi antibiyotik var Biteral 500 mg bu zamana kadar sadece onu kullaninca agzimdaki koku geçti 5 gün boyunca agzim ferahti yogunluk yoktu ama ilaç bitince geri geldi benim gibi bu sorunu yasayan çok kisi var onlarda Nidazol ve Flagly kullandiginda geçmis etken maddeleri ayni bol su içiyorum ama fayda etmiyor sabahlari kaltigimda bogazimda yesil balgam var agzim çok kötü kokuyor dislerimi firçaliyorum gargara yapiyorum fayda etmiyor ortada bi bakteri var buna neden oluyo ama doktorlar bunu bulamiyor psikolojik diyolar Keske çevremdeki insanlarda psikolojik dese agzin kokuyo diye tepki göstermeseler sizin rasladiginiz böyle bi hasta felan varmi hocam iyilesen lütfen yardimci olun biktim artik. 1.DOKTORUN CEVABI Op. Dr. Atilla SENGÖR Sabah yesil balgam ve bogazda sürekli balgam olmasi durumun nedenini zaten açikliyor. Bu balgamnin nedeninin bulunmasi ve tedavi edilmesi çogu kez sorunu çözer. Bogazda balgamin üç temel nedeni vardir. 1.sinüsler, 2. akciger sorunu, 3. reflü. Bunlardan mide endokopisini yaptirmissiniz. sinüzit yok demisler. Akcigerlere bakilabilir. Ancak sinüzit durumu biraz teknik ve hassas bir durum. Sinüzit her zaman sinüslerin dolu ve iltihapli olmasi demek degildir. Geniz akintisina yol açan sinüs problemleri de olabilir ve bunlar filmlerde görülmeyebilir. Eger akcigerde de sorun bulunmazsa, gelirsiniz sinüslerinize bir de ben bakarim. 2.DOKTORUN CEVABI Prof. Dr. Selçuk ONART Yaptirmis oldugunuz tüm tetkiklerinizle muayenehaneme geliniz gerekli degerlendirmeleri yaparak size yardimci olacagim geçmis olsun. Benim suan gitme gibi bi durumum yok ögrenciyim zaten arkadaslar gitmek isteyen olursa gitsin BILGILERI: Prof. Dr. Selçuk ONART Bursa'da Kulak, Burun, Bogaz hastaliklari (KBB) alaninda hastalarina saglik hizmeti vermektedir. http://www.drselcukonart.com/ 3.DOKTORUN CEVABI Op. Dr. Emre ERKILET Yapilmasi gereken bir çok seyi yapmissiniz, önerim bir de dahiliye uzmanina giderek akcigerlerde ve özellikle bagirsaklarda olasi bir enfeksiyon durumunun arastirilmasi saygilarimla Baskalarinada sorucam. bunlar KBB Disçilerede soruyorum vazgeçmiycem Agiz kokusu merkezi adi altinda milleti dolandirana gitcegimize böyle doktorlara gitsek daha iyi. |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Soruyu yazan kisiyle ayni problemi yasiyorum ve tek etki eden ilac biteral
|
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
Evet arkadaslar buda Disçiye sordugum soru.
SORU Merhaba suan 20 yasindayim 16 yasimdan beri devam eden agiz kokusu problemim var KBB Gastro Disçiye ve Dahiliyeye gittim bi sorun olmadigini söylediler psikolojik diyen bile oldu ama ben farkindayim çevremdekilerde farkinda yüzüme söyleyen kisiler oldu dislerimde çürükte yok ama agzimda bi yogun tükürük var kurulukta var Biteral Flagly Nidazol gibi Antibiyotikler kokuyu geçiriyo fakat ilaç bitince geri basliyor dislerimi günde 3 defa firçalasam gene fayda etmiyiyo dis ipi gargara vs hersey yaptim Endoskopi + Kolonoskopi vitamin degerleri normal bi sikinti yok bi ilaçla geçti birde ayriyetten Bemix B vitamini kombinasyonu + Benoxol B12 takviyesi almistim o zaman geçmisti B12 eksiklgim yok ama nasil geçti bilmiyorum o zaman 3 gün sürdü sonradan ayni ilaçlari kullandim fakat fayda etmedi bu agiz koku varken agzim yanmiyor acidan felan naneli sakiz dis macunu yakmiyor bile ama o gün geçtiginde çok fena yanmisti agzim dilim felan agzimin içinde kaplayan bi bakteir var galiba buna nasil çözüm bulunur hocam söyledigim antibiyotiklerle geçiyor fakat geri geliyo sonradan onlarada direnç kaznir diye kullanmiyorum agzimda bazen aftlarda çikiyor. CEVAP Oldukça detayli arastirmissiniz durumunuzu ve yazdiklarinizdan agiz bakimi uygulamalarini düzenli olarak devam ettirdiginizi kabul ediyorum. Çünkü yerlesmis bir agiz kokusunu gidermek için dis ipi, firça ve gargara kombinasyonunun düzenli ve sürekli kullaniliyor olmasi gerekir. Öncelikle gerçek muhatabinizin bir periodontolog olmasi gerektigini hatirlatayim, ben pedodontistim. Ama aklima gelen bir kaç olasiliga degineyim. Öncelikle seker benzeri bir sistemik hastaliginiz var mi? çünkü bunlarin kontrolsüz oldugu dönemde belirgin agiz kokulari olusur. Tükürük yogunlugunuzdan bahsetmissiniz, bu agiz kurulugu bulgusu olabilir, bu durumda sürekli agzinizi islatacak kadar su yudumlamaniz önerilir. Bakteriolojik kültür alma yöntemlerini muhtemelen sadece fakültelerde ulasabilirsiniz, probleminizin arastirilmasini istiyorsaniz bence dishekimligi fakültelerinin periodontoloji bölümlerine basvurmalisiniz GEÇMIS OLSUN |
|
![]() |
|
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Aleho, nasil nefes aliyorsun bi soyler misin? Aldigin nefes tam yukari cikip ordan bogaza mi geciyor yoksa aldigin nefes 90 derece donup oyle mi bogaza gidiyor?
Benim 90 derece donuyor. Burnumun onunun hemen arkasindan gidiyormus gibi. |
|
![]() |
|
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() |
Aleho ustteki soruda hakkatten cok aciklayici detaylar yazmissin.bende de cok sik aft cikar mesela.periodontolojiyi arastirdim simdi dis etleriyle alakaliymis.dis etlerim benimde yillar once sis kirmizi felandi.simdide cok duzgun degil.senin dis etleri nasil bir problem varmi..sebep dis etlerindeki bizim bilemedigimiz iltihapmi acaba..
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
bunu anlamak için kefir için. kefir yararli bakteriyi çogaltiyor.günde 1 bardak için yada 2 bardak düzelme oluyorsa düzenli için kendinizi geleceksinizdir.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.milliyet.com.tr/evde-tukuruk-testiyle-bagirsak-mantarlarini-kontrol-edebilirisiniz-pembenar-yazardetay-saglik-1790466/ ayrica söyle bir test var
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Emin Mindan isimli doktoru refere ederek Arzu Biyiklioglu tarafindan yazilan yaziyi okudum. Salyanin suyun dibine çökmesi ile bagirsak veya agiz mantari arasinda her hangi bir iliski yokur. Söz konusu hastaliklarla bagirsak mantari arasinda bir iliski yoktur. Hurafeden ibarettir.
Bu durumu haberi aktaran yazara eposta ile anlattim. Emin beye de isin dogrusunu eposta ile anlattim. Geçen senenin kasim ayinda Cerrahpasadan Ahmet Aydin isimli doktora da benzer sekilde bir görüsme yapmis kandidalarin otizme sebep olmadiklarini anlatmistim. gerekirse Emin beye de telefon açabilirim. Bilmeden farkinda olmadan internet hurafelerini yayiyorlar. Kariyerleri sebebi ile agizlarindan çikan dedikodular degerli bilgi zannediliyor masum halk tarafindan. Bu sebeple düzeltilmeleri sart oluyor. -M |
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
NCORT: Bu nefes olayini tam anlamadim ama ben nefesimi yavas alirken sikinti yok ama derin nefes alirken burnumda ses oluyor nefesimi hizli alamiyorum önceden yoktu bu problem geceleride agzim açik uyuyomusum ailem söyledi salya sorunuda var çok kötü kokuyor agzimi bantliycam artik
![]() CUMA: Benim dis etlerimde problem yok eskiden çürük vardi çektirdim dolgu yapildi bitti ama doktorun dedigi gibi bi fakülteye git istersen agza yerlesmis bakteri kolay kolay gitmezmis birde dislerim hassas kirilcak gibi olurdu eskiden o galiba D vitamini eksikligimden kaynakliydi D vitamini alinca geçmis olabilir sürekli evde olan biriydim ben günes görmezdim PC basindaydim sürekli bununda mide bagirsaklara kötü etkisi olabilir Arkadaslar bu Kandida olayina gelince IBS hastalarida hep bundan bahseder ama onlarin çogunda agiz kokusu YOK!benim kendi sakeyetlerim dogrultusunda sonuca bakinca Burun akintisi yemek borusu sorunu farenjitte dahil ve tükürüz bezi ben bunlardan süphe ediyorum Halsizlik olayina gelince Ari ürünleriyle bundan kurtulan IBS hastasi var ayriyetten birde Tatil yaparak kurtulan bi hasta var burda Psikolojik durumda önemli yani geçmeyen agiz kokusu olupta halsiz olmayan kisilerde var |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
![]() ![]() ![]() |
Bu doktorun degilde.Bagirsak mantari belirtisi genellikle bana uyuyor.Kefir mayasi aldim tanecikler yapa yapa 2-3 ay gidecek maya. daha uygun günde 2 bardak içmeyi düsünüyorum.Denemekten bir zarar gelmez faydali besindir kefir. 1-2 ay için yararli bakteriler düzene girsin öyle bir sorununuz varsa.
Bagirsak mantari belirtileri nedir? Sekerle beslendikleri için, bundan meydana gelen gaz nedeniyle karin sisligine sebep olurlar. Kisilerde kabizlik ya da ishal görülmesi. Makatta kasinti ve kizariklik olmasi. Vücuda alinan karbonhidrati tükettiklerinden, bedenin seker ihtiyaci oldugundan, kisilerde ruhsal ve fiziksel yorgunluk görülür. Agiz kokusu ve mide agrisi olmasi. Dislerde pas benzeri tabaka ve dilde beyazimsi bir görüntü olmasi. Açlik hissedilmesi ve asiri derecede tatli istegi olmasi. Burun tikanikligi ve nefes darligi çekilmesi. Kulaklarda iltihaplanma olmasi. Sirt, ense ve omuz agrisi olmasi. Eklemlerde agri ve sisme olmasi. Ciltte sivilce, akne olmasi ve saçlarda dökülme olmasi. Küf benzeri koku olmasi. Agrili adet dönemlerinin olmasi. Cinsel iktidarsizlik çekilmesi. Kisilerin seker ihtiyacini karsilamak için, asiri derecede yemek yemesi ve bu yüzden kilo almasi. Gözlerin önünde noktalarin uçusmasi gibi görme bozukluklarinin yasanmasi. Kronik vajina ve mesane iltihaplanmasi olmasi. Konsantrasyon bozuklugu olmasi. Alkol içilmedigi halde, nefesin alkol kokmasi. |
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
Evet BIR DISÇIYE DAHA SORDUM buda çok ilginç belkide yardimci olcak bi öneri iNSALLAH FAYDA SAGLAR.
SORU Merhaba suan 20 yasindayim 16 yasimdan beri devam eden agiz kokusu problemim var KBB Gastro Disçiye ve Dahiliyeye gittim bi sorun olmadigini söylediler psikolojik diyen bile oldu ama ben farkindayim çevremdekilerde farkinda yüzüme söyleyen kisiler oldu dislerimde çürükte yok ama agzimda bi yogun tükürük var kurulukta var Biteral Flagly Nidazol gibi Antibiyotikler kokuyu geçiriyo fakat ilaç bitince geri basliyor dislerimi günde 3 defa firçalasam gene fayda etmiyiyo dis ipi gargara vs hersey yaptim Endoskopi + Kolonoskopi vitamin degerleri normal bi sikinti yok bi ilaçla geçti birde ayriyetten Bemix B vitamini kombinasyonu + Benoxol B12 takviyesi almistim o zaman geçmisti B12 eksiklgim yok ama nasil geçti bilmiyorum o zaman 3 gün sürdü sonradan ayni ilaçlari kullandim fakat fayda etmedi bu agiz koku varken agzim yanmiyor acidan felan naneli sakiz dis macunu yakmiyor bile ama o gün geçtiginde çok fena yanmisti agzim dilim felan agzimin içinde kaplayan bi bakteir var galiba buna nasil çözüm bulunur hocam söyledigim antibiyotiklerle geçiyor fakat geri geliyo sonradan onlarada direnç kaznir diye kullanmiyorum agzimda bazen aftlarda çikiyor. CEVAP Dt. Ülkü KOLOGLU Flagyl türü antibiyotiklerin etki ediyor olmasi iltihap yaratan bir floranin aktiflestigini gösterir.Bu flora havasiz (oksijenin ulasmadigi ) alanlarda var olabilen bakterilerdir.Kolonizasyon alanlari enfekte dis kanallari,dis eti cepleri,dilin kök kismi ve bademciklerdir.Kesinlikle seker ve süt tüketmeden bir hafta geçirin. Dilinizin kökünü de firçalayin. Eczaneden aldiginiz oksijenli suyu bire bir sulandirip dislerinizi ve dilinizi bununla firçalayin. Bir çay bardagi ilik suya bir çay kasigi karbonat(ingiliz) koyup bununla günde üç defa 45 er saniye çalkalayin. Alkol içerikli sanayi üretimi gargaralari asla tüketmeyin.Bir hafta sonrasinda durumunuzu bildirin |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Hadi bakalim bi deneyelim ne olacak gorelim
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Murat Hocam Merhaba
Bu gunku tipla ve elinizde bulunan cihazlarla,tecrubelerinize dayanarak agiz kokusu mu,yoksa nefes kokusumu,oldugunu anlayabilirmiyiz? |
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar doktorlarda sordgum soru sonucunda agizdaki bi bakteri florasini isaret ediyolar bu baska bir disçinin cevabi
SORU Merhaba suan 20 yasindayim 16 yasimdan beri devam eden agiz kokusu problemim var KBB Gastro Disçiye ve Dahiliyeye gittim bi sorun olmadigini söylediler psikolojik diyen bile oldu ama ben farkindayim çevremdekilerde farkinda yüzüme söyleyen kisiler oldu dislerimde çürükte yok ama agzimda bi yogun tükürük var kurulukta var Biteral Flagly Nidazol gibi Antibiyotikler kokuyu geçiriyo fakat ilaç bitince geri basliyor dislerimi günde 3 defa firçalasam gene fayda etmiyiyo dis ipi gargara vs hersey yaptim Endoskopi + Kolonoskopi vitamin degerleri normal bi sikinti yok bi ilaçla geçti birde ayriyetten Bemix B vitamini kombinasyonu + Benoxol B12 takviyesi almistim o zaman geçmisti B12 eksiklgim yok ama nasil geçti bilmiyorum o zaman 3 gün sürdü sonradan ayni ilaçlari kullandim fakat fayda etmedi bu agiz koku varken agzim yanmiyor acidan felan naneli sakiz dis macunu yakmiyor bile ama o gün geçtiginde çok fena yanmisti agzim dilim felan agzimin içinde kaplayan bi bakteir var galiba buna nasil çözüm bulunur hocam söyledigim antibiyotiklerle geçiyor fakat geri geliyo sonradan onlarada direnç kaznir diye kullanmiyorum agzimda bazen aftlarda çikiyor. CEVAP Uzman Dr. Dt. Murat SELEK Periodontoloji uzmani bir arkadasimizla görüstünüz mü. Bu konuda size yardimci olabilirler. Ek olarak üniversite hastanelerinde enfeksiyon bölümüyle görüsebilirsiniz. Agzinizdan alacaklari kültür ile bakteri tespiti yapilabilir. Tekrar geçmis olsun. |
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
Insallah fayda saglar MAHONI
Deneyebilen herkez denesin bunu arkadaslar Insallah çözüm olur CEVAP Dt. Ülkü KOLOGLU Flagyl türü antibiyotiklerin etki ediyor olmasi iltihap yaratan bir floranin aktiflestigini gösterir.Bu flora havasiz (oksijenin ulasmadigi ) alanlarda var olabilen bakterilerdir.Kolonizasyon alanlari enfekte dis kanallari,dis eti cepleri,dilin kök kismi ve bademciklerdir.Kesinlikle seker ve süt tüketmeden bir hafta geçirin. Dilinizin kökünü de firçalayin. Eczaneden aldiginiz oksijenli suyu bire bir sulandirip dislerinizi ve dilinizi bununla firçalayin. Bir çay bardagi ilik suya bir çay kasigi karbonat(ingiliz) koyup bununla günde üç defa 45 er saniye çalkalayin. Alkol içerikli sanayi üretimi gargaralari asla tüketmeyin.Bir hafta sonrasinda durumunuzu bildirin 2. Olarakta Üniversite hastanelerine bakteri tespiti içinde gidebilirsiniz agzidan kültür alimi. |
|
![]() |
|
Aleho
![]() ![]() ![]() |
Buda baska Disçinin cevabi
Merhabalar. Öncelikle gecmis olsun diyorum. Çok Detayli ve anlasilir bir sekilde durumunu anlatmissin. Sana tavsiyem dil firçasi yardimi ile dilini de fircalaman. Bazi durumlarda dildeki bakteriler de agiz kokusuna sebep olabiliyor. Bir de sinüzit durumlarinda koku olusabiliyor. Dil firçalanmasini 1 hafta boyunca hergun yap. Daha sonra durum hakkinda bana bilgi ver. Iletisimde olalim. Uzm. Dr. Tansu ERAKMAN doktorlarla iletisime geçmek istersiniz diye adlarinida yaziyorum :) |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Evet tabi. |
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
anlasildi hocam cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Eyvallah Aleho emegin icin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |