Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: garip bir sey Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
uzgun
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 27
Alıntı uzgun Cevaplabullet Konu: garip bir sey
    Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2014 Saat 13:29
merhaba arkadaslar sorum sogle genize dogru akan 24/7 seffaf sividan normalda koku gelmiyor yani cikartip kokladiginda bir sey yok nasil oluyorda burundan bu kadar kotu kokuya sebep oluyor
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2014 Saat 14:44
24/7 ifadesini dogru kullandiginiz için tesekkür ederim. Yedi günün yirmidört saatini ifade etmek için "24/7" seklinde yazmak gerekir.

Çok sayida insan yanlis kullaniyor iken siz fevkalade dikkatli ve dogru kullandiniz.
-M
IP
chocalate
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2014 Saat 18:12
Bende anlamiyorum benimde burnumdan acayip derecede kötü koku geliyor tip2 ye sahibim acaba siz bu kokuyu önleyebiliyormusunuz ?
IP
uzgun
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı uzgun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2014 Saat 06:46
hayir ameliyyat bile oldum gecmedi biktim usndim vallahi agiz kokusunun bi cesit maskelemek munkun ama burundan gelen koku gecmiyor sakiz bile kullansan aksine artiyor diski kolusuna benzer koku burundan yukaridan geliyor eminim insallah olmeden caresin buluruz
IP
chocalate
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2014 Saat 17:02
Benim hiç umudum yok ama insan bi mucize bekliyor iste.
IP
Sude
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı Sude Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2015 Saat 01:18
Nefesle burun açma teknigi çok etkili inan baska çaresi yok internetten arastir bana dua edeceksin ama dogru bir sekilde ve düzenli yapmak sarti ile.sorun agizdan da agizdan nefes .burundansa burundan nefes teknigi ile gidebilirsiniz.Internetten arastirip okuyun anlayin ve uygulayin bence baska çaresi yok bol ve düzenli nefes alisverisi ile bol oksijen alan agiz burun mide karaciger temizleniyor ariniyor Transformal nefes ve burundan nefes alma teknigi ile burun açma diye arastirip uygulayin ve kurtulun utanmayalim artik .Düzenli ve kuralina uygun yapipta olmazsa küfür edin bana ÇARE BU zaten arastirip anlayinca hak verceksiniz arkadaslar...
IP
Sude
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Sude Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2015 Saat 01:20
INANIN ki bu mucize ama düzenli ve kuralina uygun yapmak sarti ile JUDITH CRAVITZ TRANSFORMAL NEFES arastir
IP
Sude
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Sude Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2015 Saat 01:24
Ben internetten refluden nasil kurtuldum sayfasindan tesadüfen bulmustum 5 yildir agiz kokusu çekiyorum bitmistim artik sükür düzenli yaptim ve devam ediyorum bas agrim bile kalmadi bol oksijen arinmis vücut temiz ferah nefeslerini olsun
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2015 Saat 09:49
sude böyle her yazinin altina ayni seyi yazmak yerine bu konu ile ilgili baslik altinda kendine bir konu açarsan daha mantikli olur böyle hergün ayni seyi fakli yerlerde defalarca okumayiz ve sürekli tekrar etmekte kimseye fazladan bir yarar saglamiyor daha fazla kisiye ulasmista olmuyorsun insanlar ilgili konudaki basliklari okuyor zaten bende forumda yeniyim fakat forumun genelini incelersen dedigimi anlarsin
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2015 Saat 13:47
Orjinalini yazan: nahide

sude böyle her yazinin altina ayni seyi yazmak yerine ....

Bravo.
Ben uyarmayayim Sude hanim belki daha titiz olmayi akil edecektir diye sabirla bekliyorken Nahide hanim uyardi. Bir eksigi giderdi.
-M
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu