|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
uzgun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2014 Saat 13:29 |
merhaba arkadaslar sorum sogle genize dogru akan 24/7 seffaf sividan normalda koku gelmiyor yani cikartip kokladiginda bir sey yok nasil oluyorda burundan bu kadar kotu kokuya sebep oluyor
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
24/7 ifadesini dogru kullandiginiz için tesekkür ederim. Yedi günün yirmidört saatini ifade etmek için "24/7" seklinde yazmak gerekir.
Çok sayida insan yanlis kullaniyor iken siz fevkalade dikkatli ve dogru kullandiniz. -M |
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Bende anlamiyorum benimde burnumdan acayip derecede kötü koku geliyor tip2 ye sahibim acaba siz bu kokuyu önleyebiliyormusunuz ?
|
|
![]() |
|
uzgun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
hayir ameliyyat bile oldum gecmedi biktim usndim vallahi agiz kokusunun bi cesit maskelemek munkun ama burundan gelen koku gecmiyor sakiz bile kullansan aksine artiyor diski kolusuna benzer koku burundan yukaridan geliyor eminim insallah olmeden caresin buluruz
|
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Benim hiç umudum yok ama insan bi mucize bekliyor iste.
|
|
![]() |
|
Sude
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Nefesle burun açma teknigi çok etkili inan baska çaresi yok internetten arastir bana dua edeceksin ama dogru bir sekilde ve düzenli yapmak sarti ile.sorun agizdan da agizdan nefes .burundansa burundan nefes teknigi ile gidebilirsiniz.Internetten arastirip okuyun anlayin ve uygulayin bence baska çaresi yok bol ve düzenli nefes alisverisi ile bol oksijen alan agiz burun mide karaciger temizleniyor ariniyor Transformal nefes ve burundan nefes alma teknigi ile burun açma diye arastirip uygulayin ve kurtulun utanmayalim artik .Düzenli ve kuralina uygun yapipta olmazsa küfür edin bana ÇARE BU zaten arastirip anlayinca hak verceksiniz arkadaslar...
|
|
![]() |
|
Sude
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
INANIN ki bu mucize ama düzenli ve kuralina uygun yapmak sarti ile JUDITH CRAVITZ TRANSFORMAL NEFES arastir
|
|
![]() |
|
Sude
![]() ![]() ![]() |
Ben internetten refluden nasil kurtuldum sayfasindan tesadüfen bulmustum 5 yildir agiz kokusu çekiyorum bitmistim artik sükür düzenli yaptim ve devam ediyorum bas agrim bile kalmadi bol oksijen arinmis vücut temiz ferah nefeslerini olsun
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sude böyle her yazinin altina ayni seyi yazmak yerine bu konu ile ilgili baslik altinda kendine bir konu açarsan daha mantikli olur böyle hergün ayni seyi fakli yerlerde defalarca okumayiz ve sürekli tekrar etmekte kimseye fazladan bir yarar saglamiyor daha fazla kisiye ulasmista olmuyorsun insanlar ilgili konudaki basliklari okuyor zaten bende forumda yeniyim fakat forumun genelini incelersen dedigimi anlarsin
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Bravo. Ben uyarmayayim Sude hanim belki daha titiz olmayi akil edecektir diye sabirla bekliyorken Nahide hanim uyardi. Bir eksigi giderdi. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |