Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Onemli toplanin arkadaslar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı News Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Onemli toplanin arkadaslar
    Gönderildi: 06-Aralik-2015 tarihinde 00:21
Bir sey soracagim korku aninizi paylasirmisiniz veya heyecanlandiginizda vucudunuzda ne gibi tepkiler oluyor mesela yukardan asagiya aci su inmesi hissi gibi bir sey oluyor mu paylasirmisiniz l�tfen onemseyin. Baska birsey daha nefes doyumsuzlugu varmi yani derin nefes alsaniz bile aldiginiz nefes sanki biyerlere ulasmiyor gibi bir hissiniz varmi yada g�n icinde nedensiz karamsarliklar veya neden korktum su an gibi kendinize sordugunuz anlar oluyormu veya kendinizi rahat ettiginiz ortamda oldugunuzdami koku artiyor yada size yabanci gelen ortamda mi yani kokunun mekan aciklamasi varmi l�tfen bu sorulara cevap verin �ok farkli bir bakis acisi getirecegim konuya bir s�r� soru isaretleride ��z�lecek kafanizda eminim
Başa Dön
blanche Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2015 tarihinde 18:27
benimkisi geniz akintisindan kaynakli agiz kokusu.korku heyecan �z�nt� gibi durumlarda aglayinca yada asiri heyecanlandigimda geniz akintim hissedilecek kadar artiyor.dolayisiyla agiz kokusundada ciddi bir artis meydana geliyor.geniz akintim daha �ok kalinlasiyor ve yapiskanlasiyor.
Başa Dön
News Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı News Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2015 tarihinde 21:03
Arkadaslar bende 5 sene geniz akintisina odaklandim sonu� koca bir h�sran sizde bunu anlayacaksiniz ama biraz daha s�re gecmesi gerekiyor herhalde s�yle d�s�n�n geniz deki akinti temizlendiginde koku kayboluyormu yada kontrol altina aliniyormu hayir sonu� kendini kandirmak ger�i psikolojimizin d�zelmesi i�in kendimizi kandirmaliyiz ama bunun kokuyu ��zmek i�in bir faydasi olmayacaktir soyle soyleyim en az yirmi kere kbb ye gitmissindir faydasini gordunmu hi� hep doktorlara kizmakla konuyu gecistirmissindir veya soyle dusun nefeste gaz var buda genis akintisina neden oluyor sen geniz akintisina odaklandiginda konuyu nasil cozeceksin burada akinti edilgen etken olan bagirsak mantari vs. Diyecegim o ki geniz akintisi sifirdan koku uretmez var olan kokuyu artirabilir o ayri konuyu genis dusunun bence geniz akintisini goruyor ve hissedebiliyorsunuz bu y�zden su�u tembel bir hakim gibi algilayabildiginize yukluyorsunuz ama genizinizi burnunuzu temizlediginizde koku kaybolmuyor su�luyu i�eri atiyorsunuz ama su�lar islenmeye devam ediyor mantiksiz gelmiyor mu hic
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2015 tarihinde 23:37
Geniz akintisi aqiz kokusu sebebimidir?Geniz akintisi normal olmasi gereken biseymis gibi geliyor bana .Yanlismi biliyorum?Bence herkezde geniz akintisi var ama herkezde aqiz kokusu yok.
Başa Dön
Dertbuyuk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dertbuyuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2015 tarihinde 23:47
Heycana bagli degil de sanki ben onu dusundugumde ortaya cikiyo. Ya da ortaya ciktiginda ben onu dusunuyorum.. aci su inmesi hic olmadi fakat durup dururken karamsarlik var bende de. Ve nefes yetmezligi aynen bende de oluyo. Sanki beynime oksijen gitmiyo gibi. Ortam sanirim lutfen suan olasin dedigim zamanlarda oluyo. Sinemada dershanede .. sanki psikolojimle baglantili gibi..
Başa Dön
News Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı News Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2015 tarihinde 21:16
Arkadaslar bilmiyorum sizin sorununuz nedir ama benimkisi ibs rahatsizligiymis ve su an doktor tavsiyeleri ile kontrol altina aldim ama bu hastalik yilin 365 g�n� farkli agirlikta kendisini hissettirebiliyormus s�rekli olarak dikkat ediyorum.
Başa Dön
nyks Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyks Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Kasim-2019 tarihinde 19:38
Merhaba herkese. Persembe ya da cuma g�n� ankarada bir bulusma yapalim mi?
Başa Dön
wolfscream Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı wolfscream Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Kasim-2019 tarihinde 22:08
Bende stres durumunda asiri isi artmasi oluyor. Atesim bir anda firliyor ve terlemeye basliyorum.
Başa Dön
g�ky�z� Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gökyüzü Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2019 tarihinde 01:23
Bu konuda yalniz oldugunu bilmek �ok bunlatiyo beni kimseye derdimi a�amamak biktirdi artik tweter hesabim smy_1997 isteyen yazsin arkadaslar..
imzaa
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.