![]() |
sünnet ve agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
firindamakarna
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: sünnet ve agiz kokusuGönderildi: 13-Aralik-2015 tarihinde 21:08 |
|
Hocam bir sorum var, 22 yasindayim annem surekli sen sunnetten mikrop kaptin o yuzden koku var diyor ameliyatli sunnet oldum ben Peygamber sunnetliydim(dogustan yarim sunnetli) boyle bir ihtimal olabilir mi?
Bide hocam sizde yanitlayabilirsiniz bilginiz var ise bu konu hakkinda benim nefes kokum baya azaldi %90 falan ama bazen ufak bi koku oluyor yine de arasira cok az o an dislerimi falan fircalasam kokuyu bastiriyor veya agzima bisey atsam kokuyu bastiriyor yani kullanabilecegim bi urun var midir agzimi 8 9 saat ferah tutacak midemden gelen ufak kokulari bi kac saatligine bastiricak (mideden gelen kokulari agiz urunleri gecirmez biliyorum ama koku bastirilabilir bi koku) |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimiçi Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Aralik-2015 tarihinde 21:32 |
|
Sünnet ile agiz kokusu arasinda her hangi bir iliski yoktur.
Kokusuz agiz yoktur. Arasira olan, temizleyince kaybolan kokuyu dikkate almasaniz iyi olur. Phalrmolzn, oderol ve oxyfresh gargara kullanabilirsiniz -M |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Aralik-2015 tarihinde 22:04 |
|
firindamakarna nasil iyilestigini anlatir misin?
|
|
![]() |
|
firindamakarna
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Aralik-2015 tarihinde 03:04 |
mehmet arkadisimizin konusunda geçici olarak çözüm tabi karbonatla idare ediyorum bol su içersen koku olmuyor su içmezsen sakiz çigniyorum ufak bi sakiz karbonatli falim markasinin 0 koku |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |