![]() |
Agiz icinde cikan aftlar |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz icinde cikan aftlarGönderildi: 26-Ocak-2016 tarihinde 21:10 |
|
Agzimin icinde bazen aftlar cikiyor. Bazen yanaklarimda. Bazen dilimin altinda. Bunun agiz kokumla, dil arkasi beyaz pasla bir alakasi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
by_arda2
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 30-Haziran-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Ocak-2016 tarihinde 15:04 |
|
Ilgisi varmi bilmiyorum ama bendede s�rekli var. Ayda 1_2 kez oluyor. Doktorlar b12 vitamini eksiligi bisey olmaz deyip vitamin hapi yaziyor. Bir ay kullaniyorsun ve faydasi oluyor. Yorgunluk ,uykusuzluk, g�z�n�n �n�n�n kararmasi ge�iyor sonra tekrar basliyor.
Eczaci tanidiga sordum , bagirsakta kurt varsa olur dedi. Ayrica k���msenmemeliymis. Vucutda baska hastaliklarin habercisi olabiliyormus |
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Kasim-2017 tarihinde 12:35 |
|
Murat hocam dis etlerimde problem var
Sol k�pek disinin �st�nde k���k bir iltihap var beyaz renk Yilda 2-3 defa iltihap b�y�y�p yemek yememe engel oluyor Normal zamanda ise orada duruyor Yani hi� ge�miyor Bende �nemsiz bi sey diye hi� doktora gitmedim Hocam o beyazlik neden oluyor olabilir? Doktora gidilmesi gereken bir durum var mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Kasim-2017 tarihinde 13:06 |
|
Yasli dis apseleri b�yle g�r�n�r. Dis hekiminize gidiniz.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Kasim-2017 tarihinde 00:09 |
|
1.5 seneden beri aft vardi. farenjit vardi. sonra bogaza refl�s� oldugunu �grendim. bogaz refl�s� asit �ikiyor bogaza buda aft yapiyor. ge�miyorsa aft 1 aydan beri refl�d�r %75. diger %25 dis ve dis macuna bagli olabilir. su an 2 aydan beri ila� kullaniyorum 1.5 seneden gitmeyen aft ve farenjit %60-70 gitti. kokuda azaldi buna bagli. 6 ay tedavi s�resi.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |