![]() |
nefes kokusu makalesi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
marln
�ye
Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: nefes kokusu makalesiGönderildi: 27-Ocak-2016 tarihinde 08:47 |
|
Mide de H. Pylori gastriti bulundugunda, besinlerdeki proteinlerden gelen �re bakteriler tarafindan par�alanarak amonyaga d�n�st�r�l�r. Olusan bu amonyak kan gazi seklinde nefese ge�erek disariya atilir. Bu nedenle nefes kokusu ortaya �ikar.
Bagirsaklardaki asiri bakteri �remesinden dolayi ( Intestinal over grow syndrom ) besinleri putrifiye ( kokusturur ) eder. Yine kan gazi seklinde nefese ge�er. Kabizlikla beraber biriken diskidaki kokulu bilesikler kan gazina d�n�s�r. �nce kana daha sonra akcigere ge�erek, nefes kokusuna neden olur. Eger ince bagirsaga bakteri girer ve asiri bakterinin �remesine s�z konusu olur ise, kan gazlari y�kselerek yine nefes kokusunu meydana getirir.aydinmur hanim bu sizin makalenizdenmis.benim sorunumun yuzde yuz bu oldugunu biliyorum.acaba tedavi yontemini ne ilac i�ecegimi soylermisiniz.hangi doktora gitmeliyim hangi testleri yapmaliyim. |
|
![]() |
|
asil35
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Ocak-2016 tarihinde 12:40 |
|
H.Pylori bir �ok insan'da bulunan birsey. �re nefes testi yaptirdigimda bende de �ikti. Doktorun verdigi 14 g�nl�k tedavi kitini kullandim tekrar test yaptirdim yine pozitif �ikti. 1 yil sonra ayni ila�lari tekrar ila�lar bitince test yaptirdim yine pozitif �ikti. Ben ila� kullanarak bu bakteriyi yok edemedim.Kefirin iyi geldgini biliyorum kullandim ama bi sonu� alamadim.Tedavi i�in baska bir yol bilen varsa paylasirsa arastirip deneyebiliriz
|
|
|
yorum(suz)
|
|
![]() |
|
Mnsm
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Ocak-2016 tarihinde 15:07 |
|
Bakteri tasiyan her insanin agzi kokmaz. Annemdede bakteri var ama agzi hi� kokmaz.
Bizde hem bakteri var hemde koku ama ben inaniyorum bu kokuyu kaybetmenin �ok kolay ve beklenmedik bir ��z�m� var.��nk� ne ameliyat olanlar ,ila�lar bu beladan tamemen kurtulamadi ve ya. Bizim haberimiz yok. Ayrica herseyin bilimsel bir karsiligi ve kanitlanmisligi olmasinada gerek yok diye d�s�n�yorum. |
|
![]() |
|
�aglar
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2019 Konum: Afyonkarahisar Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2019 tarihinde 11:29 |
|
Benim agiz kokum vardi sin�zit akintisi oldugu i�in 3 seans akupunktur yaptirdim 1 seans da biorezonans sonra koku burnumdan �ikmaya basladi nefes kokusu var �ok agir yogun bir koku bu konu hakkinda bilgisi olan var mi doktor bey siz de birseyler yazar misiniz
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2019 tarihinde 21:21 |
Akupunktur ile agiz kokusu arasinda herhangi bir iliski g�sterilmemistir. Biyorezonans ile agiz kokusu arasinda herhangi bir iliski g�sterilmemistir. Madem sin�zitiniz var, o halde bunun �zerine egilmeniz isabet olabilir. -M |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2019 tarihinde 23:23 |
sin�zit akintiyi kbb danismak yerine akunpuntu niye yaptirdiniz, etkisiz ��nk� burunda et varsa akunpuntu ne yapacak. sin�zit 2 nedeni var refl�ye bagli yada burun egriligi veya et filan varsa. |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2019 tarihinde 19:04 |
|
https://drnemeth.com/halitosis-cure-in-detroit-michigan/ Linkii a�ip izler misiniz??
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Agustos-2019 tarihinde 10:02 |
|
Ben seyrettim yolladiginiz linki
Dr bey kronik agiz kokusunu kesinlikle gideriyoruz� diyor. Bir de Murat hocam seyretse de saglikli bilgiye sahip olsak derim Saygilar hocam |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Agustos-2019 tarihinde 21:39 |
|
Fikrimi sordugunuz i�in tesekk�r ederim
Verilen veb sayfasinda isaret edilen videolari atlayarak izledim. Sayfanin geneline kabaca g�z attim. Eger bir sey la.irmadiysam: Dis eti hastaliklarinin agiz kokusu �zerine neredeyse tek sebep oldugu �zerine kurgu yapiyor. Bu ama�la disleri temizleyip bazi �r�nler satiyor. Bunun %100 sonu� verdigini ifade ediyor https://www.badbreathhalitosis.com Bu foruma �ye olup bu hekimi sorunuz. Bakalim neler s�yleyecekler. Ben s�ylemeyeyim, Amerika'li katilimcilarin fikirlerini kendi agizlarindan dinleyin -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Agustos-2019 tarihinde 17:33 |
|
Tesekk�r ederim hocam
|
|
![]() |
|
Unuttum
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2019 tarihinde 02:20 |
|
Murat hocam badbreathhalitosis de pkuyup da �ok anlayamadigim is imler terimler oldu.
https://www.badbreathhalitosis.com/phpBB2/viewtopic.php?f=1&t=7490 bu sayfada biyositten acidan bir�ok seyden bahsediyor ne tam olarak bunlar hocam |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2019 tarihinde 13:06 |
|
Verdiginiz linkte 2 ekran dolusu yazi var. hepsini okuyup ne sordugunuzu bulmak zor olur.Daha �zg�n sorarsaniz dilim d�nd�g�nce yanitlamaya �alisirim
-M |
|
![]() |
|
Unuttum
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2019 tarihinde 13:55 |
|
Aslinda ekran g�r�nt�s� akdim ama paylasim kisminda kabul etmedi bir t�rl�. Ama genel olarak "biyosidin" denen bir maddeden bahsediliyor. Antibakteriyel oldugu yemejlerden �nce kullanilip sindirime yardimci oldugu ve tat olarak da aci oldugu ifade ediliyor. Gi haritasi sonucu iyi veya k�t� bakterilerin yogunlugunun tespit edilebildigi �zerine kurulu
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |