Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz kokusu ceken kalmayacak !

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bilginog Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz kokusu ceken kalmayacak !
    Gönderildi: 02-Subat-2016 tarihinde 21:52
4 YIL Boyunca surekli olarak cektigim agiz kokusuyla ilgili sikintimi astim.Ancak agiz kokusunun bir cok cesidi oldugundan dolayi buraya detayli olarak yazmak cok zor.Kokunun tum cesidini malesef cekdim.Daha once yazmisdim tek tek ama malesef hepsini anlatacak kadar vaktim olmadi.

Aranizdan her kim bu illeti yasiyorsa 1 gun icerisinde kurtulacakdir.Hicbir maddi talebim yok zaten durumum allaha sukur cok iyi.3 disini kaybetmis en az 10 dktor gezmis biriyim. [email protected] a e mail atin.ister telefonla isterseniz email ile sorucagim sorulara vericeginiz cevaplarla ertesi gune super uyanacaksiniz.

Kesinlikle Utanmayin Cekinmeyin !

7 den 77 ye / Bayan erkek tum abi ve kardeslerime yardimci olmak,boyle bir pisligi ve cehennem azabini dunyada cekmis biri olarak iyilesmesi icin elimden gelen herseyi yapmak benim gorevim.

Simdiden herkeze Allah sifa versin

Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2016 tarihinde 10:55
Buradan yazsak olmuyor mu? Benim dil arkasi beyazlik ve diski kokusu var. Burnumdan koku gelmiyor. Fazla yaklasmiyorum insanlara. Muhtemelen kimse agiz kokumu anlamamistir. Umarim anlamamistir.

Meyvelerle aram iyidir. Ama arasira mide bulantisi cekiyorum. Ozellikle cok yemek yersem. Yagli, sagliksiz seyleri cok yeyince oluyor genelde. Ama sik degil.

Sol burnumda da konka sisik. Sanki o burundan bir tuhaf nefes aliyorum.

Simdi benim sorunum ne?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2016 tarihinde 10:56
Ha bu arada. Flagyl agiz kokumu tamamen geciriyor.
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2016 tarihinde 14:02
Iyi hosta kardrdim senle gorustugumdr bana meyve ye su bitkisel ilaci kullan diceksen hic aramayayim bana birazdaha acik konussaydin ilacmi onercen yoksa karisim felan mi
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2016 tarihinde 15:56
konu i�i cevap soru yazsaniz daha iyi olur millet okuyacaktir.
Başa Dön
bilginog Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bilginog Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2016 tarihinde 22:48
Burda yardimci olmaya calisiyorum.yok sunu oneririrsen yok bunu oneririrsen dersen doktorlarda surunursun bu forumdanda hic cikamassin.

Arkadasimizin biri e mailden bana ulasdi kendisinin sorunhyla ilgili mantikli sekilde aciklama yapdim.umarim allahin izniyle bisiyi kalmicakdir. Yazismalari atiyorum...Okuyun ayni tip agiz kokusuysa uygulayin gecmez ise burdan denedim bisiye yaramadi diyin......

Merhaba benimde agiz kokusu sikintim var suan 21 yasindayim 16 yasimdan beri �ekiyorum �niversite hayatimi derslerimi mahvetti birileriyle iletisim kuramiyorum �gretmene soru sormaya korkuyorum fazla uzatmayim o foruma yazmissiniz aslinda sizde tam ben gibi d�s�n�yosunuz sorun Bakteri kaynakli dildeki pas vs ben Biteral alinca ge�misti koku bunu bi �ok doktora sordum Havasiz ortamda yasayan bakteriler dediler Sekerli ve s�t �r�nleri bunlari besliyormus benim d�s�ncem Dil arkasinda bogazda k�t� bakteri florasi olustu neyse siz sormak istediginiz seyleri bana sorun en i�ten sekilde cevap vercem tesekk�rler :)

�ncelikle gecmis olsun.

Biliyorsun agiz kokusunun cok cesidi var asagifaki sorulara cvp verirssn hemen cozumu soyleyebilirim

1- Dilinin sirtinda hergun pas oluyormu

2-Kilo almada sorunun varmi.

3- Asiri yemek yediginde kemiklerinde titreme oluyormu

4-Mide bulantisi bas donmesi halsizlik varmi

5-Buyuk bardak cay iciorsan kac sekerli iciyorsun.

6-Yagli yemek yermisin

7-Dis eti rengin nedir ( Kirmizi,Acik pembe,yeryer mor)

Dis etine baktiginda gordugun renkleri soyle.

1- Dilinin sirtinda hergun pas oluyormu �--------Evet oluyo

2-Kilo almada sorunun varmi.--------Var

3- Asiri yemek yediginde kemiklerinde titreme oluyormu--------Biraz oluyo yorgunlukta artiyo

4-Mide bulantisi bas donmesi halsizlik varmi-------Tam mide bulantisi degil ama sabahlari karin agrisi Bas d�nmesi ani harekette oluyo g�z�m karariyo Halsizlik �ok fazla var algilama g��l�g� unutkanlik vs

5-Buyuk bardak cay iciorsan kac sekerli iciyorsun.--------1 seker kasigi yaklasik 4 �ay kasigi

6-Yagli yemek yermisin---------Evet yerim

7-Dis eti rengin nedir ( Kirmizi,Acik pembe,yeryer mor)--------A�ik pembe

Dis etine baktiginda gordugun renkleri soyle.------Sadece a�ik pembe renk kizarlik ��r�kl�k vs yok

Tamam bak simdi sende olan biten herssyin sebebini yazicam.Bunu okudukdan sonra bugun uygularsan yarin aksam bu saatlerde gram koku kalmayacak.ayrica tum yazismalarimizi forumda yeni konu olarak ac ve kopyala.bu tip agiz kokusunda ne yapmalari gerektigini ogrensinler.

Tek sorunun Bagirsaklarindan gelen gaz !. Sirayla acikliyorum

Yemegi yedikden sonra mide kapakcigindan icrriye girdigi andan itibaren vucut tum yedigin besinleri hemen parcalamaya basliyor.Asiri mide asidi salgiliyor.

Asiri mide asidi salgilamasinin sebebi genzinden surekli olarak akan pisligin icinde zararli miyonlarca bakteri ve mikrop olmasindan kaynakli.

Surekli olarak vucudun bunla savastigindan dolayi metabolizman surekli aktif halde oldugundan gun boyunca halsizlik yasiyorsun !.

Parcalanan bu besinler gaz meydana getiriyor.surekli olarak vucut aktif oldugundan mide kapakcigindan sizarak agzinda kotu koku olusturuyor.

Geceleyin ise agiz kapali oldugundan burundan cikmaya calisan gazlar sunisleri tikiyor.bu gozunun altinda birikme meddana getiriyor,muhtemelen gozlerinin alti ve cevresi biraz mor olmali.

Sinusler kapali oldugundan geceleyin� aldigin oksijen vucuduna yetmediginden 8 saat uyusanda uyanmakda zorluk yasiyorsundur !.

Vucut kendini yenilemediginden dolayi ve yetersiz oksijen soludugundan dolayi gunduzleri bas donmesi ve gozlerde kararma yasiyorsun.

Bu akintinin icinde mikrop ve bakteri oldugundan dilinin arkasindan asagi inerken dil sirtina yapisarak bakterilerin daha cok olmasina ve tum gun boyunca ayni sorunu yasiyorsun.

Gunduz sekerli ve yagli yiyeceklerde tukettiginde bunu azdiriyorsun.

Egerki yarin cayini sekerli icer oglende yagli yemekler yersen.yemekden sonra birde turk kahvesi icrrsen ayakda duramazsin.gozlerin kararir karsiya dogru bakamassin basin doner miden bulanir halsizlesir yuruyecek gucun olmaz.

Cozumu cok basit...Egerki asagifakileri uygularsan bir sonraki gun yani cuma gunu oglen ( Etrafina baktiginda tum dunyayi cok farkli goruceksin bunu yasamani isterim )

Simdi banyayoya gir. Sicak suyun altinda yuzunu yuz sabunuyla iyice sabunla.Ardindan aynanin karsisinda sabunu her iki gozunun altinda ve cevresinde sabunu gezdir. ( Sumuk olarak adlandirdigimiz kati madde goz altinda birikir ) Bunu sanki gozlerin altindan genzine itiyormussun gibi yap tum goz cevresinde yavas yavas oksar gibi 20 kere grzdirirssn bisi kalmicaktir..

Ardindan karnin tok ise

1 tane elma 1 tane armut 1 tane portakal 1 tane Muzu bir tabaga dilimle

(KESINLIKLE 1 ER TANE OLMALI )

30 dk icinde flim izlerken mac izlerken farketmez tadini cikara cikara son dilime kadar ye

Elma armut ve muz buyuk diskini

Portakal kucuk diskini tetiklicek tum mide ve bagirsak folarisinfan gecerken temizlicektir.

Sabah uyabdiginda agzinda lapalik olmasigini goruceksin ( Sigara kullanmiyorsan ) sigara kullaniosan az lapa olsada gecicekdir hemen.

Yarin sabah Kesinlikle cayi sekerli icme.sekerin herturlusunden yarin uzak dur.

Yagli yemek yarin kesinlike tuketme.

Yarin gunduz 3 gibi agzinda koku olmadigini ama ara ara geldigini hissediceksin ( hissetmenin sebebi koku gelmesi icin kendini kastigindan mide kapakcigin gevsiccek)

Aksam yemegini yedikden 30 dk sonra ayni meyvelerdrn 1 er tane daha yiceksin.

2 inci buyuk diskini ve kucuk diskini yaptikdan sonra..

Agzinda hic lapanin kalmadigini,iki burun deligininde acik oldugunu,gozlerinin inanilmaz derecrde guzel gordugunu,herseyi cok cabuk algiladigini,yerinde duramadigini, ve 3 saat uyusan bile kendini zinde hissettigini goruceksin.

Simdiden gecmis olsn kardesim.

( Yazismalarin bazilari kesilmistir)

yukaridaki sorunlari yasayan bunu uygularsa gecicekdir.2 gunde hicbirseyi kalmicak.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bilginog Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2016 tarihinde 16:30
Bir ssonraki g�n yani bug�nk� yapilan yazismalar.

D�n dediklerini yaptim Y�z�m� sicak suyla yikadim sabunda s�rd�m g�z altlarina masajda yaptim meyveye gelince Elma Armut ve Portakal yedim evde Muz yoktu onuda alcam sabah kalktigimda agzimda koku yoktu hi� ama bogaz temizleme ihtiyaci var biraz genel olarak agiz kokum %98 gitti diyebilirim kalan 2 de �ok tuhaf bi koku yemek yiyince ge�er veya dis fir�alarim ama Halszilik ge�medi basimdada bi agri var tam olarak ne yapmam gerek

Cevap :

Buna devam ettiginde 3/4 gun balgam atmaya baslicaksin.tum bogazlarin ve bagirsaklarin temizlencek.Bugun seker ve yagdan uzak dur aksam sabun islemini goz altina gene yap.kalan tum pislikleri miden sindiricek bugun.yarina hicbirseyin kalmicak.

Sonu� ve Nedenler :

�ncelikle 2 g�n �nce yazistigimiz arkadasin bug�nden itibaren kokusu olmayacak.Yarin sabahtan itibaren hi� bir sekilde kokudan eser kalmayacagi gibi t�m vucut fonksiyonlari harika bir islev g�recek.

Bu meyve ve sabun islemini anlatayim.

Dis�iden endoskopiye,kbb den t�m ebeg�mecilere gittim.

Konu bakteri ise buna propolis,ve antibiyotiklerin iyi geldigini deneyimlerimle ve okumalarimla kesfettim.

Ancak antibiyotiklerin yararli veya yararsiz t�m bakterileri yok ettigini bildigimden,ileride daha farkli hastaliklarla karsilasmamak i�in mantiksiz bularak alternatif y�temleri denedim.Propolis her ne kadar en dogal ve en g��l� antibiyotik olsada �lkemizde kaliteli propolis satan ''saf'' biryer malesef bulamadim.

Bende Bakterilerin vucuttaki g�revleri beslenme sekilleri yasama nedenlerini arastirdim.

Midede par�alanan t�m besinleri ilgili organlara tasiyanlarin bakterilerin oldugunu,ve hayatta kalmalari i�inde besin olarak t�kettigimizin bir par�asini kendileri i�in ayirdigini �grendim.

( Mide Gaz kaynakli ) Koku Aslinda neden meydana geliyor size a�iklayayim.

Insan v�cudu g�nl�k belirli kaloriye ihtiya� duyar.Ama spor yaparsaniz,! agir iste �alisiyorsaniz bu kalori miktari artar.

Siz kosmasanizda,spor yapmasanizda,agir iste �alismasanizda,vucut mideye gelen t�m besinleri genizden akanlar y�z�nden yakip yok etmekte.

Bakteriler hayatta kalmak i�in par�aladiklari besinlerden �nce kendileri beslenir.Kalan besinlerin i�erisinde v�cut i�in yetersiz vitamin kalirsa Beden o besinleri tekrar ve tekrar �g�t�r.!!!!!!.

Iste bu tekrar �g�tme i�in �retilen asitler herseyi yakarak un ufak ederler buda �ok fazla gazi a�iga �ikarir.

V�cut ihtiya� fazlasini diski olarak atar.Ineklerin veya solucanlarin diskilarini g�bre olarak kullanmalari bundandir.Sebebi basit i�inde �g�t�lm�s besinler var .!!!!

Bizde bu tip koku i�in Bir�ok vitamini i�inde bulunduran bu 4 meyveyi t�ketiyoruz.

Islem �ok basit.Bu meyvelern i�erisinde bakterilerin ve insan v�cudunun ihtiya�indan �ok daha fazla vitamin var.

Bakteriler kendilerini besledikten sonra v�cudumuz i�in ihtiya� olan besinleride depoladiktan sonra,tekrar �g�t�lmeye gerek kalmadigindan gaz olusumu meydana gelmiyor.

Ne sis yaniyor ne kebap misali.

Gerekli olan t�m besinleri v�cut depoladigindan,t�m g�n�n�z harika ge�iyor.

Ama unutmayin

Bu sin�sleri tikali olan,mideden gelen gazlar i�in ��z�md�r.

A�iklamam kime mantiksiz geldiyse sadece uygulasin sonucu g�rs�n yada google dan az arastirsin.

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2016 tarihinde 17:26
Su banyoda yuz temizleme olayi gerekli mi? Pek anlamadim da orasini.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bilginog Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2016 tarihinde 18:29
Evet gerekli ćunku sunisler tikaliydi arkadasin.eger seninde geniz akintin varsa yapman gerekiyor.

Islem cok basit :

Sicak su akan cesmeyi aciyorsun temiz yuz sabunuyla tum yuzunu guzelce yikiyorsun.Ardindan aynanin karsina grcip.sabunun bir ucuyla goz altini ve cevresine guzelce masaj yapiyorsun.

Bu sinuslerdeki tikanikliklar yuzunden biriken mikroplu ve bakterili atigi genze akitip mide asidiyle yokk edilmesini saglicak.

Bundaki amac meyvelerden sonra nefes de gaz olmayacagindan sunislerin acik vaziyette gorevini rahat yapmasini saglamak.

Bu islemi 4-5 aksam aksam yemeginden sonra yapman gerekir.

Ama ilk gun yaptiginda arkadasdaki gibi etkisini ertrsi gun sabahinda gorebilirsin.

Mantik su :

Sinus acik mideden gelen gaz yok...

Sabah neden agiz kokusu olsun ????.

Goz altlarin 3 gun sonra bembeyaz olucak,saglikli gozukceksin..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2016 tarihinde 20:49
Goz altlarim mor! Evet dogru tahmin ettin! Ama hala su goz masajini anlamadim. Madem masaj onemli neden yuzumuzu yikiyoruz?

Neden masaji sabunla yapiyoruz?

Ayrica masaji gozun altinin tam neresine ve gozun ne kadarlik bolgesine yapmak lazim? Elmacik kemigine mi yapacagiz sadece?
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 09:12
Sevgili kardesim elma armut ne alaka niye bu meyveler?bu meyveler neye iyi geliyor??bi de murat hoca ne d�s�n�yor bu kon konu hakkinda merak ediyorum..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 13:41
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

Sevgili kardesim elma armut ne alaka niye bu meyveler?bu meyveler neye iyi geliyor??bi de murat hoca ne d�s�n�yor bu kon konu hakkinda merak ediyorum..

Dur bakalim nereye gidecek bu doktorculuk oyunu diyerek sabirla okuyorum yazilanlari.

Aslinda sizler masumsunuz, bizler g�revimizi yapmadigimiz i�in bu is bu noktaya kadar gelmis. Hurafeleri okurken �z�nt�m bundandir.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 15:42
Bilmiyorum ama adamin dediklerini yaptim. Sinus temizleme olayini degil.

Sabah kalktim sekerli birsey yemedim. Elma, portakal, ayva, muz falan yedim. Su an agiz kokumda azalma var cidden. Placebo diyeceksiniz? Yutkunusum rahatladi. Placebo degil yani. Bilmiyorum, zararsiz birsey diye denedim ben.

Ayrica dedikleri dogruydu. Bazen yemeklerden sonra cok halsiz falan oluyordum. Goz altlarim mor. Denemekten zarar gelmez bence. Ya tutarsa diye de denemem tabi herseyi.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 16:19
Arkadasin dedigine kelime kelimesini katiliyorum. Uzun zamandan beri deneyim ve g�zlemlerime dayali olarak dil arkasi koku sin�slerden akan yapisik mukoz ile birlikte meydana gelir yapisiyorlar. Ve her birimizin bogazinda balgam hissi bogaz temizleme vardir. Bunun nedeni odur orada bir yemek yedigimizde direk dil arkasina yapisiyor. �rnek karpuz yedigimizde dil arkasi kirmizi olur suyu yapisiyor bilen bilir.

sin�sleri temizlemek i�inde sin�s rinse kiti alin arkadasin dedigi y�ntem ile temizlenmez. bu burun sisesi ile burnun i�ine girip dolasarak diger delikten �ikar tertemiz olur burnunuz

Gaz konusuna gelecek olursak bu aralar baya �igk�fte yiyorum koku %60 azaldi. Ge�ti hemen hemen

�igk�ftenin yararlari hakkinda

Mide ve bagirsaklardaki gaz birikimini �nler.
Bagirsak enfeksiyonlarina karsi v�cudu g��l� kilar.
Bagirsak b�brek ve mesanedeki zararli bakterilerin yok edilmesini saglar.

Gibi faydalari var.�igk�fte yedimi bagirsak hareketliligim azaliyor ve s�rekli bir agrima olmuyor.

kaynak: http://battalbey.weebly.com/ccedili287-koumlftenin-faydalar305.html
Başa Dön
sarraf96 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 16:42
Hocam arkadas hakli olabilir ��nk� s�yledikleri birebir uyusuyor. Ayrica sunu s�yliyim sin�slerdeki problem i�in SINUS RINSE KIT kullanmanizi �neririm. Bunlari uygulayip �st�ne SINUS RINSE KIT kullanirsaniz baya faydasi olacaktir. Ben kullaniyorum faydasi oluyor. Bide arkadasin dediklerini uygulayip sonu�lari yazarim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 16:58
Aydin hocam doktor diye gecinen ama sabah 8 den aksam 5 e kadar yan gelip yatan gripim diene ezberledigi bi ilaci veren basindan savan cooook doktro var coookkkkk bu ozeldede boyle devlettede bole ama bu rahatlik modu biz turk insaninda var once bu zihniyeti sifirlamak lazm he diceksiniz srn doktor olsan cok mu yarali olurdun bende bi 5 10 yil sonra yan gelip yatmaya calisirim diorum ya turk insaninn dogasinda var bu .......tirmalamaya dewam ama o meyve konusu felan mantikli sabun konusu biraz mantiksiz
Başa Dön
donniebrasco Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı donniebrasco Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 17:22
Elma armut yedikten sonra bende sakizdan daha iyi maske oluyor cok hafifliyor koku
Belki birg�n
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bilginog Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 19:53
Burada maddi bir beklenti olmadan,konuyu yasamis biri olarak sirf insanlara yardimci olmak amaciyla paylasiyorum..

Sizin hurafe olarak gordugunuz bu mevzuya,bircok insan bilimsel olarak doktor doktor gezsede cozum bulamamis olan insanlar tarafindan acaba derman olurmu diye deneyenlerin belki son sebebi olabilir.

Bu forumda kim varsa hemen hepsi bilimsel olarak adlandirdiginiz doktorlarimiza muracat etmis insanlardir.

En az 50 kisi : Sunus akintisi icin yapcak bisi yok bunla yasamak zorundasin,nemli yerlerde bulun tarzi nasihatlar almistir.

En az 50 kisi : Disden kaynakli bisi yok diyer sebeplerden dolayidir dislerini duzenli fircala cevabi almistir.

En az 50 kisi : Agiz kokusuyla yasamaniz gerek buna katlanmalisiniz cerrahi bir nedeni yok cevabi almistir.

Evet soyledigim hurafemi, yaptigim doktorculukmu,3 disimi cektirdim,5 doktorla kavga ettim.Benim nasilki gozluklerim var bunla yasamak zorundayim seninde sunis akintin olacK onla yasamak zorundasin diyen doktorlarla muhattap oldum.

Agiz kokusun pisikolojik git evinde dinlen kafana takma diyen doktorlarla karsilasdim.

Kim ne derse desin...

Soyledigim meyveler mide kaynakli agiz kokusunu yok ederek bogazfaki tum balgami 4 gun icerisinde atiyor.

Deneyen dener denemeyen forumda gezmeye oyle yasamaya devam eder.

Bundan sonra hic kimsenin e mailine cevap verilmicekdir.

Son olarak meyvelerin ozelligi ne diyen arkadasa s�zūm,tum ilaclar dogadan elde edilir.

1 er koli alsan 2 gun denesen �lmezssin sonucda ilac degil.

Simdi kim ne yaparsa yapsin.birdaha bu foruma girmiyorum alasmaladik
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 19:54
Guncelleme: Yagli ve sekerli hicbir sey yemedim. Meyve falan yedim sadece. Hohluyorum elime cok az bir koku var. Eskiden les gibi kokardi. Bilmiyorum ama cok ise yaradi da diyemem. Agzimda ferahlik hissetmiyorum.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 20:31
İlk gönderen: mmkk mmkk yazdı:

Aydin hocam doktor diye gecinen ama sabah 8 den aksam 5 e kadar yan gelip yatan gripim diene ezberledigi bi ilaci veren basindan savan cooook doktro var coookkkkk bu ozeldede boyle devlettede bole ama bu rahatlik modu biz turk insaninda var once bu zihniyeti sifirlamak lazm he diceksiniz srn doktor olsan cok mu yarali olurdun bende bi 5 10 yil sonra yan gelip yatmaya calisirim diorum ya turk insaninn dogasinda var bu .......tirmalamaya dewam ama o meyve konusu felan mantikli sabun konusu biraz mantiksiz

Ben biz g�revimizi yapiyoruz demedim.
Tam tersini s�yledim biz sizlere karsi �zerimize d�sen g�revimizi yapamadik dedim.

-M

Başa Dön
Mnsm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mnsm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2016 tarihinde 23:27
Burada herkez bu lanet kokudan muzdarip ve bir ��z�m arayisinda.
Konuyu baslatan arkadasa tesekk�rler ��nk� biz denemden bilemeyiz her ��z�m�n tibben kanitlanmis olmasi gerekmez.
Bana sa�ma geldi demek bence gereksiz.
�nce bi denyelim
Tecr�beli olanlarla g�r�s alisverisi yapalim

Hayatim zindana d�nd�. D�n otob�s yolculugu yapmak zorunda kaldim kuzenimle y�z�ne bakarak konusamadim insanlarla iletisime ge�emiyorum biktim, usandim Allah'im neolur diyorum bi ��z�m� olmali kurtulabiliriz.
Ger�ektende var insaallah hepimiz kurtuluruz

Konuyu baslatan kardesim birbirmize sirtimiz ii d�nmeyelim sende devam et bence.
Başa Dön
Mnsm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mnsm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2016 tarihinde 00:25
Bilginog eger ger�ekten insanlara yardim etmek istiyorsan ve tezin, tezleri in basarili sonu�lar verdigi deneyle sabitse forumu terkedemessin. Belkide bazilarimizin kurtulusu bu ��z�m.    
Insan bildiklerini anlatmakla m�kelleftir.
Başa Dön
sarraf96 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2016 tarihinde 11:45
Katiliyorum ayrica o kadar propolisti elma sirkesiydi herseyi deneyen insanlarin bu basit ��z�m� denememesi �ok garip. ��nk� adam burda �r�n tanitmamis �ikari yok. Sabunu y�z�ne s�receksin bunda k�t� ne olabilir veya meyve yiceksin neresi garip?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bilginog Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2016 tarihinde 11:59
Son olarak Ben iyilestim katagorisinde agiz kokusunu nasil yendim konulu baslikta t�m yasadiklarim,uyguladiklarimi,ve ��z�me nasil ulastigimi anlatacagim.

( Bademcik Hari� ) T�m tip agiz kokusuna maruz kaldigimdan dolayi,yasadiklarimi ve yaptiklarimi okuyan arkadaslar ona g�re hareket ederse belkide tek umut isigi olabilir.( Eminim �ogunuzun sorunu bunlardan biridir.)
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Subat-2016 tarihinde 16:28
Ben yine uzun zamandir girmiyordum foruma.
Ama her girdigimde gelismeleri okuyorum.
Ben kendi adima Bilginog arkadasa,paylastigi bilgiler icin tsk ederim. Bu arada benim kokum da buyuk ihtimalle KBB kaynakli. Ve yaklasik 3 aydir kokum yok denecek kadar azaldi! Tabiki deneyledigim seyler sayesinde oldu.Ne mi denedi Hani burnunuzdan agziniza birseyler cekip agizdan atarsinizya,iste ben bunu yapiyorum hergun.Hani cekerken sanki horlama sesi varmis gibi! Ben 3 aydir bunu yapiyorum ve kokuda y�zdelige vurursak bendeki%90 kayboldu. Yani anlatmisimdir umarim.Dilimin uzerindeki tabakayi kazirken,o dedigimi yapiyorum ve en son dislerimi fircaliyorum ve gun boyu agzim %90 hos kokuyor.Sanirim yaptigim bu egzersiz sayesinde sinuzlerim hava mi almis oluyor,genzim mi temiz hava aliyor,bilemem ama birseyler oluyorki,koku hiiiic eskisi gibi degil.Bence Bilginog arkadasin anlattiklari benim denediklerimle paralel gibi.Bu arada Murat Hocaya da katiliyorum.Bazi doktorcuklar gorevlerini yerine getirmedikleri icin bizler bu illetten kurtulamiyoruz! Ama bu konuda tecrubelerini paylasan arkadaslari da kirmamak k�st�rmemek lazim.Guzel s�z herzaman pozitif durumlar yaratir. Sifalar diliyorum.
Başa Dön
mehmet289 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet289 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Subat-2016 tarihinde 23:11
Hocam ben de 10 seneden beridir agiz kokusu �ekiyorum hem de �yle b�yle degil �ok siddettli agiz kokusu... Burda yazilanari okuyorum insanlarin doktor doktor dolasip sonu� alamadigini g�r�yorum agiz kokusunun nedenlerine bakiyorum hi�birinin bende olmadigini biliyorum ama yine de agiz kokum var �ok umutsuzum hocam ne yapmaliyim ?
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2016 tarihinde 00:07
Bu meyve ile dildeki pas ge�ti mi ? Ayrica bu meyveler de yuksek oranda seker var ve seker benim bagirsaklarimi mahvediyor.. Bende bu y�zden hi� meyve tuketemiyorum.. ilgin� geldi �ok ilgin� geldi.. deneyecegim yine de.. Zaten yapmadigimiz kalmadi :)
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Subat-2016 tarihinde 06:47
Eee g�ncelleme? Fruktoz dolu meyveler ki vitamin bakimindan olduk�a yetersiz (organik ise baska) ne tarz katkilar yapti size?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2016 tarihinde 13:53
Mehmet kardesim sen guncelle bizi karbonatli su ile olan tedavin nasil gittimi tamamen ben 2 haftadir bi bardaga 1 caykasigi koymak uzere iciyroum dildeki pas cogu zaman sifir ama agizkokusu tamamen gecmedi   sende durumlar nasil
Başa Dön
Birbayan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Birbayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2016 tarihinde 21:26
�ncelikle uzun zamandir sorunum olan bu agiz kokusuyla ilgili bu kadar bilgi paylasimci candan insanlarin birlikte yorumlastigi bi site buldugum icin ilk basta cok sevindim ama umutlarimin yikilmasindan korktugum ve burda ilk defa okudugum seylerde care olmazsa diye korkumdan yazip yazmamak ta cok kararsiz kaldim ama yaziyorum. Ben 5 yildir bu sorunla karsi karsiyayim. Hersey ilk sigarayi yakmamla ortaya cikti. Sigara benim bogazimi cok yakiyordu bana yaramadiginin farkindaydim ama hep ictim hic vazgecmedim. Sonradan farkettigim birsey orfaya cikti. Hani sabah uyandiginizda agzinizda olusan butun gece yemek yememekten kaynaklanan tukuruk akisinin olmamasiyla birlikte gelen agir bir koku olur ya hani agziniza bir parca ekmek bile atsaniz hemen gider iste o bende gun icinde olmaya basladi. Agzim sabah kalktigimda ki gibi kupkuru hep. Arastirdim arastirdim allahim agzim kokuyor kendime ozguvenim sifir ileride napicam sevdigim insanla napicam.. Sonra agiz kurulugu diye bir hastaliktan s�pelendim. Bursada t�k�r�k bezi sintigrafisi cektirmeye gittim. Tukuruk bezimde anlamli derecede azalma cikti. Ve bu yuzden bakterileri temizleyemiyordu ve agzim kokuyordu. Bogazimdaki tukuruk bezlerimi sigarayla yaktim ben. Ve bunun da bu agiz kurulugu probleminden gelen kokununda bir caresi yok. Hep gargaralar kullandim tukuruk artirici jel yedim yuttum yok. Hicbirseyin kalici cozumu yok. Bahsettiginiz tip1 2 koku falan onlar hakkinda bir bilgim yok ama bir cok agzik kokusu probleminin tukuruk bezleriyle ilgisi oldugunu dusunuyorum goz kurulugu agiz kurulugu diye hastaliklar var hatta. Bendeki sadece benden kaynakli kalici bir problem. Artik ben bundan sonra hayatimi her an bunu dusunerek yasamak istemiyorum. Bu siteyi gordugumde bahsettiginiz murat hocanin gargarasiyla bir umut sevindim. Daha siteyi kesfedeli bir saat oluyor. Yine umutsuz arastirmalar icindeyken buldum. Bu ilaci alabilecegimiz bir numaradan bahsetmissiniz siparis icin. Bu numaraya nereden ulasabilirim murat hocam siz bana bir cevap verirseniz cok mutlu olurum sizcede benim sorunum dusundugum sey mi bir caresi var mi kalici mi. Cok tesekkur ederim simdiden siteyi takipteyim
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mart-2016 tarihinde 11:52
�nce hos geldiniz. Burasi psikolojik destek i�in vardir. Umarim faydalanirsiniz.

PharmolZn gargaranin form�l� bana aittir ama benimle hi� bir ticari iliskisi yoktur. Bulamazsaniz siparis ve temas edeceginiz kaynaklar ilacin kendi sitesinde mevcuttur.
http://www.pharmolzn.com
Başa Dön
Reisbey233 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Reisbey233 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2018 tarihinde 20:04
Kardesim allah icin banada yardim et cok zor durumdayim agiz kokusu hayatimi mahfetti lutfen rica ederim allah icin ya yardim et bana
Allahimyardimet
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2018 tarihinde 17:56
Murat hocamin tv lerde reklamlari sik d�nen Enterogermina isimli �r�n hakkinda ne d�s�nd�g�n� merak ediyorum , kabizlik sorunu �eken biri olarak bana �nerirmisiniz? fikirleriniz nedir hocam
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2018 tarihinde 21:00
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Murat hocamin tv lerde reklamlari sik d�nen Enterogermina isimli �r�n hakkinda ne d�s�nd�g�n� merak ediyorum , kabizlik sorunu �eken biri olarak bana �nerirmisiniz? fikirleriniz nedir hocam

Ismini ilk defa duydum. I�erigini bilmiyorum. I�erigini yazarsaniz fikrimi s�ylemeye �alisirim.
-M
Başa Dön
Reisbey233 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Reisbey233 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2018 tarihinde 16:40
kardesim banada yardimci olurmusun agzim kokuyor ve ne yaptiysam kurtulamadim
Allahimyardimet
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2018 tarihinde 15:54
Nedir?

Enterogermina Yetiskin Formu

Enterogermina, probiyotik mikroorganizma i�erir.

Probiyotik mikrooganizmalar sindirim sistemini d�zenlemeye ve
bagisiklik sistemini desteklemeye yardimci olur.

I�indekiler (5 ml�lik 1 flakon i�inde):​ Su, Bacillus clausii sporlari 4x10 cfu*

Kullanim sekli ve dozu: Kullanmadan �nce flakonu �alkalayiniz.
11 yas ve �zeri bireylerde: G�nde 1 flakon (5 ml, 4x10 cfu B.clausii) i�ilir.

Enterogermina �ocuk Formu

Enterogermina, probiyotik mikroorganizma i�erir.

Probiyotik mikrooganizmalar sindirim sistemini d�zenlemeye ve
bagisiklik sistemini desteklemeye yardimci olur.

I�indekiler (5 ml�lik 1 flakon i�inde)​: Su, Bacillus clausii sporlari 2x10 cfu*

Kullanim sekli ve dozu: Kullanmadan �nce flakonu �alkalayiniz.

2-10 Yas grubu �ocuklarda: G�nde 1 flakon (5ml, 2x10 cfu B Clausii) i�ilir.

Uyarilar/�nlemler:
-Tavsiye edilen g�nl�k porsiyonu asmayin.
-Takviye edici gidalar normal beslenmenin �n�ne ge�emez.
-�ocuklarin ulasamayacagi yerde saklayin.

-Ila� degildir

Hastaliklarin �nlenmesi veya tedavi etmesi amaciyla kullanilamaz

-Hamilelik ve emzirme d�nemi ile hastalik veya ila� kullanilmasi durumlarinda
doktorunuza danisiniz.
-Agiz yoluyla i�ilen sivi.

*cfu: canli bakteri miktari
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Siineem Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Siineem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2018 tarihinde 13:42
5 Subat 2016 da bunu paylasmissiniz su an 1 Haziran 2018 deyiz agiz kokusuyla ilgili durumunuz nedir merak ediyorum
Başa Dön
Ahmet123456 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ahmet123456 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eyl�l-2018 tarihinde 17:02
Ben. Ne yaptiysam geciremdim hem de oyle boyle degil konusmadigimda bile koku cikiyor neyse peki en nasil halletin lutfen yazarmisin
Başa Dön
Fulya Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fulya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2018 tarihinde 22:49
�ye Birbayan in yazisina atfen soruyorum t�k�r�k bezi sintigrafisi nerede �ektirilir bilen var mi KBB b�y�k ihtimalle ama bu kadar KBB ci gezip ilk kez burada duymak beni sasirtti.
Agiz kurulugu-tukuruk azligi �ocuklugumdan beri muzdarip oldugum birsey. hocam tek sebep bu olabilir mi ve kuruluk ne kadar koku yapar?
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2018 tarihinde 12:33
Evet. Agiz kurulugu Tip 1 agiz kokusu i�in hazirlayici bir sebeptir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.