![]() |
Pharmol zn ile iyilestim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kokarcasey
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Pharmol zn ile iyilestimGönderildi: 04-Mart-2016 tarihinde 11:48 |
|
Arkadaslar merhaba . Ben agiz kokusu sorununu orta okuldan beri �ekiyorum suanda 22 yasindayim �niversite son siniftayim. Bu illetin ne kadar k�t� hissettirdigi ger�egini yasamayan bilmez bunlari ge�iyorum denemesinin yol y�ntem kalmadi. Dislerimde kaplamalarim vardi onlari degistirdim , midemde mi acaba sorun dedim 3 kere endoskopi oldum bir sey �ikmadi yinede helipak kullandim en az 4 kere. ��nk� antibiyotik ge�ici de olsa kokuyu ge�iriyordu be ben ise yariyor saniyordum her seferinde. Midemden olmadigini anladim kulak burun Bogaz'a gittim bademciklerimi aldirdim burun kemigimi t�rp�lettim daha sonra ge�meyince geniz etlerimi yaktirdim.
Bunlarin hi� biri bir par�a da olsa ge�irmedi o kokuyu. Benim kokum bir fakt�re bagli olmadan azalan veya artan bir koku degildi yemek yedigim yanda bir seyler i�tigim anlarin disinda her daim oradaydi. Metal tadi vardi agzimda s�rekli kokuyu duymuyordum ama tad vardi genelde. Biraz igren� ama parmagimi dil k�k�me dokundurup kokladigimda her zaman ayni igren� koku oradaydi. Bu arada dil k�k�m�n �ok fazla girintili �ikintili oldugunu farkettim , herkesin �yle mildir bilemiyorum ama sorunun orada olduguna karar verdim. Bir ay �nce bu forumu kesfettim ve PHARMOL ZN ile tanistim . Hemen internetten siparis verdim ve kullandigim andan itibaren kokuyu kesti. Hala inanamiyorum yillardir �ektigim iskencelerden kurtulmak bu kadar kolay miydi. G�nde iki kez kullanmak yetiyor arkadaslar. Benim anlattiklarim gibi sorunu olan varsa l�tfen denesin. Benim bir ayim dolmak �zere. Ilk kullandigim Zamanlarda sabah yaptigim garagara gece yarisina kadar yetiyordu yalniz Zaman ge�tik�e s�resi azaliyor gibi . Etkisinin ge�mesinden �ok korkuyorum . Murat hocama sormak istiyorum , dilin k�k kismina yerlesen bakteriler bu garagaraya karsi bagisiklik gelistirebilirler mi? Eger �yle bir sey olursa ger�ekten d�nyam kararir. Bir aydir kokudan kurtuldum arkadaslar KESINLIKLE DENEMELISINIZ! |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2016 tarihinde 07:13 |
|
Eger etkisinde azalma olursa 1-2 g�n ara verip yeniden baslarsiniz veya kullanma sikliginizi artirabilirsiniz.
Toksik degildir, �m�r boyu (dis macunu gibi) kullanilabilir. (Not PharmolZn ile aramda hi� bir ticari bag bulunmamaktadir) -M |
|
![]() |
|
Mnsm
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2016 tarihinde 22:36 |
|
Ge�mis olsun.
Acaba gargara yutkunurken hissedilen balgam k�tlesinide yok edermi bende her yutmada hissediyorum koku sanki oradan �ikiyor. Birde sabah t�k�rd�g�mde t�k�r�g�m asiri yogun yapiskan ve kahverengi oluyor. Gargarayi deneyecegim. |
|
![]() |
|
Kokarcasey
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Mart-2016 tarihinde 00:10 |
|
Bu Arada oxyfresh �inkolu gargara da pharmol zn ye benzer bir �r�n sanirim. I�inde limon ve nane �zl� olani kullaniyorum iki g�nd�r o da kesiyor kokuyu ve agizda nahos bir tad birakmiyor.
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Mart-2016 tarihinde 19:06 |
|
Naneli seker aliyorum. Etrafa garip bir koku yayiliyor. Her seker yiyen insandan koku etrafa yayilir mi ya kafayi yiycem artik !otob�ste genelde �n�mde oturan insan etrafi koklamaya basliyor.Agiz kokusunun ��z�m� vardir bastirilabilir ama nefesten etrafa yayilmasi insanlarin i�inde kendini �ok k�t� hissettiriyor.Pharmol zn yi eczanelere sordum. Adini bile ilk defa duyuyorlar. Nereden aldiniz siz?
|
|
![]() |
|
Funda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mayis-2016 tarihinde 15:30 |
|
Murat hocam eczaneden pharmol zn alcaktim ama 400ml lik solusyon var 15 lira denildi.Bunu alip kullanabilirmiyim cam sise ile aynimidir cevaplarsaniz sevinirim tesekk�rler
|
|
|
T�kenmislik
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mayis-2016 tarihinde 21:30 |
|
Valla ben satmiyorum, bu t�r seyleri bilmiyorum. Zaten 400 ml si s�ylediginiz fiyata satiliyor diye biliyorum. http://www.pharmolzn.com sayfasinin en altinda firma sahibinin cep telefonu var. O numarayi arayip istediginizi sorabilirsiniz.
-M |
|
![]() |
|
BezginBet�l
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Mayis-2016 tarihinde 03:55 |
|
Arkadaslar Pharmolzn ile kurtulanlar ne durumda?Deneyenler?
|
|
![]() |
|
Funda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Mayis-2016 tarihinde 12:10 |
|
pharmol zn 2 g�nd�r kullaniyorum.2 saat kadar kokuyu engelliyor bende.D�n kina gecesine gittim �ikmadan 2 dakika beklettim agzimda 2 saat kadar g�t�rd� ve koku yine geldi ama ben memnun kaldim zaten s�rekli kullanmam etkili olmasi i�in acil durum kurtaricim olacak.Ben zaten hissediyorum dilimde dil k�k�nde bakteriler var sorun o ama ��z�m yok oldugu kadar artik . Murat beye sonsuz tesekk�rler saygilar
|
|
|
T�kenmislik
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mayis-2016 tarihinde 15:36 |
|
Evet bende ayniyim bu tip 1 tedavisi nedir ?Neden olur ?Nasil kurtulunur ?Bir bilen varmi?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mayis-2016 tarihinde 20:03 |
|
Normalde 5-6 saat etkili olmasi lazim murat hoca �yle diyordu mesela bende icsem bana da 1 saat etki eder ama besleyen kaynak baska
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mayis-2016 tarihinde 19:42 |
|
Disleriniz macunla fir�aladiktan sonra bu gargara ile sadece gargara degil birde dislerinizi ve dilimizin fir�alayin bakterilere daha kolay ulasmasi lazim tahminim etki s�resi 4-5 katina �ikar ben bunu baska gargara da yapiyorum aksamdan sabah agzim kokmuyor ama benimkisi tuhaf bisey yemek yiyince koku yapiyo yedigim yemekler agzima yapisiyo ve k�t�l�kten kokuya neden oluyo sakiz �igneyerek gideriyorum bademciklerimide aldircam artik bende bogaz refl�s� var b�y�k ihtimalle bakteriler bogazima yapisiyo oda kokuya neden oluyo
|
|
![]() |
|
moonlight
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Temmuz-2015 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2016 tarihinde 18:24 |
|
Ben pharmol zn kullaninca koku daha da artiyormus gibi geliyor bana. B�yle bir sey m�mk�n olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
hamza171
�ye
Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Durum: Çevrimdışı Puan: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Eyl�l-2016 tarihinde 05:17 |
|
Merhaba arkadaslar bu derdi son 6 yildir �ekiyor(du)m.
Evet bu bir hastalik ve iyi bir g�zlem ve tibbi tedavi gerektiyor �ncelikle bunu bilelim. Ben ilk olarak bademcigimi aldirdim kbb doktoruma anlattim bakti ve bundan kaynaklaniyor olabilir dedi aldirdik kokuda azalma oldu ama hala devam ediyordu. Gastrit �ikti ve hp antibiyotik tedavisi oldum tedavi boyunca sabah kalktigimda bile koku yoktu. Son g�nlerde ise Pharmol ZN'yi kesfettim burada Murat hocaya sunu s�yleyecegim 1-Hocam bizim kalitsal olarak veyahut bir hastalik sonucu bakteriyi tutan diger insanlara g�re daha zayif bir dil tabakamiz var ve kokular burdan kaynaklaniyordu bende ��nk� pamuk veyahut kulak ��p�yle dis etimi yaran 20lik disler dahil t�m heryere degdirsem bile koku yoktu lakin dilimde inanilmaz �irkin bir koku var.Her g�n temizleyince dilimi o tabaka baya inceliyor lakin sabah yine aktif oluyor :) Bunun hala nedenini anlamadim ama bagirsak olabilir diye d�s�n�yorum neyse. Sonu� olarak hocam bu gece agiz kokum tavanken hem a�im hem uyudum pharmol znyi gargara yaptim ve her zamanoldugu gibikokuyu uzun s�redir kesti.Bu demek oluyor mu ben tip1'im ve dile y�neleyim dil temizligimi arttirip her g�n fir�alama yapayim ve diger sebepleri aklimdan �ikararak paranoyakliktan kurtulayim :) Eminim bir �ogumuzun sorunu bu saygilar.. |
|
![]() |
|
mehmet27
�ye
Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Durum: Çevrimdışı Puan: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Eyl�l-2016 tarihinde 12:46 |
|
Bu gargarayi nerden bulabiliriz eczanede
bulamadim |
|
![]() |
|
Ilyaha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2016 tarihinde 21:39 |
|
Merhabalar
Forumda uzun uzun vakit gecirdikten sonra uye olmaya karar verdim ve size fayda buldugum seyi anlatmak istedim. Oncelikle agiz kokusu yasadigimdan eminim. Acik sozlu olan kardesim zaman zaman bana bunu soylemeye calisirdi. Ben bu sorunu cok uzun senelerdir, hatta kendimi bildim bileli yasiyorum. Kucuk bir komsu cocugu bunu yuzume karsi bile soylemisti. Tum bunlarin yani sira kendim bu kokuyu siddetli bir sekilde hissediyordum. Avcuma nefesimi verip kokladigimda, ya da burnumdan nefes alirken bile yutkundugumda bu kokuyu aliyordum. Zaman zaman agzima bademcik tasi denilen olusumlardan da gelir. Bu konudan cok muzdarip oldugum icin senelerdir cok doktor gezdim. En son bademcik ameliyati olmayi kafaya koyarak bir universite hastanesine muayene olmaya gittim. Doktor muayene etti, bademciklerinde evet bir seyler var ama surekli sismiyorsa ameliyat senin icin agir ve gereksiz olur dedi. Kolay bir ameliyat olmadigini, ne zorluklar cekecegimden bahsetti. Once gargara verelim, bunu dene gecmezse baska cozumlere bakalim dedi. Ben yine hayal kirikligi ile ayrildim ordan, cunku gargaranin bademciklerime ne faydasi olacakti ki. Ama bu sefer kararliydim, gargarayi tavsiye ettigi gibi kullanip ge�medigini soyleyip ameliyat talep edecektim. Verdigi gargara alkolsuzdu, gunde uc dort kere kullanmami onerdi. Sabah aksam dislerimi fircalayip gunde dort kere kullandim. Ilk kullandigim gun kokunun gectigini farkettim, ama gecici oldugunu dusunuyordum. Kullandigim ilk gunun ertesi gunu uyandigimda bile agiz kokusu yoktu. O kokuyu almak icin cok cabaladim ama alamadim. Gargarayi kullanmayi birakmadim devam ettim. Bu s�re�te kokuyu hic almadim, sabah uyandigimda bile. Bu kutu bittikten sonra eczaneden yenisini almaya gittim ancak eczaci bir kutudan fazlasinin zararli olacagini soyledi. Ben bir kutu daha aldim kullandim ama gunde iki kereye dusurmustum. Bu surecte hic koku yoktu. Hatta yakin kuzenime anneme sordum yok dediler. Ozguvenim hic bu kadar yerine gelmemisti. Kendimi cok iyi hissediyordum, agzima sakiz almadan disari cikmanin keyfini yasiyordum. Ancak ikinci kutu da bitti, eczacim bu sefer vermedi ucuncuyu. Ben de kullanmak istemedim zaten, ara verdim. Ayrica dis tasi yapti ve dislerimde sararma oldugunu hissettim yan etki olarak. Biraktiktan bir iki gun sonra tekrar agiz kokusunu hissetmeye basladim eskisi kadar yogun olmasa da yine de artmaya basladi. Simdi alkolsuz ve uzun sure kullanmamda sakinca olmayan bir agiz bakim suyu ariyorum. Umarim bu gargara kadar faydasini gorebilecegim bir urun bulurum. Tavsiyelerinize acigim. Sorulariniz varsa yanitlarim. Herkese acil sifalar dilerim. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2016 tarihinde 08:09 |
|
Anlattiklariniza bakarak sizin durumunuz basit bir Tip 1 vaka gibi g�r�n�yor. Belki biraz fobi bulasmis isin i�ine.
PharmolZn gargarayi istediginiz s�re boyunca kullanabilirsiniz. http://pharmolzn.com -M |
|
![]() |
|
Ilyaha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2016 tarihinde 01:45 |
Tesekkurler Murat Bey. Onerdiginiz gargarayi alip deneyecegim, yine sonuclari paylasirim diger arkadaslar icin. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Aralik-2016 tarihinde 23:53 |
|
bu gargaranin mutlaka faydasi olacaktir kisa s�relide olsa bende kullandim ger�eten tip 1 i�in belirli bir s�re yardimcidir
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Ocak-2017 tarihinde 22:01 |
|
Bende kullaniyorum kokuyu sifirliyor harika bir his. Fakat s�rekli kullanmak gerekiyor sanirim yani bir ka� kullaninca k�kten halletmiyor. Ben daha kalici bi ��zumden yanayim.
|
|
![]() |
|
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ocak-2017 tarihinde 11:08 |
|
Siz de bulduk�a bunamayin arkadaslar ;( benimkini o da ge�irmiyor
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ocak-2017 tarihinde 21:02 |
|
ven�se katiliyorum kalici ��z�m en dogru olanidir
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
apollo
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2017 Konum: Ordu Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Subat-2017 tarihinde 13:03 |
|
Merhaba,ben iki g�nde bir flagyl,ayrica herg�n pharmol zn kullaniyorum.Bu ikiliyi kullanmaya basladigim g�nden beri kokuyla ilgili t�m sorunlarimdan kurtuldum.
1-Agiz/t�k�r�k kokusu 2-Dil arkasindaki koku 3-Burundan gelen koku 4-Hapsirinca gelen koku 5-Tat bozuklugu 6-Uyudugum/bulundugum yerde biriken koku T�m bunlarin ayni sebepten kaynaklandigini tahmin etmiyordum dogrusu.ama �yle olmasi iyi de oldu tabii. Daha kalici bir ��z�m bulununcaya kadar kendi adima basvurabilecegim en iyi ��z�m bu. Murat bey basta olmak �zere foruma katkisi olan herkese tesekk�r ediyorum. Sizlerin sayesinde bir ortamda bulunmaktan,insanlarla konusmaktan rahatsizlik duymuyorum artik. Bilgi paylasiminin ne kadar �nemli ve insani birsey oldugunu birkez daha g�rm�s oldum. Bu y�zden bende �zerime d�seni yapip yasadiklarimi paylastim.ve de paylasmaya devam edecegim.hepinize saglikli g�nler dilerim. |
|
![]() |
|
Magdurum
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Subat-2017 tarihinde 00:08 |
|
Ben de pharmol ile kokudan ge�ici de olsa kurtuluyordum fakat her g�n cantamda tasimak her yemekten sonra kullanmaktan artik bikmistim. .daha sonra forumda bir arkadasin tavsiyesiyle bir tedaviye basladim ve 2 haftadir bu sorundan k�kten kurtuldum. Ger�ekten hi� inanmazdim kurtulacagima ama oldu ve suan ger�ekten hi� bir kelime yasadigim bu mutlulugu ifade edemez.en son kalici ��z�m bulmaktan bahsetmistik burda. Evet o kalici ��z�mle iyilestim. 'Iyilestim mutlu son' konusunu okumanizi tavsiye ederim arkadaslar. Bisey kaybetmezsiniz deneyin derim. Deneyen arkadaslar da l�tfen sonu�larini bizimle paylassin.
|
|
![]() |
|
apollo
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2017 Konum: Ordu Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2017 tarihinde 13:55 |
|
Son kullandigim Pharmol zn'de tuhaf bir koku var.Nasil desem,ucuz parf�m,esans kokusuna benziyor,ama �ok berbat.Neden kattilar ki bu kokuyu pharmol un i�ine?
Gargara yaptiktan sonra bir s�re daha bu kokuyu agzimda hissediyorum.�ok rahatsiz edici. |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2017 tarihinde 11:57 |
|
Pharmol zn da �inko var ise neden �inko mineralinizi y�kseltmeyi d�s�nm�yorsunuz. Hi� test yaptirdiniz mi ? �inko eksikligi var ise siz de bagisiklik sisteminiz zayiftir zaten v�cudunuz bakterilere vir�slere karsi savasamiyprdur. Belki de �inko eksikliginizi tamamlarsaniz koku dan tamamen kurtulursunuz. Bu Gargara ile kokunuz ge�tigi i�in b�yle bir �ikarim da bulundum.Gargara ile ge�ecek kadar basit bir kokunuz var ise �inko eksikligini tamamlayinca da ge�ecek kadar basit olabilir.. bir test yaptirin derim.
|
|
![]() |
|
north
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2017 tarihinde 11:28 |
|
�ok ge�mis olsun ben de deneyecegim. Benim de dilimin �st�nde koku var. Resmen bogazimdan yukari dogru kokunun yukseldigini hissediyorum. Umarim hepimiz sizin gibi iyilesiriz...
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |