Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

kabizligin nefes kokusuna etkisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: kabizligin nefes kokusuna etkisi
    Gönderildi: 13-Nisan-2016 tarihinde 12:05
benim nefes kokusu problemim var hocam.sebebini de bulduma inaniyorum.%99 eminim diyebilirim.hastaligimin sebebi kabizlik.hani siz kitabinizda ve makalenizden bahsetmistiniz ya gazlar fazlaysa baglanamaz ve dolasima gecerek cozunur iste benim problemim de bu.hocam boyle bir rahatsizligi olan birinin tedavisi nasil olur? benim evde yapabilecegim bi sey varmi ?

Düzenleyen: aydinmur - 13-Nisan-2016 tarihinde 13:40
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Nisan-2016 tarihinde 13:42
(Mesajinizin basigini içerigi ile iliskilendirecek sekilde yeniden düzenledim)

Evet dogru. Böyle bir iliski olabilir.

Madem bu konuda tereddüt yok o halde kabizliginizin giderilmesi için en yakin saglik ocagindan yardim isteyiniz.
-M
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 14-Nisan-2016 tarihinde 20:59
Kabizlik bagirsak sorununuz oldugunu gösteriyor. Ne kadar zamandir kökü var? Ne zamandir kabizlik çekiyorsun?
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Nisan-2016 tarihinde 11:48
9 senedir cekiyorum
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Nisan-2016 tarihinde 19:03
Magnezyum takviyesini bir arastirin
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Nisan-2016 tarihinde 08:29
hocam kabizlik gecince ne kadar süre ile nefes kokusu gecer acaba?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Nisan-2016 tarihinde 09:38
Bilmiyorum. Ama ilk günlerde kaybolmasi gerekir diye zannediyorum
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 28-Nisan-2016 tarihinde 19:50
kabizlik varsa sabah 2-3 tane kuru kayisi ye aç karina. ögle yemegi aksam yemeginden sonrada at 1 adet kabizlik vs kalmaz geçiçi çözüm olur ama yinede test etme imkanin olur.
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Mayis-2016 tarihinde 20:18
O geçici kabizlik kardesim. Biz sürekli bir kabizlik halinden bahsediyoruz. Öyle kayisi ile falan geçmez
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.