Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dil altinda morluk

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dil altinda morluk
    Gönderildi: 09-Haziran-2016 tarihinde 15:09
MURAT HOCAM BISEY DANISICAM...BENIM DILIMIN ALTI   DILIMIN UCUYLA UST DISLERIMIE TUTP DILIMI ONE DOGRU SIKTIGIMDA ( BIRAZ TABIR TUHAF OLDU )   DILIMIN ALITINDA SAG VE SOL KISIM SIKTIKCA SIYAHLASIO YANI DIGER INSANLARDA DIKKAT ETTIM BOLE BISI YOK YANI GORSENIZ ORAYA BIRIKMIS BI ILTIHAP GIBI SIZCE NEDIR JOCAM
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2016 tarihinde 16:51
Bilmiyorum.
Eger fotograf g�sterebilirseniz fikir verebilirim
-M
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2016 tarihinde 22:03
Ben de denedim..hafif oranda sag ve sol tatafta iki �erit beliriyor. Bunlar sanirim damarlar. Yani kan geciyor o iki �eritten. Ama belki sendeki farklidir. Fotograf olsa iyi olur bence de.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.