![]() |
Bademcik ameliyati |
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Kuzey Yilmaz
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bademcik ameliyatiGönderildi: 28-Temmuz-2012 tarihinde 14:08 |
|
Merhabalar yasim 21 kendimi bildim bileli agiz kokum var. Ilk olarak bademciklerimi aldirmaya karar verdim. Ameliyat hakkinda bilgisi olan varmi ? �creti ne kadardir ? Sgkli sgksiz
|
|
![]() |
|
gizem
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2012 tarihinde 12:22 |
|
ben yaptirdim ben 17 yasindayim ben �zel ekol kbb da yaptirdim 350 ye mal oldu ama termal weldingle yani kanamasiz
|
|
![]() |
|
Mehmet
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2012 tarihinde 15:46 |
|
Bende olmayi d�s�n�yorum bu ameliyati, burnumda deviasyon var kbb doktoruna sordum nidazol i�ince koku kalmiyor dedim. O da bademciklerin aneorop bakteri t�retebilecegini s�yledi. Ama �ok sikintili bir ameliyat dedi. Ameliyat sonrasi yasadiginiz sikintilar nelerdir, paylasabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Kuzey Yilmaz
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Eyl�l-2012 tarihinde 13:44 |
|
2 hafta �nce oldum ameliyat . ameliyattan �iktiktan sonra �ok agrim oldu g�z�mden yas gelecek kadar 1 gece hastanede yattim. 2.g�nde agridi ama sonra hi�biey kalmadi 1 hafta sonra yara kapandi normal yemek yedim. Abartildigi kadar bisi yok forumlardaki yorumlara aldirmayin.Ama malesef nefes kokum ge�medi tam gaz devam ediyor. Bakalim daha neler yapicam.. Neler yapicam ? :)
|
|
![]() |
|
rasitcalik
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Eyl�l-2012 tarihinde 01:04 |
|
mide tedavisi konusunda israr ediyorum surekli. mide sorunu ortadan kalkinca agiz kokusu biter. ama agiz hijyeninin cok hassasiyetle yapilmasi gerekiyor.
|
|
![]() |
|
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Eyl�l-2012 tarihinde 18:59 |
|
Gastroentrlojiye gitmistim. Sikayetimi s�yledim agzim kokuyor dedim. Endoskopi vs yaptirmak istiyorum dedim. �ogu doktor gibi ciddiye almadi.Dalga ge�er gibi elime dis fir�alamayla ilgili bi bros�r verdi.Benim sorunum agzimdan olsa ben sanami gelirim !
|
|
![]() |
|
isim
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2012 tarihinde 10:02 |
Benzer sorunlari �ogumuz yasiyoruz.Ilk tavsiyem ideal sartlara en uygun bir muayene ortami bulmaniz.Devlet hastahanerinin �ogunda diger birka� hastalarla beraber pata-k�te muayene oluyorsunuz,eger sansli iseniz.Degilseniz size birka� ila� saticisi da eslik ediyor, ve belki kagit islerini hizlica halletmek isteyerek i�eri dalan diger insanlar, ve ya torpil konusunu konusmak i�in i�eri gelen doktorun bir tanidigi falan filan.Bu t�r ortamlarda doktorlar da g�nl�k hasta kotasini bir an �nce doldurup evine gitmeyi planliyor tabi.�zel hastahaneler ise tam bir tuzak.M�mk�n olabildigince fazla tetkik yaptirip seni soyabildigi kadar soymaya �alisiyorlar.Arastirma-uygulama hastahaneleri daha uygun bana sorarsaniz.Doktora planli sekilde ge�tiginiz s�reci anlatirsaniz daha faydali bir muayene deneyimi edineceksiniz. |
|
![]() |
|
01adanali
�ye
Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2013 tarihinde 12:40 |
|
Ben de agiz kokum var diye bademcik ameliyati oldum.Ama ge�medi.Size tavsiyem ciddi bademcik rahatsizliklari yani yutkunmada zorluk,s�rekli bembeyaz olmasi bademciklerinin gibi durumlarda bademciklere y�neliniz.Yada �ok agir bademcik taslariniz varsa.Bende yoktu ama strese gire gire her g�n agzima baka baka sanki bademcik tasim olustu zamanla.Aldirdim lakin �ok pismanim agiz kokum ge�medi.Iyice bir muayene olunuz en az 2 kbb doktoruna gidiniz aldirmadan �nce saygilarimla insallah iyilesiriz
|
|
![]() |
|
drdree
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Temmuz-2014 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Temmuz-2014 tarihinde 10:30 |
|
Bademcik kaynakli agiz kokusunda s�lf�r m� kokuyor!!!!!
|
|
![]() |
|
secret44
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2016 tarihinde 23:09 |
|
Ben 7 yasimda bademcik ameliyati oldum su an 21 yasindayim agiz kokum 2 senedir var neredeyse bence sorun bademcik kaynakli mi degil mi �nce onu bir ��z�n. Bademcik taslari varsa onlara bir baktirin hemen ameliyat olmayin.
|
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2016 tarihinde 23:53 |
|
Arkadaslr ben gecen dus aldim dustan sonra bademcigim orda bi takilma hissi olustu sonra baktim bademcik tasi orda ama sonra kahretsin yukundum ve bademcigin yanindan ust kisma kayboldu:-D yani acaba bademcik ameliyati oldugumuzda bademcikle beraber o bolgeyide temizliyolarmineticede bademcik tasi ve yemek artiklari oraya saklanmis olabikir
|
|
![]() |
|
Meari
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Haziran-2016 tarihinde 15:22 |
|
Belkide seninde sorunun bademciktir mmkk bu kadar umutsuz olma ve derhal bir doktora git..
|
|
|
Ya Safi
|
|
![]() |
|
bengeldim
�ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2016 tarihinde 21:26 |
|
bende bugun ameliyat oldum bir sey yiyemiyorum hadi hayirlisi
|
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
Ortak�yl�
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 23-Aralik-2018 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2018 tarihinde 18:31 |
|
Arkadaslar bademcik tasi i�in YouTube bademcik tasi i�in bitkisel ��z�m yazin ilk �ikan videoyu izleyin ordaki gargarayi uygulayin gargara kirmizipancar suyu, bal, kara biber ���n� gargara yaptiriyor bademcikleri temzleyip tas olusmasini �nl�yor bi deneyin ve sonucunu buraya yazin bizde faydalanalim ben sahan denemedim Murat hocam siz ne dersiniz b�yle bisey m�mk�n m� faydasi olur mu ??
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2018 tarihinde 07:18 |
Gogil ve yutub i�inde arama yaparken anahtar kelimelere uygun se�enekler kullaniciya g�sterilirken herkesin kendi ilgi alanina g�re se�enekler kendi aralarinda siralanir. Mesela siz bademcik yazinca 1-2-3-4-5-6... sirasinda gelen siteler, ben bademcik yazinca 4-1-6-2-9-3... sirasinda gelebilir. Bu sebeple anahtar s�zc�k ile video tarifi �zg�n bir tarif olmayabilir. Video veya bir site tavsiye ederken seyretmekte oldugunuz video ekranina sag klik yapin. Bir pencere a�ilacaktir. Bu pencere i�erisinde sunulan se�enekler i�erisinden "Video urlsini kopyala" yazan satiri tiklatin. Sonra bu grubun mesaj penceresine ge�in. Mausun ucunu yazi yazmak istediginiz noktaya getirip tiklatin. Sonra ctrl+v (yapistir)basin. B�ylece bizler de bu videoyu seyredip yorum yapalim. -M |
|
![]() |
|
Ortak�yl�
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Aralik-2018 tarihinde 00:59 |
|
Videonun linkini attim herkes izlesin, hocam bi degerlendiren. https://youtu.be/5kIYrYRTpsw
|
|
![]() |
|
Ortak�yl�
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Aralik-2018 tarihinde 23:36 |
|
Murat hocam linki attim izlediniz mi yorumlariniz nelerdir. https://youtu.be/5kIYrYRTpsw
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Aralik-2018 tarihinde 14:57 |
Bunlari reklam , para , s�hret, s�kse amaci ile hazirlanmis masum ve hurafe tuzaklar olarak g�r�yorum. Tarif edilen karisimi kullanmanizda sakinca yok. Bir faydasi oldugu da s�phelidir. Eger bir faydasi varsa bile uygulanabilir, s�rd�r�lebilir, tekrarlanabilir ve bilimsel degildir. B�yle seyelere mesai ayirip umut ve zaman kaybetmeyin. -M |
|
![]() |
|
12345
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ocak-2019 tarihinde 08:47 |
|
Merhaba arkadaslar, agiz kokununuzun eger bademcik taslarindan kaynaklandigindan eminseniz, herhangi bir hastaliginiz yoksa ve doktorunuzda kullanmanizda bir sakinca yoktur derse, propolis diye bise var arilarin �rettigi (eczane ve aktarlarda bulabilirsizniz) sabah aksam dislerinizi fir�aladiktan sonra gargara yapin ve d�zenli dilinizi fir�alayin ALLAHIN IZNIYLEk ge�ecek INSAALLAH b�t�n hastalara acil sifalar diliyorum RABBIM kimseye dermansiz dert vermesin bir an �nce kurtulursunuz INSAALLAH.
|
|
![]() |
|
12345
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Ocak-2019 tarihinde 08:01 |
|
Propolis de alkol olma riski varmis arkadaslar iyice bi arastiralim kullanmadan �nce yeni �grendim
|
|
![]() |
|
qwertyu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Ocak-2019 tarihinde 16:06 |
|
ben de koku s�phesyiler sadece kbb doktoruna gittim. bademcikten kaynaklanabilecegini, kronik iltihap oldugunu gargara vb. ile ge�meyecegini s�yledi, �ok rahatsiz oluyorsan aldirabilirsin dedi. anladigima g�re bu iltihap bademcik taslarini yapiyor ve onlar koku yapiyor, ben de bazen g�r�yordum bademcik arkasinda. agiz dusu yapan mekanik bir alet aldim, elektrikli olani da var ama pahali. denedim ve ikisinden de 8-9 tane pirin� tanesi gibi bademcik tasi �ikti. bademcik tasini temizlemek isteyenler deneyebilir.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Subat-2019 tarihinde 11:50 |
|
Gvertyu kardes mrb
Nedir bu aletler biraz daha bilgi verirmisin? Agiz dusu kulaga hos geliyor. Bir zamanlar ben, dilimin �zerini nasil daha yogun temizleyebilirim� diye d�s�nm�st�m! B�yle bir alet mi bu bahsettiginiz? Mesela vantuz gibi birsey mi, yoksa basin�li suyla mi temizliyor? Bu arada Murat hocamin bu konudaki g�r�sleri benim i�in �ok �ok �nemlidir. Hocam m�mk�nse yorumunuzu rica ediyorum. Saygilar |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Subat-2019 tarihinde 09:00 |
Fikrimi sordugunuz i�in tesekk�r ederim Agiz dusunun mikobiyolojik bakimdan dis temizliginde hi� bir h�km� yoktur. Dis temizliginde s�kse ve sov i�in �retilmistir. Dis fir�asinin yerini alamaz. Fakat burada arkadasimiz basin�li su p�sk�rten bu cihazi dis temizliginde kullanmiyor. Bademcik y�zeyindeki magmayi uzaklastirmak i�in kullaniyor. Eger solunum yoluna yabanci cisim (su, atik vs) ka�irmiyorsa bir ka� ayda 1 defa yapmasi g�z yumulabilecek bir hatadir. -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Subat-2019 tarihinde 09:17 |
|
G�naydin
Basta MUrat hocam olmak �zere, katki saglayan t�m arkadaslara tesekk�r ederim. Bakalim nerden, nasil, be ka�a bulacagiz bu aletleri! |
|
![]() |
|
qwertyu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2019 tarihinde 17:41 |
|
agiz dusu dis aralarini temizlemek i�in aslinda ama ben mesajda da belirttim bademcik taslarini temizlemek i�in kullandim. su p�sk�rten bir alet sadece, mikrobik olarak bir sey temizlemek niyetiyle de degil ama� oradaki bademcik taslarini suyla yerinden �ikarmak, ki ise yaradi. bende �ok fazla olan bir sey degildi bademcik tasi, olanlari temizledim ve kokunun gittigini de teyit ettim �evremden. arada bir tekrar yapiyorum olustuysa diye ama simdilik yok olursa diye de temizleyecegim arada.
|
|
![]() |
|
qwertyu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2019 tarihinde 18:04 |
|
suyu yutmadan da yapilabiliyor, belki arada bir yutuluyorsa da genize su ka�miyor. ben ilk yaptigimda 8-9 tane �ikti sonra o hafta bir ka� kez daha yaptim bir iki tane �ikti, 2 hafta sonra hi� �ikmadi.
bir de herkesin bogazi, bademcigi farkli sanirim. benim bogazim b�y�k m�d�r bilmiyorum, kolay a�ip arkasina dogru da su p�sk�rt�p temizleyebiliyorum. elektrikli olanini kullanmadim bilmiyorum belki fazla basin� veriyor olabilir ama onlarin da basin� ayari var. mekanik olanki �ok basin�li degil. |
|
![]() |
|
qwertyu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2019 tarihinde 18:13 |
|
yanlis anlasilmasin, nereden nasil bulunacagini s�ylemek i�in yazmadim, faydasini g�rd�g�m i�in baskalarina da faydasi olursa diye yazmak istedim. tek bir yerde degil farkli yerlerde satan 6-7 satici g�rd�m. internette aratip bulabilirsiniz, akliniza yatarsa alin.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2019 tarihinde 20:05 |
|
Gvertyu mrb
Bu aletleri hangi g�venilir firmadan alabiliriz? Bir de fiyatlari nasil? �zelden de yazabilirsin Iyi g�nler dilerim |
|
![]() |
|
qwertyu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2019 tarihinde 21:59 |
|
mekanik olanlarin 30 lira civarinda fiyatlari. akak�e'den aratin bilindik g�venilir siteler �ikar zaten, hepsiburada, n11, gittigidiyor vb. hangisi size uyarsa oradan alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Green
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mart-2019 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2019 tarihinde 14:47 |
|
Bademcik taslarim var benimde �ok net g�r�l�yor bide bademcikler delik delik kbb ye randevu aldim (bademcikleri aldirmak istiyorum) aslinda bi �ok sorun var bende k���kken burnum falan kirilmis komple anlaticam bakalim umarim kurtulurum
Burdaki arkadaslarin durumu ne oldu acaba bademcikleri aldirip kurtulan var mi? |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2019 tarihinde 08:28 |
|
bendede tonsil bi miktar olusuyordu bazen yedigim besinlerde bademcik arasina giriyodu aldirdim sorun degismedi ben kendim i�in mideden s�pheleniyorum burun deviasyonda oldum nefes alma sorunum vardi ikisibi aynanda oldum yalniz suphem hep mide uzerinde bence burdaki �ogu kisininkide mide ile alakali olabilir hi� endoskopi olmadim
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2019 tarihinde 08:32 |
|
d�zelmezse �z�lme ve �ok �mitlenme siradan bir is gibi git eger sorunun d�zelirse g�zel d�zelmezse bile �z�lme ��nk� en azindan 1 se�enegi yok etmis ��z�me 1 adim yaklasmis olcaksin simdiden ge�mis olsun insallah d�zelir.
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Green
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2019 tarihinde 18:55 |
|
Tesekk�r ederim aynen sorunlari yok etmeye �alisiyorum bi kac sorun olabilir mide bagirsak olabilir hepsi i�in birseyler yapmaya basladim bakalim ugrasicam ama bogazimdan geliyor sanki koku �zellikle bademciklerden hissediyorum yutma g��l�g� falanda �ekiyorum zaten agri da oluyor
Bende bademcik + burunla ilgili bi problem varsa mesela s�rekli geniz akintisi var sin�zit falan ikisini ayni anda yaptirmak istiyorum bakalim doktor ne diyecek o �nemli sonra dahiliyeye gidicem laktoz intoleransindan s�pheleniyorum hem kan testleri de yaptirmis olurum zaten dahiliye y�nlendiriyormus gastroenteroloji b�l�m�ne endoskopi bende yaptiricam �niversiteye gittigim i�in sikinti biraz he diyince olmuyor uymuyor randevu saatleri g�nler Bademcik ameliyati olucam suan okul var yazin 1 ay zorunlu staj ne ara olucam ameliyati bilmiyorum ama halledicem bi sekilde bu arada tabi dis doktoruna da gidicem randevu ayarlamaya �alisiyorum vizeler var uymuyor suanlik su vizeleri bi hallediyim |
|
![]() |
|
Green
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2019 tarihinde 19:06 |
|
Kesinlikle endoskopi olmalisin bence s�phelendigin her b�l�me mutlaka g�z�k korkma baska t�rl� kurtulamayiz bi yerde bi sorun var ki bu koku oluyor o sorunu bulmamiz lazim
Bademcik ameliyatini �zelde mi olun devlette mi hangi y�ntemle oldun thermal welding mi? Bademcikler alindiktan sonra bile iyi alinmadiysa besinler oralara dolup tas koku olabilir bence sen tekrar g�z�k KBB ye sorun ordan degilse kesin olarak baska soruna baska b�l�me y�nel mesela gastroenteroloji |
|
![]() |
|
Green
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 18:43 |
|
Bende yeni ugrasmaya basladim iste eger iyilesirsem ki kokuyu eskiye oranla azalttim 😊 burda detayli bi yazi paylasicam insallah herkese Allah sifa versin..
Bisey sorabilir miyim ameliyat hakkinda biraz bilgi verir misin ka� g�n yattin ka� g�ne toparlandin kokuda bi azalma oldu mu ? |
|
![]() |
|
Green
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 19:11 |
|
Murat hocam bide bisey sormak istiyorum burda bi yorumunuzda bademcikleri aldirip kokudan kurtulan yok bilmiyorum falan demissiniz ama burda 2 kisi net sekilde kurtuldu yazi da yazdi hatta ben baska sitelerde de g�rd�m bademciklerini aldirip kurtulan ka� kisi var bademciklerindeki taslar y�z�nden
Hatta sizde kitabinizda bahsetmissiniz bademcik tasi agiz kokusu yapar ve �nemli bir sebep diye ama neden forumda �yle bi �ikarimda bulundunuz merakla ettim bademcik taslari y�z�nden ameliyati gereksiz g�rd�g�n�zden mi? Yoksa ger�ekten bademciklerini aldirip kokudan kurtulani g�rmediginizden mi? |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 22:20 |
|
normal bi�akla aldi �zelde bu yontemde uzman oldugunu s�yledi s�k�r 1 yil felan ge�ti aradan yoruldum sikildim biktim uģrasamam t�rk doktorlari insan gibi davranmiyor ve Allah doktora muhta� etmesin yardimcida olmuyorlar ayni zamanda yeteneklide degiller sabit kafalilar iyi bir eczaci gibi ila� isimleri ezberlemisler baska birsey g�rm�yorum bu �lkede mevki maas i�in o g�zle okuyup o g�revi aliyorlar bilimsel �alismalari bile yok �ogunun Murat Aydin hocami destekliyorum manevi olarak ��nk� azimli ve �aliskan isini seviyor kendini gelistiriyor �rnek bir insan �alismalarinizda basarilar dilerim bu arada hocam sende baktimda yeni kaydolmussun bu hastalikta sebebi bulursan �ozum basit bulamazsan kisir d�ng�ye girersin ve psikiolojin bozulur
|
|
|
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 22:23 |
|
doktordan utaniyorum �ekiniyorum agiz egmek mah�up g�r�nmek hosuma gitmiyor birka� kez bu sikayetle doktora basvurdugumda sanki karsisinda �ok ayip veya yasak veya hadsizmisim gibi bakis tavir dalga ge�ici ge�istirici konusmalar sergiliyen bir insandan yardim beklemek ahmaklik
|
|
|
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 22:26 |
|
bazi doktorlar �ok bilimsel isine asik sorunu bulmaya ve ��zmeye oďakli bazilarida tip diplomasi �zerinden tip siyaset�iligine b�r�n�p hastasiyla �ekismeye didismeye onu hor g�rmeye firsat kolluyup bundan haz aliyorb
|
|
|
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2019 tarihinde 07:51 |
G�zel soru i�in tesekk�r ederim. 2005 yilinda ilk agiz kokusu kitabimi kaleme aldigim sirada literat�r �alismalari agiz kokusunun kaynaklarindan birisinin bademcikler oldugunu isaret ediyordu. Israil ekolu bu iddianin basini �ekiyordu. Dr. Finkelstayn Israil'li bir hekimdir ve bu konuda iddiali �ikislari vardir. Elimdeki bu bilgilere dayanarak tonsil taslarinin agiz kokusu yapabilecegini kitabimda yazdim. Ilerleyen yillarda hi� kimsenin bademcigini aldirip iyilesmedigini g�r�p s�pheler duymaya basladim. Bademcigini aldiran herkes 2 ay iyilesiyordu. Ama sonra agiz kokusu tekrar basliyordu. Bu konuyu Ingiltere'deki bir meslektasim ile masaya yatirdik ve inceledik. Bu konuda bir makale yazip Yurt disinda bir kulak burun bogaz dergisinde yayinladik. http://www.drmurataydin.com/halitosis-tonsil.pdf Bana g�re: Tonsiller tek baslarina kokarlar.Parmaginizi tonsile bastirip parmaginizi koklarsaniz koktugunu g�r�rs�n�z. Ama �zerini salya kapattigi m�ddet�e bu koku agiz kokusuna d�n�sm�yor. Bu sebeple bireyin agzi kurumuyorsa, agiz kurulugu yoksa, bademcik ne kadar tas yaparsa yapsin agiz kokusuna d�n�sm�yor. Bazi istisnalar var: atesli hastalik durumunda, kizariklik bulundugunda, kesintisiz tas imalati varsa, tonsil hacmi istmus'un ��te birini kapatiyorsa vesaire agiz kurumasa bile kokuyor fakat bu istisna durumlar toplam vakalarin pek azina isabet ediyor. Bizim �lkemizde ve b�t�n d�nyada yanlis yapiyorlar. Kulak burun bogaz hekimi yakaladigi tonsili derhal yerinden aliyor. Daha b�y�k belalara yol a�iyorlar. Bu uygulamayi dogru bulmuyorum. Sordugunuz i�in tekrar tesekk�r ederim -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |