Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dis kaybi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dis kaybi?
    Gönderildi: 21-Temmuz-2016 tarihinde 14:35
Murat hocam bunu �zellikle size sormak istiyorum �zel mesaj yoluyla ulasamadigim ve deneyen arkadaslarinda fikirlerini almak i�in konuyu buraya a�tim. Kanal tedavisi yaptimis oldugum bir disim suan yine �ok k�t� durumda doktoruma kokunun kaynagi bu olabilir mi dedim bilemeyiz dedi ve iki se�enek sundu kanal yenileme ve �ektirme.A�ik�asi kirtulacaksam ben �ektirmekten yanayim ama o kadar �ok �ektirdim bi ise yaramadi yorumu okudum ki arada kaldim doktorumda kesin birsey s�ylemiyor aiz ne �nerirsiniz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2016 tarihinde 21:45
Bilmiyorum.
Az bilgi ile yorum yapilmasi �ok isabetli olmayabilir. Fikir sahibi olmak i�in saha fazla sey bilmek lazim
-M
Başa Dön
Camur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2016 tarihinde 23:15
Tesekk�r ederim hocam haklisiniz
Başa Dön
hplorik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hplorik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2016 tarihinde 23:18
Benim de buna benzer bir sikintim var murat bey yardimci olur musunuz? �st en arka azi disimi �ektirdim ve koku yapmaya basladi implant sart midir yoksa koku kendiliginden ge�er mi uzun zaman oldu ve koku ge�miyor? Bu olasi bi komplikasyon mu dis boslugu a�ikta kalsa olmaz mi
Başa Dön
Efeefe Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2020 tarihinde 20:37
Merhaba arkaslar,

Burda baskalarida agiz koku y�z�nden dis ceken varmi ? �st-en arkadaki disimi cektirmeye d�s�n�yorum
Başa Dön
donniebrasco Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı donniebrasco Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Haziran-2020 tarihinde 15:52
bende o kadar dis�iye ciktim dislerimi emdigimde sag �stten koku geliyor net �ektirmek istedigimi s�ylicem birsey yok diyorlar s�rekli ne yapicam bilmiyorum
Belki birg�n
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Haziran-2020 tarihinde 16:39
İlk gönderen: donniebrasco donniebrasco yazdı:

bende o kadar dis�iye ciktim dislerimi emdigimde sag �stten koku geliyor net �ektirmek istedigimi s�ylicem birsey yok diyorlar s�rekli ne yapicam bilmiyorum

Bi r�ntgen g�rebilir miyim?
Başa Dön
Efeefe Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2020 tarihinde 23:56
Hocam benim yukardaki dislerimin torbalari temizlenmisti. Sizce buna rahmen yinede o arka dis koku yapabilirmi. o arka disimi disipiyle temizlerken halen ayni koku geliyo.sizce o dis cekilince koku gidermi.yani doktorun dis eti torbasinin yeterince temizlik yapildi halde yetmez olurmu.cekilince belki t�m bateriler kaybolur diye d�s�n�yorum. Bide benim r�ntgende dislerde hic bir sorun yok diye g�r�n�yomus
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2020 tarihinde 21:23
Bilmiyorum
Vakaya �zel sorulari elimizde veri yok iken yanitlamak pek m�mk�n degildir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.