Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

agzim ve burnum kokuyor

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: agzim ve burnum kokuyor
    Gönderildi: 22-Temmuz-2016 tarihinde 10:04
beyler ben kendimi bildim bileli bu sorunla karsi karsiyayim. yemin ediyorum �zg�venmis yok kabiliyetmis kalmadi. yav �ok asiri bir koku yok belki ama ben �ok rahatsiz oluyorum.

Koku agzimdan ve burnumdan geliyor. Sanki burnumun sag tarafindaki delikte bir et varmista o kokuyormus gibi geliyor. Ama burnumla ilgili hi� bir problemde yok ne egrilik var nede bug�ne kadar bir sikinti �ektim. napacam bilmiyorum. Yemin ediyorum sirf bu y�zden konustugum kiza a�ilamiyorim durum bu kadar vahim

dedigim gibi koku burnumdan ve agzimdan geliyor. Yani saddce agiz kaynakli oldugunu d�s�nm�yorum

4 Agustosta kbb ye randevu aldim bu arada
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2016 tarihinde 10:05
bu arada arkadaslar koku s�rekli degisken sanki
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2016 tarihinde 23:03
en iyi kbk bilecektir. gerekiyorsa r�ntgen ile bakacaktir
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2016 tarihinde 12:23
Benimde ayni senin gibi hem agiz hem burnum kokuyor.ayrica benimkide sagda ete benzeyen bisey var.sesimde bozuk cikiyor.kbb ye gittim ama bisey demedi.cozersen banada haber ver
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2016 tarihinde 15:40
doktora randevu aldim gidip baktiricam allahin izniyle bu illettende kurtulacam sonu�lari yazarim
Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2016 tarihinde 21:58
bademcigin nasil tas var mi varsa doktora bi g�ster
asla pes etme
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2016 tarihinde 10:53
kardes hi� bilmiyorum tek bildigim artik kendimden nefret ettigim. Bunu yenmek i�in elimden geleni yapicam insallah biter bu illet.
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2016 tarihinde 15:55
Arkadaslar bademcik ameliyati zamani aileye imza attirirolarmi anane baba imzasi zorunlumu bide ben emkeli sandigiyim ozelden tahimini ne kadar ucrete ameliyat olurum devlet kabul etmez adamlar yan gelip yatmaya alismis
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2016 tarihinde 16:03
beyler bug�n gittim agiz kokusu sikayetimin oldugunu s�yledim adam bakti burun bogazda benim g�rebilecegim birsey yok dedi. kan tahlili ve r�ntgen istedi poliklinik oldugu i�in isler agir ilerliyordu o y�zden yarin tekrar gidecegim birsey �ikmaz ise dahiliye ve dis�iyede gidecegim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2016 tarihinde 13:23
Beyler kbb ye gittim dedigim gibi r�ntgeni felanda �ektim �ok s�k�r hi� bir problem yok. Suan dahiliyeye gidecem burdada bisey �ikmazsa dis�iye gidecegim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2016 tarihinde 16:37
dahiliyeye gittim baska hastane ilgileniyor dediler dis�iye gidecegim oda olmazsa tekrar dahiliyeye gidecegim. sorun b�y�k ihtimal dislerde sanki �yle d�s�n�yorum
Başa Dön
BASAK Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BASAK Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Temmuz-2022 tarihinde 20:56
Herkese merhaba.
Yaklasik 13-14 yildir agiz kokusuyla m�cadele ediyorum. Paylasmak istedigim �ok sey var ama ne sizler okurken yorulun ne de ben yazarken.
Pek �ok bitkisel y�ntem denedim, olmadi. ��r�k dislerime dolgu ile dis tasi temizligi yaptirdim, g�nde 4-5 kez dis, dil, damak fir�aladim, olmadi. Sorunun kaynagi belliki agiz degil. Bes g�n sonra gastroenteroloji randevum var, utancimi kenara biraktim cesaretimi topladim ve tedavi i�in ilk adimi attim. Bu illetten tamamen kurtulan varsa tecr�besini benimle paylasabilir mi. Buna inanin �ok ihtiyacim var.
Basak.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.