Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Gaita da LDH

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Gaita da LDH
    Gönderildi: 29-Ocak-2013 tarihinde 02:40
Selam Arkada�lar akl�ma tak�lan bir konuyu sizinle payla�mak istedim ben deviasyon ve konka ameliyat� olmadan �nce birs�r� testler vs yap�ld� bende bu testleri saklad�m bug�n bi g�z gezdireyim ded�m.Gaita testinde LDH diye bir b�l�m var benim ki normalin �st�nde ��km��.netten ara�t�rd�m bu k�sm�n yuksek c�kmas� karaci�er de s�k�nt� olab�leceg�ne dair yaz�lar var normalde 125-243 aras�nda olmas� gerek�rken ben�m k� 311 c�km�s acaba kara c�gerler�mden oturu mu kurtulamad�m d�ye kend� kend�me sordum s�zlerden de amel�yat olanlar var acaba testler� duruyormu duruyorsa s�z�nde ben�m k� g�b� degerler� yuksek m� b� soray�m ded�m ...Bazen hi� alakas�z noktalara bile tak�l�p kalab�l�yorum belk� de buda onlardan b�r�s�d�r..
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2013 tarihinde 05:21
Karaci�er ya�lanm�� da olabilir. Alkol t�ketiyorsan�z ondand�r. Veya son zamanlarda ila� kullanm��san�z ondan da olabilir.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2013 tarihinde 12:09
LDH (Laktat DeHidrogenaz) , laktat'tan hidrojen kopar�p laktik asite �eviren bir enzimin ismidir. Katabolizman�n �ne ge�ti�i y�k�m durumlar�n� i�aret eder. Kanda bak�l�r.
Başa Dön
RoyalAlbert Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ocak-2013 tarihinde 09:51
Te�ekk�rler hocam Allah raz� olsun ben alkol kullanm�yorum ama dedi�iniz gibi o d�nemde �ok fazla nidazol kulland�m demekki o y�zden olmu�
Başa Dön
Camur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2016 tarihinde 21:16
Hocam burasi ile alakasiz ama cevaplarsaniz �ok sevinirim yani sa�ma bulacaksiniz belki ama gitmedigim hi�bir brans kalmadigi i�in bunlara y�neldim yillardir ge�meyen folik�lit(kil k�k� iltihabim var) ve s�rekli geniz akintim var ge�meyen bagirsaklarda tuvaletten bile hemen sonra var olan gaz sikintisi var bu ���n�n ortak noktasi ayni bakteriye �ikiyormus staf aureus siz bu konuda ne d�s�n�yorsunuz?ne yapmam gerekir kime danismam gerekir yoksa bunlar tamamen alakasiz bende bulunan hastaliklar midir?

Ayrica koku antibiyotik kullandigimda ge�misti malesef geri basladi ama aklima s�rekli bu ��l� takiliyor sin�slerim sis befes almakta sikinti yasiyorum hepsi buna �ikiyor bisey buldugunu sanip bos yere sevinmisde olabilirim g�r�s�n�z benim i�in �ok �nemli

Eklemeyi unutmusum �z�r dilerim ayni sekilde bakteriden s�phelememin nedeni gaitada da kesif bir kokunun olmasi yani kesinlikle normal olmayan bir koku �ok terledigimde onunda kokusu degisiyor

(kullanicinin yazdigi 3 mesaj birlestirilmistir)

Düzenleyen: aydinmur - 28-Temmuz-2016 tarihinde 06:43
Başa Dön
siyah06 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı siyah06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2023 tarihinde 16:51
Murat hocam bir dahiliye doktoru olmadiginizi biliyorum ama yine de bu konuda bir g�rg�n�z, bilginiz vardir diye sormak istiyorum. G�nde 3-4 kez diskilamak bir insan i�in normal midir? Tabii ki �ncesinde doktora gidip durumu anlattim ve bana dicetel adli ilaci verdi.. kullandim bitene kadar ama sonu� degismedi. Sonrasinda bu durum degismezse kolonoskopi olmam gerektigini s�ylendi vs. Tabii ki doktoru da dinler, tedavinin baslangici bu y�nde ise gerekeni yaparim ama sizin de yorumunuz benim i�in �nemli..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2023 tarihinde 20:43
İlk gönderen: siyah06 siyah06 yazdı:

G�nde 3-4 kez diskilamak bir insan i�in normal midir? ..

Sik diskilamak, su tutulmasi, infeksiyon, parazit, hareket artisi veya alerji, k�t� beslenme gibi sebeplerle olabilir. Diskinin renk kivam ve kokusu bazen fikir vericidir fakat En saglam tani kolonoskopi ile konuyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.