Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

MacRol hk.

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı jazeera Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: MacRol hk.
    Gönderildi: 13-Eyl�l-2016 tarihinde 12:42
Merhaba;

Oksuruk ve soguk alginligi icin gecen hafta acile gitmek durumunda kaldim cunku atesim de cikiyordu. Yapilan muayene ve cekilen rontgenden sonra doktor enfeksiyon var kurutmamiz gerekiyor size antibakteriyel bir ilac yazacagim bitince kontrol icin gelirsiniz dedi.

Doktorun recete ettigi antibiyotik MacRol isimli bir ilac. 12 saatte 1 adet 500 mg olarak duzrnli bir sekilde almaya devam ediyorum ve cok sukur ki iyiyim.

Simdi isin asil ilginc yani su ki dilimde yillardir geciremedigim o lanet olasi pas tabakasi tamamen yok oldu ve agiz kokusundan eser kalmadi. Pespembe dilim var su an hatta merak ettim ne olur diye 3 gundur dil fircalamama ragmen pas yok koku yok.

Bu neyin isareti simdi? Bundan sonraki surecte nasil bir yol izlemek lazim ve daha onemlisi bu antibiyotik i kullanip boyle sonuc almis biri var mi?

Tesekkurler..

Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Eyl�l-2016 tarihinde 12:48
forumun yarisi senin gibilerle dolu kisin bende �yleydim antibiyotik alinca dil pasim ge�iyordu bagirsaklarindaki zararli bakterilerden kaynaklaniyor probiyotik takviyesi almani tavsiye ederim ge�er
asla pes etme
Başa Dön
Mkkk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mkkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Eyl�l-2016 tarihinde 13:03
Yolunn coook basindasin cezir antibiyotik kullanilmaz b�le sonu�lar rapor edenler oldu nidazol flagyl felan kullananlar oldu yani
Başa Dön
jazeera Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı jazeera Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Eyl�l-2016 tarihinde 22:26
Antibiyotigi zaten doktor recetesiyle soguk alginligi sonucu olusan alt solunum yolu enfeksiyonu icin kullaniyorum. Dil pasina etkisini fark ettim onun icin sormak istedim.

Sanirim antibiyotik tedavisi bitince pas ve dolayisiyla koku geri gelecek.

Benim asil merak ettigim antibiyotigin ise yaramasi tam olarak neyin belirtisi? Mide kaynakli mi helicobakter p. gibi?
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ekim-2016 tarihinde 20:35
Ben 20 g�n kadar g�nde 1 tane uzun etkili macrol mr kullandim. Keseli 3 ay oldu koku geri gelmedi. Dil �st�ndeki beyaz tabaka �ok az olusuyor ve �ok kolay temizleniyor. Bilek yalama testinde fir�aladiktan 14-15 saat sonra �ok hafif bir koku oluyor. Eskiden yeni fir�alamis bile olsam kokardi. Macrol neyi tedavi etti bilmiyorum ama artik insanlar ben konusurken agizlarini kapatmiyor.
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ekim-2016 tarihinde 22:12
Hocam hazir antibiyotik konusu varken sorayim. Bademcik kaynakli kokuya antibiyotik etki eder mi
Başa Dön
Cekince Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cekince Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ekim-2016 tarihinde 23:15
Makrol benim midemi mahfetti, tedaviyi bitiremedim bile, muadili veya ise yarayan baska antibiyotik kesfeden olursa yazsin.
Msms bence macrol varsa bademcik iltihabini gidermis olabilir
Biktim
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2016 tarihinde 15:50
Macrol mr 500 mg kullan. G�nde 1 tane ve 20 g�n boyunca. Bademciklere dokundugumda koku geliyor ama bu artik sorun olmuyor. Demek ki yayilan kokunun kaynagi bademcik degil diye d�s�n�yorum.
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ekim-2016 tarihinde 19:32
Iki haftalik macrol kullandim. G�nde bir kere 2tablet. Hayatimda ilk defa bir ila� beni perisan etti. Halsizlik, kusacak gibi olma, hafif ates. Zor da olsa kullandim. Koku alamadigim i�in koku ge�timi onuda bilmiyorum. Sanirim arkadaslara sormam lazim.
Doktor kullan gel dedi. Bademciklerim alacagiz burunada biseyler yapacagiz demisti.

Hep s�yl�yorum, vakit �nemli ve bu hastalik vakit istiyor. 3tane bitirmem gereken proje var. Insallah ameliyat sonrasi �abuk iyilesirim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.