![]() |
diseti kanamasi |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: diseti kanamasiGönderildi: 18-Eyl�l-2016 tarihinde 22:45 |
|
|
Murat hocam internette arastirdim da periodontal hastaliklarla ilgili bika� bitirme tezi ve makale okudum.gorsellerden de baktim ben de bu sorun var hocam. Dis eti rahatsizligi �ok fazla yasiyorum cepler de kirmizi ve sis. Hep yasiyordum yillardir. Acaba bundan mi kaynakli acaba ? Hocam dis hekimine gittim plak temizligi i�in. Dislerimi temizlemedi bile. Plak yok dedi. Ben sasirdim o an, ��nk� plaklari ben bile g�rebiliyordum. Sonra var dedi 2 disimi temizledi ve dislerimi mahvetti. Korkar oldum bir de dis eti i�in gitsem kimbilir neler yapacak. Ozele gitmeyi d�s�n�yorum hocam dis hekimime bu durumu nasil izah edeyim ? ��nk� genelde ilgilenmiyorlar :( plak temizligi mi yaptirmam gerek ? Bu dis eti hastaligim i�in yeterli olur mu ? Bunun yaninda ila� da kullanmam gerekir mi ? Cevabiniz benim i�in �ok �nemli keske adanada olsam sizin gibi olsa keske t�m dis hekimleri.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2016 tarihinde 09:42 |
|
|
Fir�alayinca dis eti kaniyorsa plak vardir. Baska t�rl� diseti kanamaz.
Dis hekimi tarafindan plagin ve taslarin uzaklastirilmasi kolaydir, 20 dakikalik ucuz bir islemdir. Zor olan sizin dogru agiz bakimini devamli uygulamanizdir. - Yumusak fir�ayi terk edin - banat orta sert compact dis fir�asina baslayin - Gece uyumadan �nce ve kahvaltidan sonra 2 defa dis fir�alayin - ne macun kullandiginizin hi� bir �nmei yoktur. En ucuzunu kullanin. - her dis fir�alama 3 dakika s�rs�n. Detaylar buradadir: http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html Bu sitede anlatilanlari yapip diseti kanayan birisi bilmiyorum. "Dis temizletmek istiyorum" diye randevu alirsaniz niyetinizi en bastan belli ederseniz "hayir temizlemem" diyen meslektasim olacagini sanmiyorum. Bu is i�in �zele gitmeye gerek yok. herhangi bir devlet hastahanesi veya adsm de kolayca yaptirabilirsiniz. Paraniz cebinizde kalsin. -M Düzenleyen: aydinmur - 19-Eyl�l-2016 tarihinde 09:43 |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2016 tarihinde 10:35 |
|
|
Peki hocam �ok tesekk�rler :)
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2017 tarihinde 13:58 |
|
|
hocam peki dis eti kanamasi olan birisinde agiz kokusu g�zlenir mi?
cevabiniz evet veya hayirsa 2. sorumda dis eti kanamasi ve plagi olan kimse nekadar s�rede bu sorundan kurtulur ve bu sorundan kurtulunca agiz kokusu ge�ermi |
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2017 tarihinde 20:16 |
|
Ne g�zel soru Dis eti kanamasi ile agiz kokusu arasinda fevkalade siki bir iliski bulunur. Kanama varsa koku daima agiz kokusu vardir desek kehanet olmaz. En kolay iyilesen agiz kokusu budur. 1- Yumusak fir�a kullananlarda 2- �� dakikadan kisa fir�alayanlarda 3- gece uyumadan �nce fir�alamayanlarda g�r�l�r. G�zel ve kuralina uygun dis ve agiz temizligi yapildiginda hemen olumlu etki g�r�l�r Mesela burada yazilanlar yapilabilir: http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2017 tarihinde 16:21 |
|
Tesekk�r ederim Murat hocam sagolun |
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
ibra
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2017 tarihinde 07:09 |
|
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |