Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Hangi Dis macunu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Hangi Dis macunu
    Gönderildi: 23-Ekim-2016 tarihinde 11:17
murat hocam l�tfen bize bir dis macunu �nerirmisiniz? dis fir�asi �nermissiniz buna dayanarak yazdim. hangi dis macunu daha iyidir?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2016 tarihinde 20:35
En ucuzunu kullanin. hepsi birbirine yakindir.
Macun markasi �ok �nemsiz bir detaydir.

En ucuz dis macunu hangisiyse onu kullanin. heralde kolgeyt tam koruma en ucuz macun galiba.?
-
http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html#dis-macunu-nasil-secilir

Tatlandiricisini degistirip ayni dis macununu piyasaya s�r�yorlar, 23 etkili oluyor. Asindiricisini degistiriyorlar 17 g�n koruma yapar diyorlar. Hepsinin kimyasal yapisi yaklasik olarak birbirinin aynisidir.

�ok fazla etkili olmadigini g�r�yorum ama �inkolu dis macunu isterseniz burada var (i�erikleri degismediyse)

ttp://www.agizkokusu.net/cinkolu-macun.html
-M
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Ekim-2016 tarihinde 15:12
peki hocam dis macunsuz kullanirsak bir yarari yada zarari olurmu dislere yada misvak kullanmak etkilimidir?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2016 tarihinde 06:47
Macunsuz dis fir�alamak plaklari yerinden kaldirir. Toplam faydanin yaklasik %90 kadarini elde edersiniz.

Misfak konusu g�r�s�ld�. Forumun "arama" se�enegini kullanabilirsiniz. Resimlerle anlattim
-M
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2016 tarihinde 11:25
o halde macunsuz fir�alamk daha mantikli gibi g�r�n�yor
Başa Dön
gececek Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gececek Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ekim-2016 tarihinde 22:59
yada soyle diyelim

1) dis ipi kullanilir
2) dis fircanin arkasiyla dil temizlenir yaklasik 1 dk
3) dis macunu kullanmadan (dis plaklari icin) disler fircalanir
4) dis macunu kullanip disler fircalanir

arkadaslar bu 4 unu yapin inanin agziniz kokmayacak ben kurtuldum sanirim kokudan:) agiz bakimi gercekten cok onemli....

ilk etapta bence mavun kullanmadan dislerinizin arkasini , onunu heryerini macunsuz fircalayin arada su tutun islansin fircalama islemi bittikten sonra 1-2 dk da macunla fircalayin...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.