![]() |
S�kretmek |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Funda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: S�kretmekGönderildi: 30-Kasim-2016 tarihinde 19:13 |
|
Arkadaslar 2 haftadir Ankara disindayim ablamin yanina gittim. �ocugu �nivetsite2 sinif.Arkadas �evresi onu maddeye alistirmis ve 3 haftadir cezaevinde madde almaya giderken yakalanmislar.Ilk defa dedim ki keske onunda agzi v�cudu koksaydi da bu olaylar basa gelmeseydi.Agzi koksaydi onurlu yasayip ya yanilmasaydi.Onun i�in halimize s�kredelim her serde bir hayir vardir elbette kurtuluruz bu sorunumuzdan.....
|
|
|
T�kenmislik
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2016 tarihinde 12:16 |
|
sa�malik ��nk� ; ozaman s�kredelim kapatalim burayi herkes evine dagilsin , bumu? herseye s�kret s�kret s�k�rden fayda gelmiyo s�kretmeyincede fayda gelmiyo fiil eylem yapmamiz lazim bu sorunun ne oldugunu bilmek lazim t�kendim sahsen ve bununla agiz kokusu hakkinda bi baglanti g�remedim ben yedigim yemege sagligima hayatima s�krederim , hen�z nedenini bile bilmedigimiz bi hastaliga s�kretmek onu daha bulamadan bastan savip onunla yasamayi kab�llenmektir
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Aralik-2016 tarihinde 23:36 |
|
s�k�r �nemli ama zor. ben neredeyse kirk yasimdayim ve bu durum y�z�nden �ok sey kaybettim isimde ilerleyemedim insanlar bana hakaret etti k���msedi y�z�me �fleyip g�len bir m�d�r�m bile oldu beni disaridan begenenler anlamadigim sekilde kisa bir s�re sonra ortadan kayboldu etrafindaki herkes yuva kuruyor ama bu senin i�in imkansiz biliyorsun birde tabii insanlarin evlenmeyen insanlara sosyal baskisi birde ben kardesleri tarafindan bile dislanan bir insan oldugumu d�s�n�rsek zor hemde �ok zor elimde olanlara s�krediyorum elbet fakat bu duruma zor bir yildir �alismiyorum is g�r�smelerine gitmiyorum benim isimde referans �ok �nemli ben hi�bir �alistigim yerdeki kisiyi referans g�steremiyorum zaten is bulma imkanim kisitlaniyor b�ylece birde yasadiklarimin etkisi is g�r�smelerine ayaklarim gitmiyor ayni zor hayata uyanmak ayni seyleri tekrar tekrar yasamak bilemiyorum ��nk� insanin psikolojisi �yle yipraniyorki hamdolsun kendi kendime yetecek sagligim var fakat yasayabilecegim bir hayat yok yillar beni �ogaltmadi azaltti ve yipratti isyan etmemek cok zor bir sifa ins. dogru olan bu ama zor
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ocak-2017 tarihinde 16:22 |
|
nahide abla siz bademciklerinizi kontrol ettinizmi hi�? ve ne gibi bulgular var sizde sorunlarimiz benzermi acaba
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ocak-2017 tarihinde 23:09 |
benim gitmedigim doktor yok bademcik sin�zit mide kan testleri diger testler hepsi temiz �ikti ama liseden beri b�yle malesef ve kesinlikle psikolojik degil
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ocak-2017 tarihinde 23:57 |
|
Bu arada Allah yardimciniz olsun Funda her dert ayri ayri zor iste
|
|
![]() |
|
Funda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ocak-2017 tarihinde 16:09 |
|
Tesekk�rler Nahide hayat bir sekilde devam ediyor.Bende 37 yasinda bir anneyim 6,7 senedir bu sikintiyla ugrasiyorum eskiye g�re daha iyiyim koku devam karbonat kur�nden sonra biraz hafifledi sorunlar ama koku var tabii.Gun gelir buda ge�er tabiki dogru bir dr ve teshisle �ok kolay aslinda ama o kadar da zor.Ben biraz arsiza bagladim valla konusmayi eviyorum hayati seviyorum.Rahatsiz olanda konusmasin uzak gitsin.Bu arada kursa basladim sabahlari 1bardak organik sirke ve i�ine limon sikip i�iyorum o iyi geliyor .Benim sorun ya mide yada burun eti.G�n gelecek bitecek insallah her serde bir hayir vardir diyorum.
|
|
|
T�kenmislik
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2017 tarihinde 14:34 |
|
Funda 1 bardak sirke �ok gelebilir bence miktari azaltmalisin. Mide ve bagirsaklar i�in taze zencefil suyuda deneyebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
nyks
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2017 tarihinde 00:52 |
|
Buraya bir s�r� sey yazip yazip sildim. Ben �l�m�n� g�lerek izleyecegim insanlar i�in bile b�yle bir seyi istemezken siz kendi kaniniz i�in bunu dilediniz ya.. Ne s�ylesem bos.
|
|
![]() |
|
ZamanaDair
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2017 tarihinde 22:25 |
Kardesim siz nasil bu sekilde d�s�n�yorsunuz ya. Forumda birisi diyorki kanser olsaydim birisi diyorki kendi kaniniz i�in b�yle s�ylemeyin. Bir insanin agzinin kokmasi asosyal olmasimi daha k�t� yoksa madde bagimlisi olmasi ve cezaevine d�smesi mi? Ve kanser hastasi olan insanlari g�rd�n�zm� hi� siz. O acilari �ekmek kolaymi saniyorsunuz. Allah korusun.Madde bagimlilarini g�rd�n�z m� ? Evet biliyorum insan yanlizlasiyor, uzaklasiyor sosyal hayattan ama bu kadarda isyan etmeyin. |
|
|
Karanliklardan 'AYDINLIGA' giden yolda tek basina
|
|
![]() |
|
nyks
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Subat-2017 tarihinde 17:02 |
|
Evet bunlari g�rd�m. Teyzemi ve enistemi kanserden kaybettim. Biri kanser oldugunu �grendikten bir ay sonra �ld� digeri 1 seneye yakin savastiktan sonra �ld�. Ve evet uyusturucuyu da g�rd�m. Her zaman asosyal degildim. Liseyi bitirene kadar okulun sosyal iliskilerini tek bir hareketle degistirebilecek kadar baskindim. Keske bilmesem ama uyusturucu bagimliligini da bilirim. Rica edecegim kimseyi oturdugunuz yerden degerlendirmeyin.
Bu d�nyada bu hastaliktan daha k�t� seyler var mi? Tabii ki bir s�r� sey var ama uyusturucu veya hapis bunlardan biri degil. Hepsinin a�iklamasini yaparim ama buradaki isimiz bu degil. Kimseyi kirmak da istemiyorum herhangi bir seyde. Sadece bu hastaliktan kurtulmak istiyorum. Baskalari da kurtulsun istiyorum. Buraya geldigim zaman baktigim ilk yer ben iyilestim oluyor. Kurtulan i�in ger�ekten mutlu oluyorum. Siz de bu karanligi baska seylerle karsilastirip kendi kaninizdan biri i�in istiyorsunuz. B�yle bir seyi �zellikle burada g�rmek beni ger�ekten �zd�. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Subat-2017 tarihinde 17:07 |
|
kardesim bu sitenin amaci agiz kokusunu tedavi etmek , burasi Cami avlusu degil s�k�rden bahsediyorsunuz burasi Tekke degil onlarin yeri ayri , 2.si Diger hastaliklari kim k���msedi? kim dalga ge�ti? Yani Agiz kokumuz var ama diger hastaliklarimiz yok diye mutlu mu olmamizi kastediyorsun ? agiz kokunla yasa diger hastaligin olmasin ? neden tamamen saglikli olmak yerine bi se�enek koyuyorsun insanlarin �n�ne belki hem agiz kokusu hem diger k�t� hastaliklari var ve hepsine tedavi ariyor ve burasi Agiz kokusunu ilgilendiren bi forum degilmi Birakin g�z�n�z� seviyim su abuk subuk fikirlerinizi kendinize saklayin buraya konu a�ipta canimizi sikmayin biz Bilimsel veya �nemli gelismeler varmi diye yokluyoruz siteyi hep abuk subuk alavere dalavere hikayelerden biktik be !
|
|
|
|
|
![]() |
|
joey55
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Mart-2017 tarihinde 23:52 |
|
Gereksiz bir konu olmus. Buradaki herkes haline sukrediyodur zaten. Ama agiz kokusuyla yasamak �ok zor bi durum b�t�n yasantini etkiliyor.
Ne kiz arkadasin oluyor ne arkadaslarinla rahat konusabiliyosun.Anlatmakla bitmez 30 yasina kadar asosyal g�vensiz bi insan olarak yasadim bu lanet y�z�nden. Cok sukur bademciklerimi aldirarak kurtuldum insallah sizlerde kurtulursunuz |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2017 tarihinde 09:01 |
aynen abi katiliyorum |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |