![]() |
Ben iyilestim ;) |
Yanıtla
|
| Yazar | |
arsam34
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2017 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Ben iyilestim ;)Gönderildi: 20-Ocak-2017 tarihinde 18:14 |
|
arkadaslar �ncelikle herkese merhabalar.
yaklasik bir seneden beri agiz kokusu problemim vardi ve bu konudan �ok rahatsizdim normal olarak. sigarayi ve nargile i�iyordum onlari birakmama ragmen bu sorun devam etti ve hata daha k�t� bir hal aldi 😢 son 3 ayda baya kafaya taktim bu konuyu ve bi suru forumda ve youtube da yazi okuyup video izledim daha sonra dis�iye gittim bana evet ��r�kler varama bu kadar koku yapicak bir sorun yok dedi seni kbb yolicam dedi tam kbb ve agiz kokusu ol�um cihazi falan arastirirken birden biri bana bu olayin agiz kurulundan olacagini soyledi ve benim �ok az su i�tigimi farketi 😊 evet hakli ben g�nde bir bardak bilemedin 2 bardak su i�iyordum suan 3 g�nd�r g�nde 2 litre su i�iyorum ve koku problemi hi� bir sey yok simdilik😊 hata sabah kalkarken bile koku yok o derece. �ok mutluyum allah herkesin sorununu ��zsun b�t�n hastalarada acil sifalar versin. agiz kokusunun bir �ok nedeni olabilir bunun i�inde insanin kafasi �ok karisiyor ama herseyden �nce arkadaslar iyi arastirip kendinizi iyi analiz edin belkide ��z�m �okta uzak degil izlemlerime devam edicem eger bir degisiklik olursa yazicam. kisacasi eger sorunu bulmak istiyorsaniz size nacizane tavsiyem su; �nce iyi bir dis hekimine gidip disleriniz ve dis etlerinizi kontrol edin ikinci adim kbb uzmani bademcikleriniz geniz akintiniz ve sinuslerinizi kontrol edin ��uncu adim agiz kokusu ol��m� dorduncu adim mide ve ak ciger kontrolu Not: hepsinden once kan tahlileriniz hazir olsun. bu islemlerin sonucunda mutlaka allahin izniyle mutlu sonu�a ulasirsiniz eger sorununuz agiz kuruluguysa benim gibi bunlarada gerek kalmaz 😊 |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ocak-2017 tarihinde 12:10 |
|
Failed ( Basarisiz ) . bu tarz bilgiler binlerce defa burada yenildi yutuldu ve su i�meyle ge�en agiz kokunuz varsa muhtesem sanslisiniz sevinin
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ocak-2017 tarihinde 17:28 |
|
Bazenhissediyor sana birkez daha katiliyorum. keske biz de bu kadar sansli olabilseydik
|
|
![]() |
|
arsam34
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2017 tarihinde 02:30 |
|
arkadaslar okuyup yorum yaptiginiz i�in tesekkur ederim bir haftaya yakin bir sure oldu hi� bir sorunum yok �ok sukur su i�meye devam. sanslimiyim degilmiyim bunu g�r�cez ilerde ama simdilik bir sorun yok. tekrar b�t�n hastalara allahtan acil sifalar istiyorum.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2017 tarihinde 14:29 |
|
Rica ederim :) insallah bir daha n�ks etmez kurtulursunuz bu hastaliktan.saglikli g�nlere
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Ocak-2017 tarihinde 23:50 |
|
aynen su �nemlidir i�in bol bol hem ucuz hem saglikli mide sorunu olanlara dogal tedavi y�ntemi
|
|
![]() |
|
arsam34
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Subat-2018 tarihinde 20:45 |
|
Iyilesmedim hala 😢
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |