|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2012 Saat 10:47 |
dis doktoruna gittim dislerinde sorun yok dediler...iç hastaliklarina gittim bir sürü mide ilaci kullandim gene olmadi...burunda kemik egriligi vardi kronik sinizütmüs,ameliyat oldum gene düzelmedi...artik ne yapicam ne edicem bilmiyorum sizce ne yapmaliyim?
kokunun kaynagini bulmam lazim ki o sorun üzerine gidip problemi artik bitirmek istiyorum.bu lanetle daha fazla yasayamam abi bu nedir ya... lütfen yardim arkadaslar.. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusunu ölçen "halimetre" adi verilen bir cihaz var.Devlet hastanelerinde var mi bilmiyorum.Senin, bu cihaza sahip olan bir dis hekimi bulman lazim.
Internette arastirdigim kadariyla, istanbuldaysan JINEMED adli bir yer gördüm. Dis hekimi, KBB uzmani ve gastro uzmanlari var.Devlet kurumlariyla anlasmalari yok sanirim. Sitenin adresi su: http://www.agizkokusutedavisi.com |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Murat Hocada agiz kokusu ölçümü yapiyor.Ben yazin gidecegim.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
tabiiki murat hoca da var. Internette arastirma yapinca genelde onun ismi çikiyor zaten. Arkadas istanbullu heralde, o yüzden o yeri söyledim.
Bir de hospitadent'i sormus sanirim baska baslikta.Çok büyük bir hastaneye benziyor. Bayaga doktorlari var.Sadece dis üstüne çalisan özel bir hastane . Agiz kokusu üstünde deneyimli doktorlari var mi bilmiyorum. Iyice arastir bence . |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Konu basligi cok yerinde olmus tebrikler.
Murat Hocam da izin verirse okuyanlardan ricam, her mesaj icin ayri bir konu basligi acmamalari. Cünkü zaten kafalar cok karisik. Gördügüm kadari ile her baslik icin bir konu var zaten , onlarla ilerleyebiliriz sanirim. Esas konuya gelince, banyo yaptiginda koku geciyorsa bu büyük ihtimalle burunla alakalidir. Ilk baslarda bircok kbb uzmani 'sinüslerin tertemiz' demisti. Sinüslerim temiz ama geniz akintim hic bitmiyor. Alerjik rinit var denildi en son. Alerji testi vs istediler. Yaptiracagim. Sizde de eger burun egriligi geniz akintisi vs varsa üzerine gidin. Düzenleyen effect - 23-Kasim-2012 Saat 20:28 |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Effect bende de o geniz akintisindan ve burun tikanikligindan var. Burnum dogru dürüst nefes almiyor. Sana bir olay anlatayim. Benim yegeninde agzi kokuyordu. Alerjisi varmis megerse burunla ilgili ikide bir burnunu çekerdi. Simdi 2 aya yaklasti tedavi oluyor, çocugun agzi hiç kokmuyor. Sende ilaçlari kullanmaya baslayinca bize haber ver.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |