Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

diseti kanamasi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: diseti kanamasi
    Gönderildi: 18-Eyl�l-2016 tarihinde 22:45
Murat hocam internette arastirdim da periodontal hastaliklarla ilgili bika� bitirme tezi ve makale okudum.gorsellerden de baktim ben de bu sorun var hocam. Dis eti rahatsizligi �ok fazla yasiyorum cepler de kirmizi ve sis. Hep yasiyordum yillardir. Acaba bundan mi kaynakli acaba ? Hocam dis hekimine gittim plak temizligi i�in. Dislerimi temizlemedi bile. Plak yok dedi. Ben sasirdim o an, ��nk� plaklari ben bile g�rebiliyordum. Sonra var dedi 2 disimi temizledi ve dislerimi mahvetti. Korkar oldum bir de dis eti i�in gitsem kimbilir neler yapacak. Ozele gitmeyi d�s�n�yorum hocam dis hekimime bu durumu nasil izah edeyim ? ��nk� genelde ilgilenmiyorlar :( plak temizligi mi yaptirmam gerek ? Bu dis eti hastaligim i�in yeterli olur mu ? Bunun yaninda ila� da kullanmam gerekir mi ? Cevabiniz benim i�in �ok �nemli keske adanada olsam sizin gibi olsa keske t�m dis hekimleri.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2016 tarihinde 09:42
Fir�alayinca dis eti kaniyorsa plak vardir. Baska t�rl� diseti kanamaz.

Dis hekimi tarafindan plagin ve taslarin uzaklastirilmasi kolaydir, 20 dakikalik ucuz bir islemdir. Zor olan sizin dogru agiz bakimini devamli uygulamanizdir.

- Yumusak fir�ayi terk edin
- banat orta sert compact dis fir�asina baslayin
- Gece uyumadan �nce ve kahvaltidan sonra 2 defa dis fir�alayin
- ne macun kullandiginizin hi� bir �nmei yoktur. En ucuzunu kullanin.
- her dis fir�alama 3 dakika s�rs�n.

Detaylar buradadir:

http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html

Bu sitede anlatilanlari yapip diseti kanayan birisi bilmiyorum.

"Dis temizletmek istiyorum" diye randevu alirsaniz niyetinizi en bastan belli ederseniz "hayir temizlemem" diyen meslektasim olacagini sanmiyorum. Bu is i�in �zele gitmeye gerek yok. herhangi bir devlet hastahanesi veya adsm de kolayca yaptirabilirsiniz. Paraniz cebinizde kalsin.
-M

Düzenleyen: aydinmur - 19-Eyl�l-2016 tarihinde 09:43
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2016 tarihinde 10:35
Peki hocam �ok tesekk�rler :)
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eyl�l-2017 tarihinde 13:58
hocam peki dis eti kanamasi olan birisinde agiz kokusu g�zlenir mi?

cevabiniz evet veya hayirsa 2. sorumda

dis eti kanamasi ve plagi olan kimse nekadar s�rede bu sorundan kurtulur ve bu sorundan kurtulunca agiz kokusu ge�ermi
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eyl�l-2017 tarihinde 20:16
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

dis eti kanamasi ve plagi olan kimse nekadar s�rede bu sorundan kurtulur ve bu sorundan kurtulunca agiz kokusu ge�ermi

Ne g�zel soru
Dis eti kanamasi ile agiz kokusu arasinda fevkalade siki bir iliski bulunur. Kanama varsa koku daima agiz kokusu vardir desek kehanet olmaz.

En kolay iyilesen agiz kokusu budur.
1- Yumusak fir�a kullananlarda
2- �� dakikadan kisa fir�alayanlarda
3- gece uyumadan �nce fir�alamayanlarda g�r�l�r.
G�zel ve kuralina uygun dis ve agiz temizligi yapildiginda hemen olumlu etki g�r�l�r

Mesela burada yazilanlar yapilabilir:

http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Eyl�l-2017 tarihinde 16:21
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Ne g�zel soru
Dis eti kanamasi ile agiz kokusu arasinda fevkalade siki bir iliski bulunur. Kanama varsa koku daima agiz kokusu vardir desek kehanet olmaz.

En kolay iyilesen agiz kokusu budur.
1- Yumusak fir�a kullananlarda
2- �� dakikadan kisa fir�alayanlarda
3- gece uyumadan �nce fir�alamayanlarda g�r�l�r.
G�zel ve kuralina uygun dis ve agiz temizligi yapildiginda hemen olumlu etki g�r�l�r

Mesela burada yazilanlar yapilabilir:

http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html

Tesekk�r ederim Murat hocam sagolun
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
ibra Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ibra Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2017 tarihinde 07:09
Thanks, I just read.

Brushing Teeth Is Very Important
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.