![]() |
Oksijenli su gargarasi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Oksijenli su gargarasiGönderildi: 18-Eyl�l-2017 tarihinde 10:10 |
|
%1.5 Oksijenli su i�eren agiz gargarasi piyasada varmis haberimiz olmamis.
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Eyl�l-2017 tarihinde 22:46 |
|
Hocam yorumunuz nedir?Kukkanikabilinirmi? Nerden temin ettiniz?
|
|
![]() |
|
m-emin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2017 Konum: Gaziantep Durum: Çevrimdışı Puan: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2017 tarihinde 04:58 |
|
Hocam bu %1.5 oran olarak yeterli mi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2017 tarihinde 09:01 |
|
I�eriginin tamamini g�remiyorum, kutunun �zerini okuyamiyorum. Ancak alkol ve benzeri diger organik bakteri yakitlari i�ermiyorsa bu �r�n 2 ama�la kullanilabilir:
1- Uzun vadede (aylar sonra) dis beyazlatir 2- Kisa vadede (saatler i�in) agiz kokusu engeller. Isin garip tarafi bu �st�n �zelliklerinden firmanin da haberi yok :-) D�n kolgeyt'e bir mektup yazip haber verdim. Bu �r�n� �ne �ikarirlarsa iyi olur. -M |
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2017 tarihinde 16:18 |
|
Colgate'in sitesine baktim bundan yok hocam T�rkiyede bulunmuyor heralde.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Eyl�l-2017 tarihinde 14:08 |
|
Ne faydali ise ya piyasadan �ekiliyor veya hi� bulunmuyor
|
|
![]() |
|
m-emin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 21:38 |
|
Hocam oksijenli su, pharmol zn fayda etmiyor. Ama dilimi fir�alayinca kokum 1 saatlik de olsa ge�iyor. Dilimi f�r�alayinca ge�iyorsa pharmol zn veya oksijenli suyun da fayda etmesi gerekmez mi. Bu normal midir
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eyl�l-2017 tarihinde 10:10 |
|
Dilinizi kaplayan s�m�ks� bakteri ve epitel tabakasi (dil kaplamasi) yerinden kaldirilirsa agiz kokusu gargaralari daha etkili olur
Dil kaplamasi yerinde kaldigi i�in gargaradaki kimyasal maddeler dile ulasamiyor olabilir. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2017 tarihinde 08:50 |
|
hocam bu dil de bakteri �remesini t�remesini bana bilimsel olarak izah edebilirmisiniz?
yani bu nasil bir istir �rnegin bizim dillerimiz beyazimsi ise bunun sebebi doktorlar klasik dil �zerine yerlesen bakteri diyor peki bu bakteri neden diger t�m insanlarada yerlesmiyor o halde bu bir hastalik olmuyormu? ama tavsiye olarakta dili fir�alama �neriliyor ama bu dil fir�alama isini yapmiyan milyonlarca ve dili saglikli temiz insan mevcut ozaman sorularim sunlar ; 1) Dil �zeri beyazlik ve kuruluk bir hastalikmidir? 2) Bu hastaliga insanlar nasil kapilir? 3) Bu problemi ila�lar neden ��zemez ? |
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2017 tarihinde 11:01 |
|
Muhtelif vesileler ile anlatmistim.
Burnumuzdaki s�m�k bir hastalik midir? Bazilarinin burnunda daha sik bazilarinin burnunda daha seyrek olarak s�m�k olusabilir. S�m�k varsa, temizlenir gider. Kulak kiri bir hastalik midir? Bazilari kulagini hi� temizlemez kir olusmaz. Bazilari sik sik kulak ��p�yle temizler ama kir olusur. Eger kulakta kir varsa temizlenriz ge�er. hangi siklikla kir olusursa biz de o siklikla temizleriz. Dil dirtinda epitel ve bakteri h�creleri yapiskan salya sayesinde dil girintilerine tutunup tabaka yapiyorsa dil fir�asiyla temizlenir ge�er. Aynen kulak ��p�yle kulak kirini temizler gibi. Bazi insanlarda hizli bazi insanlarda yavas olarak bu tabaka olusabilir. Temizlenince ge�er Bilmem iplerin u�lari birlesti mi? -M |
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2017 tarihinde 14:01 |
|
Hocam dil pasi hakkindaki d�s�ncelerinize katilmiyorum benim kardesim disini bile dogru d�r�st fir�alamaz dilini fir�aliyo musun diye soruyorum abi sa�malama dil mi fir�alanir diyor :)
Dili normal renkte pembe Yani dil pasiyla kulak kiri s�m�k gibi seyler karsilastirilamaz Bence dil pasi bir seyler yanlis gittigi i�in olusuyor Saglikli insanlarda dil pasi olusmuyor Dil pasiyla alakali t�m yazilarinizi okudum ve �evremdeki insanlari g�zlemledim kendimce yanildiginizi d�s�n�yorum |
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2017 tarihinde 00:50 |
|
Murat hocam yukaridaki yaziyi yazdiktan sonra kafamda soru isaretleri olustu
Siz agiz kokusu konusunda saglikli bir bireysiniz Acaba sizin dilinizde durum nasil Dil kaplamaniz her g�n olusuyor mu? Olusuyorsa arka b�lgede mi yoksa tamaminda mi? Ayrica fil fir�alama sikliginizi �grenebilir miyiz? Bu sorularin cevaplarini verebilirseniz benim gibi d�s�nen insanlari da dogru sekilde bilgilendirmis olursunuz Tesekk�rler |
|
![]() |
|
m-emin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2017 tarihinde 22:18 |
|
Murat hocam %3 l�k oksijenli sudan 1 �orba kasigi ve 3 �orba kasigi suyu karistirip gargara yapinca ilgin� olarak 5 6 g�n ge�iriyor agiz kokumu. Forumdan bi arkadas 15 g�n ge�irdigini yazmisti. Siz kansere yol a�abilir falan yazmistiniz. Belirttigim oranda haftada 1 uygulasam kanser tehlikesi olusturur mu.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Ekim-2017 tarihinde 08:15 |
Doz ve uygulama s�reniz �ok makul, uygundur. -M |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 04-Eyl�l-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 114 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 19:09 |
|
Burda da oksijenli su �rnegi var
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |