|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2017 Saat 17:31 |
Murat hocam ben gerçekten yasadigim yerel ilçede doktora gidip danismaktan korkuyor ve çekiniyorum , sormak istedigim benim için önemli belki psikolojik herseyi abartirim belki doktorlarin cani sikilir böyle bi soruya ama siz neticede doktorsunuz bu konu hakkinda bilginizin olabilecegini düsündügüm için sormak istiyorum , kulagimizin dis bölümünde kulak yolumuzla bitisik disaridan görünen küçük boyutlu bir parça kimi insanlarda üçgen gibi kimilerinde dikdörtgen gibi bir parça var bu parçanin adini bulamadim internette tarifimden anlamissinizdir bu parça elinizi sakaklariniza götürün hemen yanindaki kastetttigim bende dikdörtgen seklinde kulagi koruyor olsa gerek bu parça görevi ve adi nedir tam bilmiyorum hocam bu parçanin üzerine ve kulaktan tarafina degilde kulakla baglantisi olmuyan ama dibine parmagimla yukari asagi sürttüm bos bulunup sonra kulagim kizardi o parçanin etrafi kizarir gibi acidi simdi geçti ama psiklojikmi aradan 15 20dk geçmesine ragmen hafif hissediyorum o bölgemi yani bunu sordugum için gerçekten özür diliyorum ama aklima takildi takinti hastaligim var bu zararli birseymi böyle birsey duydunuzmu doktora gitmeye degermi lütfen yardiminizi yanitinizi bekliyorum :/
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
size soruyorum çünkü siz anlayisli birisiniz abuk sabukta olsa sizin için hastalariniza diger hasta insanlara mesleginiz geregi saygi duydugunuzu farkediyorum hatta sizin mesleginizi icra etmediginiz normal yasantinizdada iyi duyarli ve yardimsever bi insan oldugunuzu aklim ve duygularimla hissediyorum bu sebeple size sormayi uygun bulmustum lütfen anlayin beni ve benim gibi hastalarida saygilar.
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum. Böyle problemler internette çözülmez. En yakin saglik ocagina gidip bu yazdiklarinizi anlatiniz. Ücret de ödemeyeceginize göre, doktora görünmek, internette vakit kaybedip yanlis bilgiler arasinda girdaplanmaktan daha faydali ve daha isabetli olur. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
peki hastanin sikayetleri geçmisise ve normal hissediyorsa daha önceki yakindigi durum için yinede doktora gitmelimidir gitmemeli midir? hocam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
ücret ödeniyor :) bugün bir hastaneye gittiginde 5-7 tl muane ücreti +2-3 tl reçete yaziyorsa. 10-12 tl aliyorlar. bu ücret eczaneye gidince ilaç aldiginda çikiyor. ücretsiz deyip vergi aliyorlar yani :). 5 dakika bakiyor 12 tl iyi para.
sen yinede kbb git gözük genel kontrol yap. burnuna baktir kulagina baktir bogaza baktir.. sigorta varsa git bir sey olmaz . |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |