Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Teshis yapildi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Burazin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Teshis yapildi
    Gönderildi: 29-Kasim-2017 tarihinde 11:43
Arkadaslar merhaba
Bug�n Murat Hocaya muayne oldum
Sikayetlerim dil pasi,geniz akintisi ve tabii ki agiz kokusuydu
�l��mlerden �nce soru cevap kisminda hastaligin ka� yasindan beri oldugu, ka� farkli koku hissettigin ,nelerin iyi nelerin k�t� geldigi,geri bildirim alip almadigimla alakali sorular soruldu
Tomografimi yanimda g�t�rm�st�m �l��mler �ncesinde tomografiyi de birlikte inceledim
Adenoid vejetasyon,sol maksil sin�ste mukosel,sol konkalarin ufakligi Murat hocanin dikkatini �ekti
Benim dil pasim hep var ve dilin tamami bembeyaz oluyor fir�alayinca ge�iyor
Ilk �nce statik agiz kokum �l��ld� en fazla 0.7 olmasi gereken H2S gazi 0.5 �ikti
Diger gazlari �ok bilmiyorum ama hepsi gayet iyi �ikti
Ben kendi agiz kokumu alabiliyorum bunu �zellikle belirteyim
Bunlarin pesine burun ve nefes kokumu �l�t�
Burnumdaki H2 gazi 3 �ikti zaten 10'un altinda olmasi gerekiyordu
Bu da burunda herhangi bir inflamasyon olmadigini g�sterdi
Nefes kokusu �l��m�nde NH3 bir ara -13'e kadar d�st� bunu sormustum ama cevabi hatirlayamiyorum Murat Bey bunu tekrar a�iklarsa �ok g�zel olur :)
Arkasi H2S yani disaridan verilen agiz kokusu algilama sinirim �l��ld�
H2S gazi 0.4e ulastiginda ben kokuyu aldim
Yani disaridan algiladigim agiz kokusu 0.4 l�k konsantrasyona denk geliyor
Herkesin koku alma siniri birbirinden farkli
Normal insanlarda bu sinir 0.7'imis bunu Murat Hoca o sirada bana aktardi
Burada da bir problem bulunamadi
Bunlarin pesine agiz kokumu artiran bir aminoasit gargara verildi ger�ekten de onunla agzimi �alkaladigimda les gibi bir koku oldugunu hissettim
�l��m yapildiginda maksimum 10 olmasi gereken gaz 6.5 �ikti
Bu da benim agiz floramin koku yapmaya m�sait olmadigini g�sterdi
Bunun pesine agzima Pharmol Zn verildi
S�lf�r bastirildi tekrar �l��m yapildi
Agiz kokum 0'a �ok yaklasti
Ancak ben koku hissetmeye devam ediyordum
Sira dilin uyusturulmasina geldi
Dilim uyusturuldu hissettigim koku yine yok olmadi
Murat Hoca burada hissettigim kokunun fizyolojik koku oldugunu ve herkeste bulundugunu s�yledi
Disari �ikan ancak d�s�k konsantrasyonda olan bu kokunun disaridan hissedilmedigini belirtti
Ve teshis olarak tip5 agiz kokusu oldugumu �grendim
Aksama daha detayli seyler yazacagim
Iyi g�nler
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2017 tarihinde 12:51
Yani psikolojik
Eger ger�ekten psikolojikse senin adina sevindim kardesim.
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2017 tarihinde 15:57
Cidden benimki teshis edilmis gibi �ok sevindim. Bende 2 �esit koku aliyordum kendimden ve artik aldigim koku �ok azaldi. Ama disardan durum nedir bilmiyorum.

�ok g�vendigim biri yok kimseye soramiyorum. Eger hala varsa mide i�in gidecem tedaviye fakat koku ge�misse ( INSALLAH) gitmek istemiyorum haliyle. Sizce nasil anlarim kokunun olup olmadigini ne olur yazar misiniz?
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
Ethic Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2017 tarihinde 21:22
Sevindim senin adina ben de tip 5 olma istegiyle gittim ama �l��m sonucu gayet oldugunu g�rd�k. De l�tfen su tip 5 olan arkadaslar aramizda bu olayi fazla trajedilestirmesin ger�ek agiz kokusu olanlarla bir sey yapmaya �alisalim. Tabi m�mk�n m� zannetmiyorum.
Başa Dön
Burazin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Burazin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2017 tarihinde 13:44
Murat Hocam aklima birka� soru takildi onlari sormak istiyorum
1-Bazi insanlar kendilerindeki tip5 kokuyu siddetli hissederken bazilari hi� hissetmiyor
Bunun sebebi nedir?
2-Bu kokuyu azaltmanin bir yolu yok mudur?
Ilk fir�aladigimizda koku epey azaliyor ancak ilerleyen saatlerde artis g�steriyor bunu anlayamiyorum
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2017 tarihinde 20:24
Sorunuzu anlamadim
1.soru:
tip5 koku derken neyi kast ediyoruz?
Tip 5 agiz kokusu hastasinin algiladigi kokudan bahsediyorunuz degil mi?

Bir Tip 5 agiz kokusu hastasi hi� koku hissetmiyorsa diyorsunuz. Kendisi hissetmiyorsa nasil Tip 5 den bahsediyoruz? Sordugunuz sorudaki Tip 5 agiz kokusu hastasi n�rojenik mi psikojenik mi? (Her ikisine verilmesi gereken cevaplar �ok farkli oldugu i�in soruyorum)

Bazi insanlar derken neyi kast ettiniz? saglikli olanlar dahil olarak bazi insanlari mi sordunuz yoksa Tip 5 agiz kokusu hastalarinin bazilarini mi sordunuz?

2.soru:
Hangi kokuyu azaltiyoruz? Tip 5 psikojenik agiz kokusu hastalarinin algiladigi kokuyu mu azaltiyoruz ?

Anlamadim. Bagislayiniz
-M

Başa Dön
Burazin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Burazin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2017 tarihinde 23:07
Evet kisinin sadece kendisinin algiladigi fizyolojik kokudan bahsediyorum
Psikojenik kisiyi anlatmak istiyorum
Tip5 agiz kokusu hastalarini kastediyorum
Evet hastanin algiladigi kokuyu azaltmak istiyoruz
Unarim anlatabilmisimdir :)
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2019 tarihinde 16:14
Sonu� nasil oldu, h�l� kokuyu aliyor musun?
Başa Dön
PisqoceL Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı PisqoceL Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2019 tarihinde 12:38
Arkadaslar akalazya hastaligi teshisi konulan veya daha �nce duyan oldumu belirtileri refl� ile birebir ayni
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Haziran-2019 tarihinde 18:00
Kendi adima, hi� duymadim!
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Haziran-2019 tarihinde 20:44
Arkadaslar Internete buldum ota ve jinemed diye bir yer .Aqiz kokusu tedavisi yapiyormus bilen duyan varmi?
Başa Dön
donniebrasco Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı donniebrasco Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2019 tarihinde 02:55
ben gittim bos bir halta yaramadi
Belki birg�n
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2019 tarihinde 11:35
Hmm
Bilgi i�in tesekk�rler
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.