![]() |
dil fir�alamanin etkisi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mahmut
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: dil fir�alamanin etkisiGönderildi: 24-Haziran-2014 tarihinde 22:38 |
|
murat hocam.siz tip 1 i�in bize dil fir�alamayi tavsiye ediyorsunuz.peki dil fir�alamak diger tipler i�in etki eder mi?mesela sorunu mide kaynakli olan birinin dilini fir�alamasi bosuna midir?yoksa faydali midir?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2014 tarihinde 06:53 |
|
Tip 1 agiz kokusu disindaki diger agiz kokularinda dis fir�alamak etkili degildir. Belki Tip 2 agiz kokularinin bazilarinda kismi bir faydasi olabilir fakat dil fir�alamanin asil etkisi Tip 1 agiz kokusu vakalarinda g�r�l�r.
Tip 3 sordunuz. Mide kaynakli agiz kokulari ya kan gazlarina d�n�sm�yorsa, gastro�zefajiyal kapak sizintisi seklinde olur. Kapaktan agiza sizan materyal gaz ise dili fir�alamak etkisidir. Eger sizinti sivi ise dil fir�alamak ile agiz kokusuna fayda temin etmek belki d�s�n�lebilir. Gastrit-agiz kokusu hakkinda bu sayfada bulunan H.PYLORI AGIZ KOKUSU SEBEBI MIDIR? basligina bir g�z atiniz. -M https://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-gastrit-helicobacter-pylori.html Düzenleyen: aydinmur - 03-Ekim-2024 tarihinde 06:55 |
|
![]() |
|
Fayda
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2018 tarihinde 00:31 |
|
Arkadaslar sizde de oluyor mu?Dil fir�alarken bembeyaz yapiskan bir madde, o kadar yapiskan bir h�lde ki, fir�aya tazyikli su tutsan bile akip gitmiyor.Murat Hocam bu nedir, bir fikriniz var mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2018 tarihinde 07:51 |
|
Dil kaplamasi olabilir mi
|
|
![]() |
|
Fayda
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ocak-2018 tarihinde 02:41 |
|
Murat hocam buz dondurma yerken dilimiz yapisir ya hani, acaba diyorum dondurmayi dilime yapistirip �eksem mi, lazer tedavisi gibi bir sey olur heralde:)
Saka bir yana, arkadaslar halitosili kullanan var mi?Ya da bulabilen? |
|
![]() |
|
merhaba123123
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2018 Konum: Malatya Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2018 tarihinde 16:57 |
|
Merhabalar bende sizler gibi ayni sorundan muzdaripim dil temizlemek i�in �nereceginiz bir temizleyici var mi dis fir�asinin arkasinada ki seyden de �nerebilirsiniz dis fir�asini fir�a b�l�m�n� �nermeyin l�tfen. Tesekk�rler
|
|
![]() |
|
Bikkin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2018 tarihinde 20:56 |
|
Selam krdesim dilsil ben kullandim gayet amacina uygundur alabilirsin!
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2018 tarihinde 09:28 |
Dili kazimayin. Dil kaziyici kullanmayin. Muhtelif yerlerde yazmistim. Yeniden s�ylemek istedim. Dilinizi kazirsaniz koku dakikalar i�in kaybolur. Sonra kaldigi yerden devam eder. Dilinizi fir�alarsaniz daha uzun bir s�re kokuyu azaltabilirsiniz. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2018 tarihinde 11:19 |
|
Aynen Murat hocama katiliyorum.
�oktandir dilimi kazimiyor,sadece Fircaliyorum ve gayet hocanin dedigi Gibi koku �ok gec geri geliyor. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |